Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy vaşla iş stresi yaşayan herkesin midesi hassas tanıdım.
Bende türk kahvesi içtim işte iyi geldi biraz.

Bende de aynı ilk hastalandığımda eşimle yemiştim ona bir şey olmadı ben hastanelik olmuştum. 2 serum yedim o zaman eşim diyor daha yeni evliydik almadan bi servise mi götürseydim
Akşam 1 tane patates haşlamayı düşünüyorum üzerine tuz dökeyim. Genelde tuz kullanmıyorum onuda azalttım çok sevmeme rağmen.

1 saat ceza
Tamamdir esperenzaam, haftasonu artik insallah
Evet anadolu yakasindayim ben :)

Su ve tuz kaybın çok oluyor ya canım.Tuz normalde az kullanın derim ama senin vücudun susuz ,tuzsuz kalabilir biraz alman gerek.
Dışarda benim en korkarak yediğim hatta çoğu zaman yemediğim şey salata canım.iyice yıkanıp yıkanmadığını bilemediğim için çoğu zaman yememeye çalışıyorum.

Feyza'yi bıloklıcam
Saka tabiysiki fayfeyfiy

Nasıl geçiyor koşturmacan canım regl de geldi bence senden iyi eksi gelecek cabım.

Kosturmaca devam canim.. yarin hic giremicem muhtemelen.
İsin asli haftaya da cok yogun gececek ama daha duzenli yogun olur.
Okulu bu sene calistigimdan baya sallamak durumunda kalmistim. Ciktim isten, bu sene kastirip bitircem artik ins.
O yuzden isleri rayina koymaya calisiyorum iste ozellikle su 1-2 hafta.
Eksi bilemiyorum gelir mi. Sabah 56.6 idim. Gecen cuma 56.3 idim.. bakalim artik nolucak cumaya. Bi de bu cuma erken cikmam lazim, gecen cuma cok gec cikmistim 300 gr da ordan farkediyo. Artik bu cuma sabah 5te kalkarim

fayfeyfiy kahvaltıda iki haşlanmış yumurta yedim
Sen de kahvaltı yaptıktan sora yazar mısın
Ya da fotosunu çek
canım şimdi gördüm kusura bakma yoğundum
Kahvaltı:
1 haşlanış yumurta
5 zeytin
1/3 kk peynir

Öğle:
3 köfte 3 patates dilimi(fırın)

canım sigara böreği kızartma mıydı öyle ise bile az yemişsin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…