Aynııı eşimBu kadar mı benzeşirsin insan.İşkolik ,mide bağırsak hassasiyeti
Eşim de dışarda yediğinde,genelde mide bağırsak sorunu yaşar.aynı şeyleri ben yemiş olsam bana dokunmayan ona dokunur.
Eşime 1 çay kaşığı pişmemiş toz türk kahvesi içine 5-6 damla limon sıkıp içmek iyi gelir canım.
İncir benim bildiğim kadarı ile iyi bağırsak çalıştırırsu ve tuz alımına dikkat et canım.
CANIM ÇOK ARADIN MI BU NİKİ
Anaaamm siz beni öldürecek misiniz
Bu nedir bu Eda’cım
Akşam yemeğini yeseydin pastadan bir iki çatal alarak idare edebilirdin. Kendini aç bırakarak eziyet ediyorsun canım,sonra da kaçamak geliyor.
1 saat spor cezan var ama bu hafta çok yoğun olduğunu bildiğim için hafta sonu yapabilirsin tatlım.
Sınavlarınızı hayırlısı ile atlatın canım, stresiniz azalsın çok daha iyi olursunuz ki aslında sen ve @lyeaph ’nin menüleri iyi .
Tek sıkıntınız stres ve stres yaptıkça kortizol salgılanır bu da kilo olarak döner
Afiyet olsun guzumm
Sen anadolu yakasında mıydın canım?
Su ve tuz kaybın çok oluyor ya canım.Tuz normalde az kullanın derim ama senin vücudun susuz ,tuzsuz kalabilir biraz alman gerek.Ayy vaşla iş stresi yaşayan herkesin midesi hassas tanıdım.
Bende türk kahvesi içtim işte iyi geldi biraz.
Bende de aynı ilk hastalandığımda eşimle yemiştim ona bir şey olmadı ben hastanelik olmuştum. 2 serum yedim o zaman eşim diyor daha yeni evliydik almadan bi servise mi götürseydim
Akşam 1 tane patates haşlamayı düşünüyorum üzerine tuz dökeyim. Genelde tuz kullanmıyorum onuda azalttım çok sevmeme rağmen.
Kas gevşetici ağrı kesici alsın diyelim
Velveleci demeyelim ayıp oluyor
Feyza’nın yorum yaptığı menülere çok daha dikkat ediyorumNerede bir tatlı var feyza hemen orada
Afiyet olsun canım ama cırcırolmuşken taze incir yiyerek biraz hata yapmışsın.incir bağırsaklarını daha da hareketlendirir .
Baklavaya 15 dk verdimiyileş öyle yaparsın datlum.
Nasıl geçiyor koşturmacan canım1 saat ceza
Tamamdir esperenzaam, haftasonu artik insallah
Evet anadolu yakasindayim ben :)
Hahahaha
Ben de nickini ilk gördüğümde ymk’yi yemek diye tahmin ettimİste aradim, bulamadim, en son ne diyim ki dedim gectim
Nasıl geçiyor koşturmacan canımregl de geldi bence senden iyi eksi gelecek cabım.
Öperim seni civcivim
Ohhh biri çok iyi regl olmuş demek kimezuniyetin yaklaşıyor.aldığın elbise de üstüne harika olacak .
Yeşil çay iç canım.ödem atarsın
Ben de nickini ilk gördüğümde ymk’yi yemek diye tahmin ettimAmaann geldi bi tane daha pisboğazını sevdiğim dedim
Işığımla sizleri aydinlatmaya geldim dersingörsen elbise sırf pul disko topu gibi dolancam
algida seciciliks
Takim kaptani olunca demek ki oyle oluyor
kahvaltıda tam ekmek yiyecektiim dedim FeyzaaaHarika dostum
Spor da çok çok iyi
Günaydınnn
canım şimdi gördüm kusura bakma yoğundumfayfeyfiy kahvaltıda iki haşlanmış yumurta yedim
Sen de kahvaltı yaptıktan sora yazar mısın
Ya da fotosunu çek
Hahahaha
Feyza’nın kaçamağını gördüğün yerde ispikle
canım sigara böreği kızartma mıydı öyle ise bile az yemişsin maşallahSabah
1 dilim ekmek
biber kavurması
peynir
şekersiz çay
öğlen
salata
az kıyma
ara
hurma
akşam
1 tane sigara böreği
domates
8 10 zeytin misafirlikteydim minumum zararlı yedim
su 2 litre vardır 30 dakika yürüyüş=30 puan
esperenzaa @Nydmk @fattylamb94
algıda seçicilik kelimesini kullanan en çok insanlardan biri de benimdir herhalde
canım sigara böreği kızartma mıydı öyle ise bile az yemişsin maşallah
ne demek canım :) ishal için bunlar artı su :) çünkü sıvı tuz kaybı da oluyorAkşam yapayım bunu o zaman. Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?