allah acill şifalar ve sağlıklı eksiler versiiiiin <3Evet akşam teşafi edeceğim inşallah.
Biraz halsizlik biraz karın ağrısı var şuan ama iyiyim çok şükür şimdi.
Ayy ebet canım zaten ondan ceza aldımesperenzaa dan kaçmadı o
iç iç canım yaz sıcak zaten 2 litreyi geç inşallahAyy hafta sonu dışarıda yemiştim salata. Bilmem ki ya off. Ben bu akşam haşşanmış patatese tuz serpip tüketeyim. Su ise normalde canım çekmez şimdi ağzım kuruyor içmek zorunda kalıyorum
yoğurt ile geçiştirdimİnşallah güzel eksi gelir canım
Burada da yağmur başladı sonunda.nemden bayılacaktık şükür
sana zarar verecek tatlılardan yeme kuzumyapabiliyorsan muzlu dondurma gibi bir tarif vardı ya onu yap .yada 2 ıhurmayı ıslat rondodan geçir biraz ceviz fındık karıştır az kakao ekle ye .
bugün de yapamadımYap yap guzel oluyor :)
çay içiyorum canım senfayfeyfiy napıosun
ayy yavrum yaSabahtan beri ağlama sesi dinliyorjm nerdeyse hiç uyumadı. Mahvoldum
Bu cuma girmeyecemmi yaaa anlamadim gitti kuzum :)medgic26 artık dönsen diyorum.Listeye de girdin canım.
Bildirim gondermedigi icin haftaya cumaya sarkti diye biliyorum listeye girdimmi ben?? Evet hallettim dogum gününü valla ben girmedim diye saniyorum... o vakit sabah basliyorum maratona ilk hedef 95 olsun madem hatuncum...medgic26 canımm doğum günü bitti,listedesin de artık düzenli olarak katılım sağlasan canım.
Böyle olmuyor tatlım.Kaç gündür takıma uğramıyorsun bile.
bugun çok hasta oldum stres sebebiyle yine bir ne yediysem çıkarıyorum.. o yüzden menüm
öğlen: kepekli beyaz peynirli tost
akşam: 1kase çorba 1 dilim tam bugday ekmeği 1 kase yoğurt.
su sadece 2lt oldu şimdilik yürüyüş yok.
esperenzaa M mutsuzdrn medgic26
teşekkür ederimGeçmiş olsun
aynen geçecek canım inşallah...yaa çok geçmiş olsun benim de pek iştahım yok sınav stresi galiba
Anaaamm siz beni öldürecek misiniz
Bu nedir bu Eda’cım
Akşam yemeğini yeseydin pastadan bir iki çatal alarak idare edebilirdin. Kendini aç bırakarak eziyet ediyorsun canım,sonra da kaçamak geliyor.
1 saat spor cezan var ama bu hafta çok yoğun olduğunu bildiğim için hafta sonu yapabilirsin tatlım.
Sınavlarınızı hayırlısı ile atlatın canım, stresiniz azalsın çok daha iyi olursunuz ki aslında sen velyeaph ’nin menüleri iyi .
Tek sıkıntınız stres ve stres yaptıkça kortizol salgılanır bu da kilo olarak döner
Afiyet olsun guzumm
Sen anadolu yakasında mıydın canım?
Selam rakibelerim M mutsuzdrn velyeaph yarin sabah itibaren geldim burdayim :) esperenzaa benim karagunlerimin gunesi mutduzlugumun ilaci kotu gun dostu birtanecigimmm bana bi ceza verde Kendime gelimm hak ettim ilk hedefim 95 diyorum umarım basaririm...
Geçen perşembeden bu zamana menülerin çok kötü canım.
Dondurma,lokum,incir,üzüm,kavun,pasta ve kurabiye hatırladıklarım bunlar.
Bu yediklerin 6 gün için fazla şeker fazla karbonhidrat demek.sonuç olarak böyle hem metabolizmanı bozarsın hem de kilo alırsın.
diyetisyenler bile haftada 1-2 küçük kare bittere izin veriyorlar.Senin 6 günde yediklerine bir ayda bile izin verilmiyor canım.
Ayrıca bu 6 günde hiçbir şey yemedin sayılır.bazı günler kahvaltın bile yoktu .günü aç sefil geçirdin.
Karnıyarık da kızartma ise kötü.
Karatayı zorlandığın için bıraktın ama bırakır bırakmaz bu kadar şekere yüklenmeseydin iyiydi hatice.Zorlanarak verdiği
Bugünden itibaren daha sağlıklı şekilde yemeni istiyorum canım.
Cezan 1 saat spor tatlım.
İyi yolculuklar canım
Teşekkür ederim canım.kararında yenilirse sağlıklı bir tarife benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?