bugunkü menün daha güzel böyle böyle yoluna koyucaz sıkıntılar da bitince biz kilolarımızı atıcaz...bugün yediklerim
sabah: peynirli omlet, domates, 2 tane biber, 2 siyah zeytin, 2 dilim ekmek, 2 bardak çay
öğle: 2 biber 1 dilim ekmek 2 kaşık kavrulmuş kıyma
akşam: patlıcanlı etli türlü, 1 kase cacık, 2 dilim ekmek
su:2. 5 litre
40 dakika yürüyüş
lyeaph medgic26 esperenzaa
Basaririrz tatlim bende eski duzene girmem lazim... ama soyliyimmm duzene sokarsam korkun bendenkesinlikle birlikte başarıcaz hoşgeldin sefalar getirdin
Teşekkür ederim canımben detoks suları ara ara yapıyorum ve çok severek içiyorum.tariflerini favorilerime alıp denerim canım.
paketli ürün olduğu için denemedim hiç .dondurma tarifine bayıldım bu arada
Oyyy oyuy afiyet olsun canimda bugun ben toplamda 5 dilim yedigini mi okudum?? Fazla olmus sankimbugün yediklerim
sabah: peynirli omlet, domates, 2 tane biber, 2 siyah zeytin, 2 dilim ekmek, 2 bardak çay
öğle: 2 biber 1 dilim ekmek 2 kaşık kavrulmuş kıyma
akşam: patlıcanlı etli türlü, 1 kase cacık, 2 dilim ekmek
su:2. 5 litre
40 dakika yürüyüş
lyeaph medgic26 esperenzaa
Selam rakibelerim M mutsuzdrn velyeaph yarin sabah itibaren geldim burdayim :) esperenzaa benim karagunlerimin gunesi mutduzlugumun ilaci kotu gun dostu birtanecigimmm bana bi ceza verde Kendime gelimm hak ettim ilk hedefim 95 diyorum umarım basaririm...
bugunkü menün daha güzel böyle böyle yoluna koyucaz sıkıntılar da bitince biz kilolarımızı atıcaz...
Basaririz kuzum ben azicik kotu zamandan geciyorum kendime olan inancımi kaybettim gibi onu ariyorum suan kendimde kaptanicem balli coregimHoşgeldin :) hep beraber başarırız inşallah
Canım mümkün olduğunca stresini azaltmaya çalış.Kendini sakinleştirecek sevdiğin müzik varsa dinle,kendi kendine telkinde bulun.olacak olanın önüne geçilmezmiş ya hakkımda hayırlısı neyse o olsun de.Biliyorum zor ama yine de başarabilirsin.Sınavda kolaylıklar canım
Afiyet olsun canım.menün güzel ama sana az gelmiyor mu? Öğlen ve akşam bir arada oluyor ya.şayet zorlanmıyorsan iyi.zorlanıyorsan öğlen yemek ye tatlım
aa tamam canım etiketlerim haber verdiğin için teşekkür ederim :)Canım @fattylamb94 ı etiketle inşallah :)
Oyyy oyuy afiyet olsun canimda bugun ben toplamda 5 dilim yedigini mi okudum?? Fazla olmus sankim
Basaririz kuzum ben azicik kotu zamandan geciyorum kendime olan inancımi kaybettim gibi onu ariyorum suan kendimde kaptanicem balli coregimesperenzaa beni kendime getirir onu da biliyorum :)
Ben ekmek hic yemeyrummm hatuncum... benimki tusunami oldu yaaa fazla fazla geldi üstüme son 2 ay cok cok fazla yıprandim duzluge cikarim allahin izni ile yaparim inanıyorum kendime... diyet listeni resmini bi cek at bakam merak ettimteşekkür ederim canım :) çok uymasam da bir diyet listem var orada aslında 6 dilim ekmek var her biri avuç içi kadar büyüklükte olacak şekilde. ama benim ekmeklerimin dilimleri çok küçük ordaki 2 dilim bir avuç içi kadar ekmek ancak eder. sen kaç dilim ekmek yiyorsun ?
kötü zamanlar hepimizde oluyor zaman zaman mühim olan kötü zamanlarda bile az da olsa kendimize vakit ayırmak belki de ... inşallah kolay atlatırsın ve diyet yoluna devam edersin :)
ben de algida diye okudum şu analgıda seçicilik kelimesini kullanan en çok insanlardan biri de benimdir herhalde
Bak bak algida dondurma da mi aklin kizzben de algida diye okudum şu aninsanın fikri nerdeyse aklı da orada kalır mı öyle bir söz vardı o benim galiba şu an
napiyon civcivimm ???algıda seçicilik kelimesini kullanan en çok insanlardan biri de benimdir herhalde
ben hiç ekmeksiz de doyamam sanırım hiç karbonhidrat kalmıyor o zaman bir de belirli bir kilonun üzerinde ekmek yenmesi gerekiyor sanırım geçen de konuşmuştukBen ekmek hic yemeyrummm hatuncum... benimki tusunami oldu yaaa fazla fazla geldi üstüme son 2 ay cok cok fazla yıprandim duzluge cikarim allahin izni ile yaparim inanıyorum kendime... diyet listeni resmini bi cek at bakam merak ettim
Bak bak algida dondurma da mi aklin kizz
Karatay diyeti yapıyorum ben kuzum. Saglikli karbonhidrat yiyorum cig badem ceviz fındık felan... inanilmaz doyuruyor bakma onlarin minnak olduguna... ekmegi bi fayda sağlamadigina karatayin kitabini okuyunca anladim bana daben hiç ekmeksiz de doyamam sanırım hiç karbonhidrat kalmıyor o zaman bir de belirli bir kilonun üzerinde ekmek yenmesi gerekiyor sanırım geçen de konuşmuştuk
olur atarım listeyi bakarsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?