Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugunkü menün daha güzel böyle böyle yoluna koyucaz sıkıntılar da bitince biz kilolarımızı atıcaz...

detoks suları güzel oluyor gerçekten :) kefirle yapılan tarifleri özellikle tavsiye ederim onlar çok güzel oluyor
bir çok içecekten daha iyi geliyor :)
ona da bakabilirsin arada sırada içilebilir belki içinde ıspanak pancar o tarz şeyler var ödem attırıcı etkisi var ama tadı tartışılır :) seven de olabilir sevmeyen de
dondurma çok seven biri olarak bir alternatif gerekiyordu bana. malesef ki ben azcık yiyeyim diye bir şey beceremediğim için hiç yememeyi tercih ediyorum. onun için böyle alternatifler daha iyi oluyor sanki :)

Oyyy oyuy afiyet olsun canimda bugun ben toplamda 5 dilim yedigini mi okudum?? Fazla olmus sankim

evet müzik iyi olabilir az kaldı neyseki... kesinlikle öyle olacağın önüne geçilmez belki daha bu şekilde bir iş sırası bana gelmedi . bilemiyorum hayat neler sunacak belirsizlik biraz insanın canını sıkıyor boş durmak keza. belirli bir yaşa geldim artık bir an önce kalıcı bir işte çalışmak istiyorum işte. Çok teşekkür ederim umarım rahat bir sınav olur :)

bana az geliyor aslında açım kendim için yemek pişirmiyorum şu an evdekilere uyum sağlamaya çalışıyorum. öğle ve akşam yemeğini birleştiriyorum yeme saatim de 4 ile 5 arası oluyor. öğünlerimi artırmak istiyorum bugün öğlen yedim mesela biraz içim bayılıyor o zaman yiyorum ama daha fazla dikkat edeceğim

Oyyy oyuy afiyet olsun canimda bugun ben toplamda 5 dilim yedigini mi okudum?? Fazla olmus sankim

Basaririz kuzum ben azicik kotu zamandan geciyorum kendime olan inancımi kaybettim gibi onu ariyorum suan kendimde kaptanicem balli coregim esperenzaa beni kendime getirir onu da biliyorum :)

teşekkür ederim canım :) çok uymasam da bir diyet listem var orada aslında 6 dilim ekmek var her biri avuç içi kadar büyüklükte olacak şekilde. ama benim ekmeklerimin dilimleri çok küçük ordaki 2 dilim bir avuç içi kadar ekmek ancak eder. sen kaç dilim ekmek yiyorsun ?

kötü zamanlar hepimizde oluyor zaman zaman mühim olan kötü zamanlarda bile az da olsa kendimize vakit ayırmak belki de ... inşallah kolay atlatırsın ve diyet yoluna devam edersin :)

Ben ekmek hic yemeyrummm hatuncum... benimki tusunami oldu yaaa fazla fazla geldi üstüme son 2 ay cok cok fazla yıprandim duzluge cikarim allahin izni ile yaparim inanıyorum kendime... diyet listeni resmini bi cek at bakam merak ettim

Iyi geceler tatli ruyalar herkese öpüyorum tek tek minnak yanaciklarinizdan... kendimi geri dönüşüm kutusuna attım sabah yepyeni kafa yapisiyla gelecegim bekleyin anacim beni byeeee

Ben ekmek hic yemeyrummm hatuncum... benimki tusunami oldu yaaa fazla fazla geldi üstüme son 2 ay cok cok fazla yıprandim duzluge cikarim allahin izni ile yaparim inanıyorum kendime... diyet listeni resmini bi cek at bakam merak ettim
ben hiç ekmeksiz de doyamam sanırım hiç karbonhidrat kalmıyor o zaman bir de belirli bir kilonun üzerinde ekmek yenmesi gerekiyor sanırım geçen de konuşmuştuk
olur atarım listeyi bakarsın :)

ben hiç ekmeksiz de doyamam sanırım hiç karbonhidrat kalmıyor o zaman bir de belirli bir kilonun üzerinde ekmek yenmesi gerekiyor sanırım geçen de konuşmuştuk
olur atarım listeyi bakarsın :)
Karatay diyeti yapıyorum ben kuzum. Saglikli karbonhidrat yiyorum cig badem ceviz fındık felan... inanilmaz doyuruyor bakma onlarin minnak olduguna... ekmegi bi fayda sağlamadigina karatayin kitabini okuyunca anladim bana da cgdmk esperenzaa onerdi cokda memnunum tavsiye ederim hem doyuyorsun hemde iyi sonuc aliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…