- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Yok zaten çok az yemişsin ondan dediydimCanım midem kötü ekmek bastırdığı için tost yedim oda zaten 4 ısırıkta bitti. Onun dışında patates burfa tavsiye için söylendi ishal olduğum için. Başka kötü bir şey yok bence yaa
Afiyet olsunçay içiyorum canım sen
Oooookayısı çayımı da içiyorum inşallah yarın işe yarar yaCascade_
Tamam vericezzzzzHeyyy gurubun en fit hatunu geldi... artik yarin sabah itibari ile koydum gitti modundan cikiyorum artik ne olacak görücezzz... eski motive donemlerimi gero verin uleyyynnn bana
Süper valla maşallahhhhselam kızlar:)
kahvaltı:
haşlanmış yumurta
5 zeytin
peynir
öğle:
3 köfte 3 patates dilimi fırında
ara: kayısılı yoğurt
akşam: barbunya 3 yk
semizotu salatası 2 yk
1 yk çoban salata
5 zeytin
ara: bir dlim kavun
Cascade_ anlaştığımız gibii:)
esperenzaa @medgic26 @smygnc
fattylamb94
spor
45 dk leslie 3 mil 5 k:225
25 dk leslie : 75
120 sn plank: 40
25 dk tempolu yürüyüş: 62,5
1500 adım: 22,5 puan
425 puan
Canım yeni girdim eve şimdiCascade_ rakibem menü spor attın mı ben mi kaçırdım
Gayet güzel canımBugün menüm
Sabah kahvaltı ayni şeyler
Aksam
Taze fasulye
Kabak
Cacik
esperenzaa @Azyiyen_azimli
Spor
4.5 saat yavaş tempo yürüyüş 270 puanfattylamb94
Tamam canım benim dinlen gel inşallah :)Afiyet olsun
Ooooo
Tamam vericezzzzz
Süper valla maşallahhhh
Seni birinci yapacam
Canım yeni girdim eve şimdi
Yarın yazıcam ölüyom yorgunluktan
2800 suBugün menüm
Sabah kahvaltı ayni şeyler
Aksam
Taze fasulye
Kabak
Cacik
esperenzaa @Azyiyen_azimli
Spor
4.5 saat yavaş tempo yürüyüş 270 puanfattylamb94
Geçen perşembeden bu zamana menülerin çok kötü canım.
Dondurma,lokum,incir,üzüm,kavun,pasta ve kurabiye hatırladıklarım bunlar.
Bu yediklerin 6 gün için fazla şeker fazla karbonhidrat demek.sonuç olarak böyle hem metabolizmanı bozarsın hem de kilo alırsın.
diyetisyenler bile haftada 1-2 küçük kare bittere izin veriyorlar.Senin 6 günde yediklerine bir ayda bile izin verilmiyor canım.
Ayrıca bu 6 günde hiçbir şey yemedin sayılır.bazı günler kahvaltın bile yoktu .günü aç sefil geçirdin.
Karnıyarık da kızartma ise kötü.
Karatayı zorlandığın için bıraktın ama bırakır bırakmaz bu kadar şekere yüklenmeseydin iyiydi hatice.Zorlanarak verdiği
Bugünden itibaren daha sağlıklı şekilde yemeni istiyorum canım.
Cezan 1 saat spor tatlım.
İyi yolculuklar canım
Teşekkür ederim canım.kararında yenilirse sağlıklı bir tarife benziyor.
Hoşgeldiiiin :)Şu saatte gelebildim
Eşim olmayınca analı oğullu çok pis geziyoruz daEve 23:30 gibi girdik.zaten uykusuz velet.uyumasın dedim.leş gibi olunca bir de yıkadım pakladım uyuttum ancak gelebildim
Yapabildiğim kadar geçmiş yaparımsonra zıbarırım
Hoşbuldummm Feyza’mmmHoşgeldiiiin :)
ımmmm aslında bugün menüler güzeldi kaptanımHoşbuldummm Feyza’mmmNasılsın minnakım Neler yedin ,yada boş ver ne yediğimi ispiklenecek menüler var mii
Canım benim nesi var ki kızının? Tam olarak kaçıncı haftada .büyüme atağı mı ki?Sabahtan beri ağlama sesi dinliyorjm nerdeyse hiç uyumadı. Mahvoldum
Afiyet olsun canım:)Sabah(yine geç kahvaltı)
İki yumurtadan yağsız omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğle-akşam
1 pors etsiz taze fasulye
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
1 muz
Yarım pors kiraz
Ev işi yaptm ama sadece 10 dk:)
Hahahahaımmmm aslında bugün menüler güzeldi kaptanım
sağlıklı olmayan şeylerde de menü çok azdı o onu telafi ediyordu
pasta yoktu
Kaptanım biliyorsun tatlıya dayanamıyorum arkadaşlarım da biliyor artık oooooOOOOO lardanHahahahaSağol canım özet geçtiğin için seni taşlayacaklar
Canımmm geçmiş olsun.Stresini azaltacak ve sana iyi gelecek şeyleri düşün ve onları yapmaya çalış tatlım.biliyorum zor ama çabala yine de.bugun çok hasta oldum stres sebebiyle yine bir ne yediysem çıkarıyorum.. o yüzden menüm
öğlen: kepekli beyaz peynirli tost
akşam: 1kase çorba 1 dilim tam bugday ekmeği 1 kase yoğurt.
su sadece 2lt oldu şimdilik yürüyüş yok.
esperenzaa @mutsuzdrn @medgic26
iki günlük menün tek gün ancak eder.menümün altına yazmayayım dedim kaptanım sormuşsun evet hem sınav hem atama tercih stresi ben çok sınırdayım tercihlerimi de bugun yaptım biraz daha rahatladım hatta bu sebepten de hasta oldum midem bağırsağım felç o yüzden yiyemedim dün de bugun de bişiyler...esperenzaa
ooooOOO gördüğüm yerde gözlerimi dört açıyorum zatenKaptanım biliyorsun tatlıya dayanamıyorum arkadaşlarım da biliyor artık oooooOOOOO lardanbence yemezler
Rica ederim canımmYaa ben öğleden sonra cevap yazmama rağmen düşmemiş sayfaya
Canım kaptanım çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi not aldım.
Afiyet olsun canım.Menün de sporun da güzel.Bugün ki menüm
Sabah
2 yumurta omlet
1 kk peynir
Öğlen
4 tane misket köfte
Semizotu salatası
Akşam
100 gr ton balığı
Domates salatası
3 lt su, 1 kupa çay , 1 kupa y.çay , 1 kupa filtre kahve , 1 fincan sade Türk Kahvesi
9000 adım =15*9= 135 puan
45 dakika plates 45*3= 135 puan
Toplam 270 puan
esperenzaa ve fattylamb94
ne sporu kuzum,yat uyu dinlenŞimdi uyudu bebeğim, sanırım, galiba... spor yok başım çatlıyor
Brawo benim minnak karıncamayoğurt ile geçiştirdim
Canım listeyi düzenleyip yeniden paylaştım ve sen listedesin artık.Bildirim gondermedigi icin haftaya cumaya sarkti diye biliyorum listeye girdimmi ben?? Evet hallettim dogum gününü valla ben girmedim diye saniyorum... o vakit sabah basliyorum maratona ilk hedef 95 olsun madem hatuncum...
Canımmm dedim ya bildirimini yap ben listeyi düzenliyorum :) şaşkın çidom ,Bu cuma girmeyecemmi yaaa anlamadim gitti kuzum :)
Kısmet yarına diyelimbugün de yapamadım
Sana ceza geliyeahhSelam rakibelerim @mutsuzdrn ve @lyeaph yarin sabah itibaren geldim burdayim :)esperenzaa benim karagunlerimin gunesi mutduzlugumun ilaci kotu gun dostu birtanecigimmm bana bi ceza verde Kendime gelimm hak ettim ilk hedefim 95 diyorum umarım basaririm...
Afiyet olsun canım.Menünü bugün daha iyi buldum.bugün yediklerim
sabah: peynirli omlet, domates, 2 tane biber, 2 siyah zeytin, 2 dilim ekmek, 2 bardak çay
öğle: 2 biber 1 dilim ekmek 2 kaşık kavrulmuş kıyma
akşam: patlıcanlı etli türlü, 1 kase cacık, 2 dilim ekmek
su:2. 5 litre
40 dakika yürüyüş
@lyeaph @medgic26esperenzaa
Belirsizlik içinde bekleyiş kadar kötüsü yoktur sanırım.Az kaldı canım sık dişini. İnşallah beklentinin çok çok üzerinde iyi geçer sınavınaynen stres baya zorluyor insanı hazımsızlık yapıyor uyku yok zaten doğru düzgün
ruh gibi geziyorum malesef sınava girseydik bir an önce çok bir beklentim de yok aslında ama yine de stres oluyor insan
Kilo verme sürecimde irademi sarsacak şeyler hiç yemedim.tadını tekrar hatırlayıp da devamının geleceğinden korktum.şimdi koruma sürecindeyim kontrollü olarak az az yiyorum.ayılıp bayıldığım tatlılardan bile yemedim ce canım da istemiyor.detoks suları güzel oluyor gerçekten :) kefirle yapılan tarifleri özellikle tavsiye ederim onlar çok güzel oluyor
bir çok içecekten daha iyi geliyor :)
ona da bakabilirsin arada sırada içilebilir belki içinde ıspanak pancar o tarz şeyler var ödem attırıcı etkisi var ama tadı tartışılır :) seven de olabilir sevmeyen de
dondurma çok seven biri olarak bir alternatif gerekiyordu bana. malesef ki ben azcık yiyeyim diye bir şey beceremediğim için hiç yememeyi tercih ediyorum. onun için böyle alternatifler daha iyi oluyor sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?