Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım midem kötü ekmek bastırdığı için tost yedim oda zaten 4 ısırıkta bitti. Onun dışında patates burfa tavsiye için söylendi ishal olduğum için. Başka kötü bir şey yok bence yaa
Yok zaten çok az yemişsin ondan dediydim ishale patatesin suyu iyi geliyodu heralde ya

çay içiyorum canım sen
Afiyet olsun
kayısı çayımı da içiyorum inşallah yarın işe yarar ya Cascade_
Ooooo

Heyyy gurubun en fit hatunu geldi... artik yarin sabah itibari ile koydum gitti modundan cikiyorum artik ne olacak görücezzz... eski motive donemlerimi gero verin uleyyynnn bana
Tamam vericezzzzz
Süper valla maşallahhhh
Seni birinci yapacam
Cascade_ rakibem menü spor attın mı ben mi kaçırdım
Canım yeni girdim eve şimdi
Yarın yazıcam ölüyom yorgunluktan

Cascade_ pişttt kız iyi yolculuklar dilemiştim yayularıdaki mesajımı oku kız
Cezan bir saat spor tatlım’ ı okuyan haticem cezayı görünce gözün mü bozuldu

Şu saatte gelebildim
Eşim olmayınca analı oğullu çok pis geziyoruz daEve 23:30 gibi girdik.zaten uykusuz velet.uyumasın dedim.leş gibi olunca bir de yıkadım pakladım uyuttum ancak gelebildim
Yapabildiğim kadar geçmiş yaparımsonra zıbarırım

Hoşgeldiiiin :)

Hoşbuldummm Feyza’mmmNasılsın minnakımNeler yedin ,yada boş ver ne yediğimi ispiklenecek menüler var mii
ımmmm aslında bugün menüler güzeldi kaptanım
sağlıklı olmayan şeylerde de menü çok azdı o onu telafi ediyordu
pasta yoktu

Sabahtan beri ağlama sesi dinliyorjm nerdeyse hiç uyumadı. Mahvoldum
Canım benim nesi var ki kızının? Tam olarak kaçıncı haftada .büyüme atağı mı ki?
Bir de bşraz senin yorgunluğun stresinden de etkilrniyordur.Kolay gelsin canım.geçecek bu günler inan.bana söylediklerinde hiç inanmazdım ama geçti şükür.oğlum kolikti ve gazlıydı.kolik 8-9 ayda geçti gaz 2 yaşında hafifledi.sabır tatlım.yardımcı olabilecek birileri varsa bir iki saat bile dinlen tatlım.
Sabah(yine geç kahvaltı)

İki yumurtadan yağsız omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Öğle-akşam

1 pors etsiz taze fasulye
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
1 muz
Yarım pors kiraz

Ev işi yaptm ama sadece 10 dk:)
Afiyet olsun canım:)

Canımmm geçmiş olsun.Stresini azaltacak ve sana iyi gelecek şeyleri düşün ve onları yapmaya çalış tatlım.biliyorum zor ama çabala yine de.
iki günlük menün tek gün ancak eder.
İnşallah atanırsın canım.biraz stresin azalmış ya bu bile iyi gelişme.
Belirsizlik ve bekleyiş bir araya geldi mi stres tavan yapabiliyor.
Tekrar geçmiş olsun kuzum yarına daha iyi gel olur mu?

Kaptanım biliyorsun tatlıya dayanamıyorum arkadaşlarım da biliyor artık oooooOOOOO lardan bence yemezler
ooooOOO gördüğüm yerde gözlerimi dört açıyorum zaten
Yemezler tahminimce 1 saat spor cezası yemeyi belki de daha fazlasını yemeyi göze alamazlar bence
Burada aslında en ağır cezayı canım ciğerim gamzeli güzelim cgdmk aldı.
Oğlunun doğum gününde yediği de aman aman değilken 1.500 ip atladı
Gık bile demedi canımm

Yaa ben öğleden sonra cevap yazmama rağmen düşmemiş sayfaya
Canım kaptanım çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi not aldım.
Rica ederim canımm
Afiyet olsun canım.Menün de sporun da güzel.
Şimdi uyudu bebeğim, sanırım, galiba... spor yok başım çatlıyor
ne sporu kuzum,yat uyu dinlen

yoğurt ile geçiştirdim
Brawo benim minnak karıncama
Bildirim gondermedigi icin haftaya cumaya sarkti diye biliyorum listeye girdimmi ben?? Evet hallettim dogum gününü valla ben girmedim diye saniyorum... o vakit sabah basliyorum maratona ilk hedef 95 olsun madem hatuncum...
Canım listeyi düzenleyip yeniden paylaştım ve sen listedesin artık.
Bu cuma girmeyecemmi yaaa anlamadim gitti kuzum :)
Canımmm dedim ya bildirimini yap ben listeyi düzenliyorum :) şaşkın çidom ,

bugün de yapamadım
Kısmet yarına diyelim

Sana ceza geliyeahhSeni biliyorsun spor konusunda zorlamak istemiyorım ama atacağın ilk 10.bin adıma puan yok onu cezadan sayacağım
Allah kolaylık versin .herşey yoluna girer minik kuşum.Canım senin iradenin ve azminin elinden birşey kurtulamaz.
Nasıl geçti Haktan kuzusunun doğum günü oğlunun yeni yaşı kutlu,ömrü uzun ve mutlulukla dolu olsun.

Afiyet olsun canım.Menünü bugün daha iyi buldum.

Ben yavaş yavaş yatıyorum Allah rahatlık versin herkese :)

aynen stres baya zorluyor insanı hazımsızlık yapıyor uyku yok zaten doğru düzgün
ruh gibi geziyorum malesef sınava girseydik bir an önce çok bir beklentim de yok aslında ama yine de stres oluyor insan
Belirsizlik içinde bekleyiş kadar kötüsü yoktur sanırım.Az kaldı canım sık dişini. İnşallah beklentinin çok çok üzerinde iyi geçer sınavın
Kilo verme sürecimde irademi sarsacak şeyler hiç yemedim.tadını tekrar hatırlayıp da devamının geleceğinden korktum.şimdi koruma sürecindeyim kontrollü olarak az az yiyorum.ayılıp bayıldığım tatlılardan bile yemedim ce canım da istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…