Muck Sağol canimmAfiyet olsun canim ❤
Anladim canim benim didim faydasi varsa yiyek bizdeKuzum o az yagli protein olarak veriyor hindi tavuk demiyor ama hindi tavuga gore daha az zararli tavuklar biliyorsun hormonlu diye ablam cok almak istemiyor tavuk daha cok hindi almaya calisiyor o yuzden
Sayende kaptanım canım arım balım ❤❤Haftaya daha da iyi olacağız.Hepinize güveniyorum.Benim güzel azimli takım arkadaşlarım başarır biliyorum
Spor salonundaki hocanla konuşsan canım.Basen ve kalça için çalışsanız.
İp atlamak yada hızlı tempo yürüyüş basene iyi geliyor.sağlık sorunun yoksa ip atlamak bir haftada bile çok iyi sonuç veriyorz
İşte bu canımsenden beklediğim davranış ve sözler
Ahhh ahhh garı olmak ne zor yahuuu hanim olayım diyorum hep engelll hep engelll zibidilik kanimda varAfiyet olsun sarışınım
stiletto zulümdür 1-2 saatten fazla giyilmez normalde canım.ıslak sirkeli bezleri iyice doldur ayakkabının içine sonra fön makinesi ile iyice ısıt.ayakkabıyı biraz açar datlum.
Baktın olmuyor giy converseyi,atıver göbeciği
Mersi cicimmm :)tebrikler canım :)
Canım bu sefer de yersen affetmicem senikızlar akşama gün varmış çoookkkk korkuyorummmmmmmm
Afiyet olsun tamba tumba esmer bombam
Sporun da güzel ama kontrollü yap olur mu?çok
Geliyooor geliyooor eski çidom bomba gibi geliyooor
canımmm sana yarın uzun uzun yazacağımöperim seni depresif karıncam
Hahahhahakabağıma laf ettirmemm üleyy
Ciktim depresyondan iyiyim, dun bi geldiler de gittiler neyseCanım ümitsizliğe kapılma
İnşallah olacak
Bizi her şey etkiliyor sonuçta
Sen durma devam et ben inanıyorum olacak
Canım benşmmmSelam gizlar, napiyonuz?
Tum gun hayvani ev temizligi yaparaktan spor hayatima donus yapiyorum
Supurgem de tamir oldu ohh
Ev assiri batti 1 haftada, sanki filler tepismis ya bu nedirAlt kata da su geliyomus bizim evden, pazartesiye yaptircaklar, bi de o is cikti amaan. Esim de sehirdisinda, komple bana kaldi temizlik oooff..
Bi gayfe iceyim, baslayayim, gecceye kadar dansbugun bitmesi lazim, yarin okuldayim ooff
kızlar akşama gün varmış çoookkkk korkuyorummmmmmmm
Canım benşmmm
Allah kolaylık versin
Ben de yarın dönücem işte
Aynı tas aynı hamam
İnşalllah canım zayıflarsınHava degisimi iyi gelsin insaaallaah bebisim, bu hafta sabit geldin, onumuzdeki cuma seni 59.9 gormek istiyorum!!!
Ben de 2 kilo vericem, en buyuk hedefim bu su anda!!! Boylece hafta kaybetmemis olucam gibi olucak!!!
3 sene miBu cuma: 56.7 ciktim. 57 diyelim. Dun depresyonda sacma salak yedim cunku.
Gelecek cuma asil hedefim: 54.5
Ya da 54.9
3 sene sonra 54'u gorucem onumuzdeki cuma!!!! Ve 40 beden bol gelicek, 38 bedene giricem!!!
Bu cuma: 56.7 ciktim. 57 diyelim. Dun depresyonda sacma salak yedim cunku.
Gelecek cuma asil hedefim: 54.5
Ya da 54.9
3 sene sonra 54'u gorucem onumuzdeki cuma!!!! Ve 40 beden bol gelicek, 38 bedene giricem!!!
İnşalllah canım zayıflarsın
Hava değişimiyle beynim de değişebilse Sevinicem
Bana da geliyorlar arada
Allahtan gidiyorlar , buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?