Olsun ben senin tuttuğun eve gelip not bırakırımYok canım 2 saat 2.30 saatlik mesafe
Anadolu yakasındayım
Aaa çok uygun canım güle güle kullanUcuzmuş
Yuvarlak hesap 25,00 TL
Bi de Türk kahvesi aldım
Bakalım iyi mi
Ürünleri kaliteli oluyo ama kahvesini içmemiştim
Ahaha o olurOlsun ben senin tuttuğun eve gelip not bırakırım
Sağol ama çözemedim daha :))))Aaa çok uygun canım güle güle kullan
Canımmm lütfen üzülme.İkinci olduk ama bu senin suçunmuş gibi davranma.Ayyy inanmiyorum yaa kacirirsak ucundan kaciricaz, cok uzuldum
Çalıştığın için,düğün koşturmacaların akşama kalır haklısın.Bu koşturmacaların bile iyi kilo verdirecek canım.1 aydan birazcık fazla zamanın var ve bu tempoda gidersen 5’ten bile fazla kilo gidebilir.Çok güzel gelin olacaksın tatlımBiz yağsız yapıyoruz canım.Bu hafta gerçekten iyiydim sporu 4 güne çıkarmayı becerebilsem çok daha iyi olacak.Ama yetişemiyorum düğün için koşturmalarım hep akşama kalınca olmuyor.
Gelinlik provasınada başladım.İnşallah güzel bir gelin olacağım.Bi 5 kilo versem çok rahatlıycam
Sağlık olsun canım
Haftaya daha da iyi olacağız.Hepinize güveniyorum.Benim güzel azimli takım arkadaşlarım başarır biliyorumIste bu olayyyyy helal olsun hepimize haftaya 1. Bizimdir haydi kizlar gucumuzu gösterelimmm
Spor salonundaki hocanla konuşsan canım.Basen ve kalça için çalışsanız.Şişman bir gelin olmak istemiyorum canım.Üst iyice küçüldü basen ve kalça duruyor.Nasıl eriycek bilmiyorum
İşte bu canımTeşekkürler kaptanım.Kendime telkinde bulunuyorum sen onların tadını biliyorsun yemesen birşey kaybetmessin diye.
Karbonhidratı hiç almadan sebze yada et yemeye çalışacağım.Yoldada çok acıkırsam Eti Form alacağım.Hazır keklerden çok daha iyidir
Afiyet olsun tamba tumba esmer bombamSelamm canlarım tatlilarim ballilokmalarim...
Menum
- Sabah karatay kahvalti
- Aksam izgara tavuk ayran salata
- Klasik cay kahve soda kayisi form cay
- Su 3 lt
- Sporda 15 x 3 eliptik bisiklet puanini bilmiyorum baktim 180 puan 4300 de adim vat onu unuttum
esperenzaa ❤ @fattylamb94 ❤ @mutsuzdrn ❤ @lyeaph ❤
Geliyooor geliyooor eski çidom bomba gibi geliyooorOturtmaya calisiyorum haftaya cumaya 99 olmaliyim 2 kilo hedef kodum kendime cok pis korumm
canımmm sana yarın uzun uzun yazacağım
2 saat cezam oldu toplamda.
Tamamdir kaptanim.
Morallerim bozuldu bugun cok da neyse.
Sonucta o kadar dikkat edip istedigin rakami gorememek cok koyuyor.
Ayi gibi cips yerken, ya da abur cubur yerken de 2 3 gun adam gibi yemek yemiyodum 57 58e iniyodum zaten. Ee bi bu hafta spor yapmadik nerdeyse hic, ama asiri kosturdum, arada yine ufak biseyler yaptim cezalar falani. Kacamak falan yok zaten. Bi dilim kek, bir iki kurabiye. O kadar mi neydi. Daha napayim.
Planlarim suya dusucekmis gibime geliyo, eylulde de hala boyle şiş olucam, 40 beden pantolonu ustumden kaziyarak cikaricam.
Hayir yani neden benle ayni boydaki, 160 olan insan bu kiloda fitken ben niye 70 kilo gibiyim ya.
Gecen gun 60 liraya m beden bi elbise aldim, ust dugmesi kapanmadi. Kalcalari genis elbisenin ama belli yani kalcam dolduruyo icini, dolu dolu. Sunumda giyicektim. Giymedim mok gibi gorundugunden, korseyle giyerim dediydim olmadi cunku.
Gittim bugun degistirdim. S beden aldim. Uyuz oldum kendime, giy giyebilirsin dedim yani.
Neyse uzun yazdim. Canim sikkin. En iyisi yatayim. Yarin gecer acisi.
Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum tekrardan, insallah ben de veririm haftaya artik ve girebilirim listeye. Yoksa kendimi cipsle bogucam :)
HahahhahaKalıcılığı oluyor canım, ben 60tan sonra bu kiloya neredeyse kabak sayesinde geldim, tabi sen o aralar pek buralarda yoktun, adım kabakciya cikti
Afiyet olsun sarışınımBugun menüm
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, bir kac zeytin, 2 erik
Ara kahve
Akşam
1 yeşil elma
Yogurt
Yogurtlu kabak
3 dilim kavun
Bir haşlanmış yumurta
Aksam yemeğini yaydim zamana.
2lt su
750 bitki çayı
esperenzaa
Spor
3 saat yavaş tempo yürüyüş 180 puan
@fattylamb94
stiletto zulümdür 1-2 saatten fazla giyilmez normalde canım.ıslak sirkeli bezleri iyice doldur ayakkabının içine sonra fön makinesi ile iyice ısıt.ayakkabıyı biraz açar datlum.Offfff offfff derdim buyuk yardimci olun hatunlar... sitiletto ayakkabim ayağıma sigmiyor giyiyorum ama zonk zonk gebertti pazar dugun var ayakkabi almak istemiyorum bunu nasil halledicem vayy bana vayyy
YouTube böyle konularda uzmanSağol ama çözemedim daha :))))
AynenYouTube böyle konularda uzmanbelki videosu vardır
Döktür döktür çalkalaBu hafta sporum azalacak, yuruyus ve yuzme pek olmaz. Düğün hazırlıkları baslar yarın obur gün, yardim ederiz. Cuma günü 3 gece 3 er saat göbek atmayla açılışı yaparım haftaya
Sen iyi acildin maasallah
hah şöyle minnakımAnnem gelecek diye gaza geldim ve geldi:)
Artık sıkıldım ya diye gir boz gir boz
Vereceksem vereyim de bitsin
Güle güle kullan canım :)Aynen
Bakacaktım gerek kalmadı hallettim
Bu tür detokslarda gerçekten iyi kilo veriliyor sonra bir kısmı geri alınıyor ama ona rağmen eksi geliyor canım.senin düğün telaşen olmasa kilo veriyorken yapma derdim ama şuan karar senin canım.Ben ünlü bir diyetisyenin Kabak Detoksunu yapacağım.
3 gün sürüyor.
Sabah
H.yumurta ve peynir
Öğlen ve Akşam
2 kabak rendesi sotele,2 yk yoğurt ve 2 tane ceviz yeniyor.
İkindi Arasındada
1 porsiyon yaş veya kuru meyve var
Yorumlarını çok okudum en az veren 2 kg yakın vermiş.Deniycem.
Ya bizde yemek böyle apayrı bir dünya
Bende yapmak istemiyorum ama 85 in altına inmem gerek.Gelinliği geçtim kına kıyafetine girmem gerek.Bu tür detokslarda gerçekten iyi kilo veriliyor sonra bir kısmı geri alınıyor ama ona rağmen eksi geliyor canım.senin düğün telaşen olmasa kilo veriyorken yapma derdim ama şuan karar senin canım.
Ben geçen yıl ayran aşı detoksu yapmıştın 2 günde 1,7 civarı verdim.700 gramını geri aldım ama 1 kilo kardaydım:)
Detokslar sonrası iyi dikkat edilmezse alınıyor geri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?