Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyy inanmiyorum yaa kacirirsak ucundan kaciricaz, cok uzuldum
Canımmm lütfen üzülme.İkinci olduk ama bu senin suçunmuş gibi davranma.
İki tane bildirim yapmayanımız da var unutma
Çalıştığın için,düğün koşturmacaların akşama kalır haklısın.Bu koşturmacaların bile iyi kilo verdirecek canım.1 aydan birazcık fazla zamanın var ve bu tempoda gidersen 5’ten bile fazla kilo gidebilir.Çok güzel gelin olacaksın tatlım
Oyyyy nerelere gidem bilmem ki..
Kil payı kacirdik !!!
@fitcivciv tebrikler canım
Sağlık olsun canım haftaya daha iyi oluruz.

Iste bu olayyyyy helal olsun hepimize haftaya 1. Bizimdir haydi kizlar gucumuzu gösterelimmm
Haftaya daha da iyi olacağız.Hepinize güveniyorum.Benim güzel azimli takım arkadaşlarım başarır biliyorum
Şişman bir gelin olmak istemiyorum canım.Üst iyice küçüldü basen ve kalça duruyor.Nasıl eriycek bilmiyorum
Spor salonundaki hocanla konuşsan canım.Basen ve kalça için çalışsanız.
İp atlamak yada hızlı tempo yürüyüş basene iyi geliyor.sağlık sorunun yoksa ip atlamak bir haftada bile çok iyi sonuç veriyorz
İşte bu canımsenden beklediğim davranış ve sözler

Afiyet olsun tamba tumba esmer bombam
Sporun da güzel ama kontrollü yap olur mu?çok
Oturtmaya calisiyorum haftaya cumaya 99 olmaliyim 2 kilo hedef kodum kendime cok pis korumm
Geliyooor geliyooor eski çidom bomba gibi geliyooor
canımmm sana yarın uzun uzun yazacağım öperim seni depresif karıncam
Kalıcılığı oluyor canım, ben 60tan sonra bu kiloya neredeyse kabak sayesinde geldim, tabi sen o aralar pek buralarda yoktun, adım kabakciya cikti
Hahahhahakabağıma laf ettirmemm üleyy

Afiyet olsun sarışınım
Offfff offfff derdim buyuk yardimci olun hatunlar... sitiletto ayakkabim ayağıma sigmiyor giyiyorum ama zonk zonk gebertti pazar dugun var ayakkabi almak istemiyorum bunu nasil halledicem vayy bana vayyy
stiletto zulümdür 1-2 saatten fazla giyilmez normalde canım.ıslak sirkeli bezleri iyice doldur ayakkabının içine sonra fön makinesi ile iyice ısıt.ayakkabıyı biraz açar datlum.
Baktın olmuyor giy converseyi,atıver göbeciği

Döktür döktür çalkala
Annem gelecek diye gaza geldim ve geldi :)
Artık sıkıldım ya diye gir boz gir boz
Vereceksem vereyim de bitsin
hah şöyle minnakım

Bu tür detokslarda gerçekten iyi kilo veriliyor sonra bir kısmı geri alınıyor ama ona rağmen eksi geliyor canım.senin düğün telaşen olmasa kilo veriyorken yapma derdim ama şuan karar senin canım.
Ben geçen yıl ayran aşı detoksu yapmıştın 2 günde 1,7 civarı verdim.700 gramını geri aldım ama 1 kilo kardaydım:)
Detokslar sonrası iyi dikkat edilmezse alınıyor geri.

fayfeyfiy bana da ısrar ettiler 1-2
Tavrımı koydum
Artık sormuolar bile
Israrı bırak teklif de yok
Ya bizde yemek böyle apayrı bir dünya
Misafire yemek yedirmek özellikle
Beğenmedi mi olmamış mı bize mi dargın vs vs o yüzden sevdiğim de insanlar baya net belirttim ama teyze en son.. inşallah daha dikkat edeceğim

Bende yapmak istemiyorum ama 85 in altına inmem gerek.Gelinliği geçtim kına kıyafetine girmem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…