Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kesinlikle spor odemidir o.
Ben 3 4 saat haldur huldur spor yaptiydim, 1.5 kilo birden nerdeyse fark artti 1 gunde, sok oldum cok acayipti.
Yesilcay ic ve suyu boool bool ic, 3 litre ic bence
içimi rahatlattınız ya Allah razı olsun
annem gelince 58 derken 60 oluyodum.. kayısı çayı içtim bakalım belki az sonra yeşil çay da içerim
su içmem şazım baya

inşallah canım bakalım öyle yapmaya çalışacağım
listeye girdiğim ilk günden hiç hoş olmayacak şeyler olmaz inşallah

Üf bak ben daha giremedim listeye.
Listeye girsem diger arkadaslara sorumluluktan, vicdan azabindan daha da asiri dikkat ederdim.
Gunah degil mi bi suru kasip, dikkat edip yuzdesini yuksek getireninkini sen dikkat etmeyip yiyiiip yiiyiiip asagi cekiyosun.
Hayir ugrasirsin, yuzden istedigin gibi gelmez bu cok normal hic onemli degil ama ona buna hayir diyemediginden kacamak yapmak nedir ya, digerlerine ayip. Zaten ona buna hayir diyememek diye bisey yok, o kendini kandirmak baska bisey degil yani.

Evet fayfeyfiy ben bu kadar açık konuşamadım ama arkadaş haklı
Gerçi fayfeyfiy nerdeyse bi kilo zayıfladı
Düşünsene ders çalışırsın ama olmaz tamam
Bi de çalışmadan olmaması var
Başarmak zorundayız

utandım

canım benim boyum 1,63 1,64 aramızda yok o kadar bir şey arkadaşım da 1,60 esela sende bölgesel kilo alımı mı var? çünkü 62 kilo 80 gibi durmaz yani

Hic bilmiyorum canimi cok sıkan bi konu bu, ustune konusmayi bile sevmiom. Basen 99 cm, kollarim 32 cm. Kemiklerim ince iste, kas da yok heralde, bilemiyorum.
Belim normal gibi 74 cmdi sonra 70e mi indi ne hatirlayamadim simdi.
Milletin yaa sen niye boylesin ahahaha, ben senin kilonda olsaamm ohoo aahahahha demesinden nefret ediyorum.

çok sinir bozucu cidden
canım takma onları yapı meselesi demek ki
ben de zayıf durmuyorum evet
inşallah vereceğiz inanıyorum ben

Evet kızlar
Ben mesela arkadaşa demiştim tatlı yemiyorum die
Öff Hatice falan dio o izinden gelen Arkadaşım !
Ya sen kimsin bana böyle davranıyosun
Boğazını sıkasım gelio
İş ortamı olmasa valla ağzının payını vericem
Aptal mıdır nedir

Ya birak Allah askina. Kiskanclik baska bisey degil. O ne oyle ya iyyyy.
Hic takma kafana, benim yerime de sen ye caaniiimm de geç, iyyyyyy...

ben de sinir oluyorum
yiyeceksen git ye bize ne bulaşıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…