Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kızlar size bugunku menumu yazayim sabah yine kusmali rahatsizlandim ilaclarla toparlandim sukur

Sabah:2 dilim tam bugday ekmegi arasina peynirli domatesli tost 5 zeytin
Ara: 1 küçük muz
Oglen: 1.5 porsiyon karpuz 2kk peynir bir dilim tam bugday ekmegi
Ara: bir avuc leblebi
Aksam: 2 yk zeytinyagli barbunya yarim dilim tam bugday ekmegi salata 2 adet küçük tavuk but 1 kase yogurt.

Sabah ve oglen midemi cok zorlamamak icin proteini az tukettim.

Simdilik 3lt su 1 saat tempolu yuruyus 150p
9bin adim 135p toplam 285p
esperenzaa M mutsuzdrn medgic26 fattylamb94

Eda’cımm dünya güzelim.İnsanız hepimiz,kötü günlerimiz olabiliyor ve olacaktır da.Yaşadığın hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum ama bu kadar da çok yüklenme kendine.bu hafta çok stresli ve yoğun bir hafta geçirdin .stres de sende ödem yapmış olabilir.pes etmek yok kuzum.ben senin başaracağına emini tatlım.hem kendine hem bize söz verdin ki sen sorumluluk sahibi birisin.
Dün yaşandı bitti,geçmişe takılıp şimdiyi ve yarını ıskalama bebiş
Kaçamaksa kaçtı gitti.şimdi yeniden ayağa kalkma zamanı
Bir hafta hedeften şaştıysan ne olmuş sankiönce moralini topla gerisi kolay datlummm

Afiyet olsun canım menün gayet iyi ,o poğaça olmayaydı daha iyiydi ya.10 dk poğaçadan ceza geldi
M ile başlayan sebze yemeği de madımak mı acabA
Evinde olmamana rağmen menün kötü değil aslında.Afiyet olsun canım lahmacun kaç adetEn aşağı ikidir diye tahmin ediyorum.2 ise şayet 1 adedine 15 dakika spor cezası verdim.biri benden hadi iyisin:))))
Bende yapmak istemiyorum ama 85 in altına inmem gerek.Gelinliği geçtim kına kıyafetine girmem gerek.
biliyorum canım. Maşallah sonradan açılan arap atları gibi oldun.Bu azimld bence 85’in altına düşeceksin canım.

Tamam canım yarın yapsam olur mu
Ya da bugün yaptığımdan da kesebilirim

Çook geçmiş olsun

Ben de zorlandım ama hayır dedikçe yemedikçe hem etrafımdakiler hem de beynim kabullendi sanırım.
Eski ben öyle pis boğazdım canım.ama dur dedikten sonra ben bunu başaracağım dedim ve başardım.benim de diyet yaparken kötü günlerim oldu mutluluğu yemekte aramadım bu sefer.yersem anlık tatmin yaşayıp sonra büyük pişmanlık yaşayacağımı bildiğim için diyetin dışına çıkmadım.
Afiyet olsun cNım menülerin çok iyi.Suyı azıcık daha arttırabilirsen daha iyi olur

Yaaa evet diyorum ki neydi neydi madımaktı sanırım

Afiyet olsun canım.İki eklere 30 dakika spor cezası verdim canım.Artık listedesin kuzum biraz daha dikkat et olur mu?
Bir de canım sen emziriyorsun su çok çok az.için kavrulmuyor mu?Her emzirme sonrası bir bardak su iç ki su içme alışkanlığın oluşsun.
kızlar akşama gün varmış çoookkkk korkuyorummmmmmmm
Neee yedinnn? Yedim seni Feyzaaam
Süpürge gitti spor bitti,süpürge geldi spor da geldiAz bi cadılık var sende zahar

Konuş hatice’mm.
Şu yazdıklarının her kelimesini imzamı atarım.
Bu hafta telafi edersin canım.Evine döndün mü canım?
Hava degisimi iyi gelsin insaaallaah bebisim, bu hafta sabit geldin, onumuzdeki cuma seni 59.9 gormek istiyorum!!!

Ben de 2 kilo vericem, en buyuk hedefim bu su anda!!! Boylece hafta kaybetmemis olucam gibi olucak!!!
işte edacımm senden duymak istediğim sözler.Haydi eda haydiii,tam zamanı tam zamanıı şimdiiü
Aynen
Nerdeyse 3 yildir tombulum hic kilo veremedim. Cok asiri aldim bi ara 64 gordum galiba, 62yi kesin gordum korkunctu 80 gibi gozukuyodum, herkes kac kilosun diyodu.
Anca 59 a dustum. 58, 59 arada 60 geziom senelerdir.
canımmm ben evlilikle beraber kilo alıp minimum 8 yılımı şişko olarak geçirdim.şimdi o geçen yıllarımı nasıl heder etmişim diyorum.26 kilo verdim.senin vereceğin kilo az kuzum.inan 3-4 kilo vermek bile seni nasıl motive edip iradeni güçlendirecek.sadece sabır.istikrarlı ve kararlı olunca başaramayacağın şey yok kuzum:)

Kilo asiri degil de asiri gozukuyo dostum.
Aynen odaklancaz, halletcezz
Sporla sıkılaşmaya ihtiyacın var sanırım canım.boyuna göre çok fazlan yok aslımda.benim albümümde fotolarım var 90 kilo olduğum foto kimine göre doksan gibi gelmiyordu.avantajım boyum ve kemiklerim de iriydi.
ben de iç bacak ve sezaryen göbeği için yakın zamanda aletli platese başlayacağım.Biraz düzenin oturtabilirsen sporu arrtır canım.

Canımmm benden sana teklif bu hafta artı gelmemek kaydı ile yüzden kaç olursa olsun seni listeye alacağım.
Listede olmak, senin gibi sorumluluk sahibi olanların hakkı liste sorumluluğun başladı şimdiden

Gizlar ben kaciom, ev isleri beni bekler, laklaka daldim kim yapcak bu isleri.
Gecceye kadar dans :)
Hadin optum
Kolay gelsin canımm

Geçmiş olsun canım.Sınav stresi vurdu yine sanırım.bir an önce bitse de kurtulsanız canım ya
Şimdiden bol şanslar.

Yooo yimem kuzummm meraklanma sen muccckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…