- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Benim de var bir hevesle aldığım bi kaç tane.Giydikten maksimum 45 dk sonra senin neyine stiletto diye kendime saydırırım hepSitti setti napcammm aldimuhuuuuuu
yine sanki az yemişsin kuzum afiyet olsun adımlar ve su çok iyi
- Sabah Karatay kahvaltı
- Aksam taze fasulye yoğurt
- 3 lt su klasik sıvılar cay kahve soda felan
- 11000 adim
esperenzaa fattylamb94 @mutsuzdrn lyeaph
amin canım bi yarın bi pazartesi sonrasında biraz rahatlayacağım inşallah ... çok sağol canımGeçmiş olsun canım.Sınav stresi vurdu yine sanırım.bir an önce bitse de kurtulsanız canım ya
Şimdiden bol şanslar.
Evetttt
Azimliyim geri dondum yakicam ortaligi :) ❤❤❤
Bu hafta listeyi yıkacaksın çidomm
Harikasınn
Aman benim 1 tane vardi iste baska aldim klasik ayakkabi sitiletto degil 1 kere sitilettiririmBenim de var bir hevesle aldığım bi kaç tane.Giydikten maksimum 45 dk sonra senin neyine stiletto diye kendime saydırırım hep
Ben az yiyorum zaten kuzum kuculttum migdeyiii :)yine sanki az yemişsin kuzum afiyet olsun adımlar ve su çok iyi
Afiyet olsun canım.esperenzaa eve dönmedim
Yarın sabah yola çıkıvam inşallah
Hayır tek yedim tabiki
Ceza olmaz :)))
Annemlerde zor direniyorum evet
Alışverişteydim
Eve gitmeden çay içiyorum
Birazdan gidicemfayfeyfiy günde neler yedin
Çay iç hararet alır
HahahaAman ol
Aman benim 1 tane vardi iste baska aldim klasik ayakkabi sitiletto degil 1 kere sitilettiririm
anladık yawBen az yiyorum zaten kuzum kuculttum migdeyiii :)
Harika bir sey bu darisi bize insallah ❤Ben az yiyorum zaten kuzum kuculttum migdeyiii :)
Eda’cımm dünya güzelim.İnsanız hepimiz,kötü günlerimiz olabiliyor ve olacaktır da.Yaşadığın hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum ama bu kadar da çok yüklenme kendine.bu hafta çok stresli ve yoğun bir hafta geçirdin .stres de sende ödem yapmış olabilir.pes etmek yok kuzum.ben senin başaracağına emini tatlım.hem kendine hem bize söz verdin ki sen sorumluluk sahibi birisin.
Dün yaşandı bitti,geçmişe takılıp şimdiyi ve yarını ıskalama bebiş
Kaçamaksa kaçtı gitti.şimdi yeniden ayağa kalkma zamanı
Bir hafta hedeften şaştıysan ne olmuş sankiönce moralini topla gerisi kolay datlummm
Afiyet olsun canım.İki eklere 30 dakika spor cezası verdim canım.Artık listedesin kuzum biraz daha dikkat et olur mu?
Bir de canım sen emziriyorsun su çok çok az.için kavrulmuyor mu?Her emzirme sonrası bir bardak su iç ki su içme alışkanlığın oluşsun.
Neee yedinnn? Yedim seni Feyzaaam
Süpürge gitti spor bitti,süpürge geldi spor da geldiAz bi cadılık var sende zahar
Kaptanım Allah a şükür şu ana kadar gayet iyi gittim inşallah bir şey daha çıkartmazlarAfiyet olsun canım.İki eklere 30 dakika spor cezası verdim canım.Artık listedesin kuzum biraz daha dikkat et olur mu?
Bir de canım sen emziriyorsun su çok çok az.için kavrulmuyor mu?Her emzirme sonrası bir bardak su iç ki su içme alışkanlığın oluşsun.
Neee yedinnn? Yedim seni Feyzaaam
Süpürge gitti spor bitti,süpürge geldi spor da geldiAz bi cadılık var sende zahar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?