27.07.18 menüm
07.30
2 dilim peynir (süzme ve mihalıç peyniri)
Söğüş salata
Dereotu
Domates kurusu
12.30
5 - 6 y.kaşığı kuru fasulye
Cacık
Yeşil salata
19.30
6 - 7 y.kaşığı zeytinyağlı bamya yemeği
1 kase yoğurt
Su 3lt. Spor 80 dk tempolu yürüşüş 20 dk cardio 15 dk eliptik 7 dk kol egzersizi 60 mekik 150 ipesperenzaa asilsoy
Azimli olsam nolcak 77de kaldım öyle hayır yani kalınacak bi kiloda değilKız sen var ya 1 aya kalmaz 70 in altına inersin. Çok imrendim nasıl bir azimdir. Maşallahhhh
Benim yüzümde çok çöküyor çözüm odur heraldediyosun
İnşallah kaloriler de yanarMenün iyi bence ama sporrrr
Biraz daha yapsan 1000 olucakmış yaktım seni :)))
Yuruyus yapıyorum ama evde 10 binin altına inmemeye calisiyirum aksam en gec 7 .30 da yiyorum kuzum ya misafirim var yatili bu ara yapamıyorum spor birde cok sorun yasadim 2 ay dir halen devamCanım yürüyüş falan yapabilir musun
En son kaçta yemek yiyorsun bi de
Maşallahhhh canımEki Görüntüle 2173279esperenzaa fattylamb94
27-07-2018 spor menüm
8000 adım (120)
122 dak egzersiz (244)
Toplam puan 364
İnşallah eksi görürsün canımYuruyus yapıyorum ama evde 10 binin altına inmemeye calisiyirum aksam en gec 7 .30 da yiyorum kuzum ya misafirim var yatili bu ara yapamıyorum spor birde cok sorun yasadim 2 ay dir halen devam
Vallahi ben elimden geleni yapıyorum kacamak hic yok menu yaziyorum spor da yapabildikce malum fitigim rutine musade etmiyor... kendi acimdan icin rahat duruyorum onuda asicam insallah kuzum ❤❤❤Lütfen arkadaşlar yarından itibaren menülerde kaçamak görmek istemiyorum.
Canım tatlı çekti,dondurma,pasta,kurabiye vs yedim görmek istemiyorum.(yaptığınız kaçamakları,minicik, minnacık vs şeklinde tanımlayarak sevimli göstermeye çalışmayın)
Yaptığınız kaçamaklar sadece tek kişiyi etkilemiyor ,biz bir takımız ve hepimizin göbeği bir şekilde birbirine bağlı unutmayın!
Ayrıca yapılan kaçamaklar diğer arkadaşların da nefsinin uyanmasına sebep oluyor.
Spor yapmak gerekiyor diye diye dilimde tüy bitti.
Takımdaki herkes ( sağlık sorunu olmadıkça ) spor yapmak zorunda unutmayın!Bu zorunluluk ilk sayfadaki kuralları kabul edip takıma girdiğiniz günden itibari ile geçerli.
Menüler düzenli paylaşılmıyor! Menü paylaşımı da bildiğiniz üzere zorunlu.
Yukarıda yazdıklarıma, azami özen gösterirseniz memnun olurum.
Yok yok canımSeni bekliyorum ama sen beni gececeksin bu gidisle
500 de iyidir canım, bu hafta daha fazlasını verirsin insallah
Insallah kuşum ❤ ya ben cok guzel kilo verdim durma evresindeyim sanirim anlamadim... detos mu yapsam dukan bira mi yapsam kararsiz kaldim evde misafirde var ne iciyon noldu bitti tepemde beklerler sinir ediyorlar zaten beniİnşallah eksi görürsün canım
Ben de seni tebrik ederim canimmm
Insallah kuşum ❤ ya ben cok guzel kilo verdim durma evresindeyim sanirim anlamadim... detos mu yapsam dukan bira mi yapsam kararsiz kaldim evde misafirde var ne iciyon noldu bitti tepemde beklerler sinir ediyorlar zaten beni
Azimli olsam nolcak 77de kaldım öyle hayır yani kalınacak bi kiloda değil
Ayy evet canım kesinlikle çok güzel vermişsinInsallah kuşum ❤ ya ben cok guzel kilo verdim durma evresindeyim sanirim anlamadim... detos mu yapsam dukan bira mi yapsam kararsiz kaldim evde misafirde var ne iciyon noldu bitti tepemde beklerler sinir ediyorlar zaten beni
Bende düşünüyorum artık ya sinirim bozulduAy kuzum neden böyle oldu. Valla bu hafta hepimiz artı geldik. Neyse sağlık olsun. Üzme tatlı canını.
Canım ya bazen böyle kalınıyor. Bi şok diyet mi uygulasan bu 3 günlük detokslardan doktora danışarak ne dersin ?
Kendini cok zorlama canim her turlu 1500 kalorinin altinda kaliyoruz verecegiz ama zaman alabiliyor moral bozmak yok en azindan soyle dusunelim sağlıkli besleniyoruz vücudumuzu karaciğeri mizi yormuyoruz her sey iyiye gidecek malesef vucudun direnç gosterdigi bazi noktalar var onlari da biz inat ederek kiracagiz pes edersek o kazanir pes etmek yok kendimizi zorlayacak kadar da az yemek yok o zaman da bikiyoruz saglikli olmak icin beslenme aliskanliklarimizi değiştiriyoruz once mottomuz bu afiyet olsun
- Sabah 1 dilim ekmek domates salatalik beyaz peynir 1rafadan yumurta 5 zeytin
- Aksam karisik salata 2yk taze fasulye
- 3 lt su
- 4 fincan cay 2 fincan turk kahvesi 1 soda 1 kayısı form cayi
- Ben daha ne kadar az yiyeyim bir soyleyin yaaa
esperenzaa lyeaph
Aslinda 1 iyi baslangic iyi ayakta da yapmazsan meme buyumuyor yatarak yap 1den agirlari en basta fazla gelebilir bende de 1 var.. Uzun sure yapinca o bir bile oyle agir geliyor ki1 kilo da çok az gelmez mi?
Ben 2 kilo almistim, o bile hafif geliyor neredeyse ki ben pek kol calismam
:))))İnşallah kaloriler de yanar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?