Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız sen var ya 1 aya kalmaz 70 in altına inersin. Çok imrendim nasıl bir azimdir. Maşallahhhh

Vallahi ben elimden geleni yapıyorum kacamak hic yok menu yaziyorum spor da yapabildikce malum fitigim rutine musade etmiyor... kendi acimdan icin rahat duruyorum onuda asicam insallah kuzum ❤❤❤

Insallah kuşum ❤ ya ben cok guzel kilo verdim durma evresindeyim sanirim anlamadim... detos mu yapsam dukan bira mi yapsam kararsiz kaldim evde misafirde var ne iciyon noldu bitti tepemde beklerler sinir ediyorlar zaten beni
Ayy evet canım kesinlikle çok güzel vermişsin
İnşallah devamı gelecek pes etme sakın
Hiç bilemiyorum ya
Aslında yapabilirsin ama gitmelerini bekle istersen

Bende düşünüyorum artık ya sinirim bozuldu

Kendini cok zorlama canim her turlu 1500 kalorinin altinda kaliyoruz verecegiz ama zaman alabiliyor moral bozmak yok en azindan soyle dusunelim sağlıkli besleniyoruz vücudumuzu karaciğeri mizi yormuyoruz her sey iyiye gidecek malesef vucudun direnç gosterdigi bazi noktalar var onlari da biz inat ederek kiracagiz pes edersek o kazanir pes etmek yok kendimizi zorlayacak kadar da az yemek yok o zaman da bikiyoruz saglikli olmak icin beslenme aliskanliklarimizi değiştiriyoruz once mottomuz bu afiyet olsun

1 kilo da çok az gelmez mi?
Ben 2 kilo almistim, o bile hafif geliyor neredeyse ki ben pek kol calismam
Aslinda 1 iyi baslangic iyi ayakta da yapmazsan meme buyumuyor yatarak yap 1den agirlari en basta fazla gelebilir bende de 1 var.. Uzun sure yapinca o bir bile oyle agir geliyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…