- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canımmm esramm bozma sinirini desem de bozulacak biliyorum.Bende düşünüyorum artık ya sinirim bozuldu
Canımm benim ,kilona göre su içerek ve sağlıklı beslenerek birazcık yürüyerek geçir bugünlerini.Ya kaç gündür canım yeşil çay istiyor ama tüketemiyorum. Ödemi atmak için ideal bir çay bence.
Bende düşünüyorum artık ya sinirim bozuldu
Esperenzam ilaç verdi doktor ama mide bulantısı ve baş dönmesi yapabilir öyle olursa bırak dedi. Ben de işyerinde bigün bayıldım sonra baya bi mide bulantısı kusma sorunu yaşadım. Bunu ilaca bağladım çünkü ben 5 6 senedir hiç mide bulantısı yaşamamıştım. Ne olursa olsun devam etmeliydim belkide. Ama gün içinde çok ilaç alıyorum bu beni korkuttu birazda. Cidden bugün bu tartıyı görünce inanılmaz moralim bozuldu. Ben nerde yanlış yapıyorum ? Kilo almaya devam mı edicem sürekli ?Canımmm esramm bozma sinirini desem de bozulacak biliyorum.
canım benim, tahlillerini yakın zamanda yaptırmıl mıydın? İnsülin direncin vardı yanlış hatırlamıyorsam.Değerlerine tekrar bir baktırsan tatlım.insülin direncin de ilaç kullanma düzeyinde ise doktor kontrolünde ilaca mı başlasan tatlım.
Benim yüzümde çok çöküyor çözüm odur heralde
İnşallah tatlımÇok üzüldüm şu an
İnşallah bu hafta telafi edelim kızlar
Kilo vermede plato dönem denilen noktaya geldin sanırım canım. Misafirlerin gidince dukan bira yada kısa süreli detoks yap istersen.bence sen stresten az yemene rağmen sabit kalıyorsun.tahminimce yorgunluktan da kaynaklı ödemin vardır.Gitmiyorum kuzum karatay yapıyordum durdum değiştirme yaptim ekmek ekledim 1 dilim kahvaltıyi degistirdim... oglen nadir meyve ekledim ki normalde yemem... bana mucize dokunuş lazim anlamadim gitti 101 de kaldım 19.5 kilo verdim bir 99 goremedim
1 kilo da çok az gelmez mi?
Ben 2 kilo almistim, o bile hafif geliyor neredeyse ki ben pek kol calismam
Ben 77 kiloyum kilom az değil ki hem de 2 kilo verince kilo mu durur anlamıyorum ben artık. 55 kilo olsam 2 kilo verince durur ama 77 kilo olan insanın kilosu durur mu. Tartıya takılmak istemiyorum ama incelmede yok. Çok kötüyüm çokMoralini bozmamaya calis ya, eger sagligin musaitse 2-3 guncuk karbonhidratsal bir detoks yap. İnternette de arastirdim, kilo durma evrelerinde ise yariyor. Bende de ise yaradi, 10 gunden fazladir ayni kilolardaydim.
Aslinda 1 iyi baslangic iyi ayakta da yapmazsan meme buyumuyor yatarak yap 1den agirlari en basta fazla gelebilir bende de 1 var.. Uzun sure yapinca o bir bile oyle agir geliyor ki
Bunu araştırıcam tabi şuan yüzüm çok dolgun ancak 10 kilo verirsem belki biraz yüzüm giderfitcivciv
Ege univ.in urettigi spirulina var. Ben enerji icin kullaniom, simdi ara verdim de sigarayi birakinca baslicam gene.
Bu yuzde bi dolgunluk sagliyo. N11 'in sitesinden aldimdi, 80 tablet 40 liraydi galiba
Simdik icme en zararlisi o canimmmYa kaç gündür canım yeşil çay istiyor ama tüketemiyorum. Ödemi atmak için ideal bir çay bence.
Tünaydın,mutlu,sağlıklı ve kaçamaksız bol sporlu bir hafta sonu olsun.
Ben 77 kiloyum kilom az değil ki hem de 2 kilo verince kilo mu durur anlamıyorum ben artık. 55 kilo olsam 2 kilo verince durur ama 77 kilo olan insanın kilosu durur mu. Tartıya takılmak istemiyorum ama incelmede yok. Çok kötüyüm çok
Canım ilacı evde olduğun bir gün denesen,bulantı belki başka birşeyden olmuş olabilir. Sıcak, susuzluk,açlık,tansiyon,vs de olabilir.ya da doktoruna tekrar danışsan miligramı daha düşük olan ilaca mı başlasan :)Esperenzam ilaç verdi doktor ama mide bulantısı ve baş dönmesi yapabilir öyle olursa bırak dedi. Ben de işyerinde bigün bayıldım sonra baya bi mide bulantısı kusma sorunu yaşadım. Bunu ilaca bağladım çünkü ben 5 6 senedir hiç mide bulantısı yaşamamıştım. Ne olursa olsun devam etmeliydim belkide. Ama gün içinde çok ilaç alıyorum bu beni korkuttu birazda. Cidden bugün bu tartıyı görünce inanılmaz moralim bozuldu. Ben nerde yanlış yapıyorum ? Kilo almaya devam mı edicem sürekli ?
Tünaydınnn canımmTunaydin esperenzaammm
Benim heybetliii memiktolar,emzirme ve kilo verme sonrası minikto ve sarkıkto olduKiiizzz buyusun memeler, ben aksine buyusun isterim
80e inicek cunku zayiflayinca, 90 seviom ben
Koldan cok meme buyusun diye kesin yaparim simdi duzenli
Ya çok enteresan gerçekten daha sadece ödem atmışken kilonun durmasıDurur tabi durmaz olur mu. Az kilo cok kiloyla alakasi yok ki. Kilosu az olan o noktaya daha cabuk ulasir, fazla olan daha gec ulasir.
Sen sagligin musaitse guzel bi detoks yap, metabolizmani uyandir canim benim. Az bisey bile gitse o moralle gitmeler devam eder :)
Denicem esperenzam pazartesi günü başlarım çünkü ilaç işyerindeCanım ilacı evde olduğun bir gün denesen,bulantı belki başka birşeyden olmuş olabilir. Sıcak, susuzluk,açlık,tansiyon,vs de olabilir.ya da doktoruna tekrar danışsan miligramı daha düşük olan ilaca mı başlasan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?