Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende düşünüyorum artık ya sinirim bozuldu
Canımmm esramm bozma sinirini desem de bozulacak biliyorum.
canım benim, tahlillerini yakın zamanda yaptırmış mıydın? İnsülin direncin vardı yanlış hatırlamıyorsam.Değerlerine tekrar bir baktırsan tatlım.insülin direncin de ilaç kullanma düzeyinde ise doktor kontrolünde ilaca mı başlasan tatlım.

Son düzenleme:
Ya kaç gündür canım yeşil çay istiyor ama tüketemiyorum. Ödemi atmak için ideal bir çay bence.
Canımm benim ,kilona göre su içerek ve sağlıklı beslenerek birazcık yürüyerek geçir bugünlerini.
Keşke ödem olmasa ama sen bu dönemde ödemi,kiloyu takacak en son kişi olmalısın.

Bende düşünüyorum artık ya sinirim bozuldu

Moralini bozmamaya calis ya, eger sagligin musaitse 2-3 guncuk karbonhidratsal bir detoks yap. İnternette de arastirdim, kilo durma evrelerinde ise yariyor. Bende de ise yaradi, 10 gunden fazladir ayni kilolardaydim.

Esperenzam ilaç verdi doktor ama mide bulantısı ve baş dönmesi yapabilir öyle olursa bırak dedi. Ben de işyerinde bigün bayıldım sonra baya bi mide bulantısı kusma sorunu yaşadım. Bunu ilaca bağladım çünkü ben 5 6 senedir hiç mide bulantısı yaşamamıştım. Ne olursa olsun devam etmeliydim belkide. Ama gün içinde çok ilaç alıyorum bu beni korkuttu birazda. Cidden bugün bu tartıyı görünce inanılmaz moralim bozuldu. Ben nerde yanlış yapıyorum ? Kilo almaya devam mı edicem sürekli ?

Benim yüzümde çok çöküyor çözüm odur heralde

fitcivciv
Ege univ.in urettigi spirulina var. Ben enerji icin kullaniom, simdi ara verdim de sigarayi birakinca baslicam gene.
Bu yuzde bi dolgunluk sagliyo. N11 'in sitesinden aldimdi, 80 tablet 40 liraydi galiba

Çok üzüldüm şu an
İnşallah bu hafta telafi edelim kızlar
İnşallah tatlım
Kilo vermede plato dönem denilen noktaya geldin sanırım canım. Misafirlerin gidince dukan bira yada kısa süreli detoks yap istersen.bence sen stresten az yemene rağmen sabit kalıyorsun.tahminimce yorgunluktan da kaynaklı ödemin vardır.
Kilo veremiyorım diye diye kendini kitliyorsun.

Moralini bozmamaya calis ya, eger sagligin musaitse 2-3 guncuk karbonhidratsal bir detoks yap. İnternette de arastirdim, kilo durma evrelerinde ise yariyor. Bende de ise yaradi, 10 gunden fazladir ayni kilolardaydim.
Ben 77 kiloyum kilom az değil ki hem de 2 kilo verince kilo mu durur anlamıyorum ben artık. 55 kilo olsam 2 kilo verince durur ama 77 kilo olan insanın kilosu durur mu. Tartıya takılmak istemiyorum ama incelmede yok. Çok kötüyüm çok

Aslinda 1 iyi baslangic iyi ayakta da yapmazsan meme buyumuyor yatarak yap 1den agirlari en basta fazla gelebilir bende de 1 var.. Uzun sure yapinca o bir bile oyle agir geliyor ki

Kiiizzz buyusun memeler, ben aksine buyusun isterim
80e inicek cunku zayiflayinca, 90 seviom ben
Koldan cok meme buyusun diye kesin yaparim simdi duzenli

fitcivciv
Ege univ.in urettigi spirulina var. Ben enerji icin kullaniom, simdi ara verdim de sigarayi birakinca baslicam gene.
Bu yuzde bi dolgunluk sagliyo. N11 'in sitesinden aldimdi, 80 tablet 40 liraydi galiba
Bunu araştırıcam tabi şuan yüzüm çok dolgun ancak 10 kilo verirsem belki biraz yüzüm gider

Durur tabi durmaz olur mu. Az kilo cok kiloyla alakasi yok ki. Kilosu az olan o noktaya daha cabuk ulasir, fazla olan daha gec ulasir.
Sen sagligin musaitse guzel bi detoks yap, metabolizmani uyandir canim benim. Az bisey bile gitse o moralle gitmeler devam eder :)

Canım ilacı evde olduğun bir gün denesen,bulantı belki başka birşeyden olmuş olabilir. Sıcak, susuzluk,açlık,tansiyon,vs de olabilir.ya da doktoruna tekrar danışsan miligramı daha düşük olan ilaca mı başlasan :)

Kiiizzz buyusun memeler, ben aksine buyusun isterim
80e inicek cunku zayiflayinca, 90 seviom ben
Koldan cok meme buyusun diye kesin yaparim simdi duzenli
Benim heybetliii memiktolar,emzirme ve kilo verme sonrası minikto ve sarkıkto oldu
Estetik yaptırmayı ciddi ciddi düşünüyorum.biraz kilomu sabitlersen bi 10 bin bakım yaptırcam sanırım

Ya çok enteresan gerçekten daha sadece ödem atmışken kilonun durması

Denicem esperenzam pazartesi günü başlarım çünkü ilaç işyerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…