Evet evetAma sen yemek de yiyosundur
Hem yemek hem hurma tabiki de olmaz
Bakarız ya hayırlısı olsın
Çok zorlu bir imtihan olacak valla 7 8 saat açlığın üstüne makarnaları götürmeleriHıı anladım canım
Suya gömül
Ve direnmeye çalış
Kendine oyle cok ac kalarak zarar verme de canim dikkat et kas kaybi yasama protein onemli ❤208 kalori canım
Aç aç dolaşıyorum
O kadar olsun :))))
Yapmadim hic yapasim gelmedi pis tembel oldumEn azından 15 dk Leslie yapppp
Kız sen yemek yememe kararı mı aldın yoksaAma sen yemek de yiyosundur
Hem yemek hem hurma tabiki de olmaz
Bakarız ya hayırlısı olsın
Aman canim sana nazar degdirİnşallah
Bana yag, ödem giderici lazimOluyor oluyorözellikle gaz giderici kendisi
Sana güveniyoruz cumaya bir gün kaldıııııÇok zorlu bir imtihan olacak valla 7 8 saat açlığın üstüne makarnaları götürmeleri
Bugün mutlaka yappp bir şeyler canıöYapmadim hic yapasim gelmedi pis tembel oldum
AhahahaAman canim sana nazar degdir
Bana yag, ödem giderici lazim
Ay bide ben cumartesi tartılıyorum yani 2 günüm var bu hafta 76 olmazsam isyan edicem artıkSana güveniyoruz cumaya bir gün kaldııııı
Para adami hareketlendiriyor bakAma onu spor olsun diye yapmıyorumdünyanın en güzel şeyi olan para için yapıyorum
Sen zaten iliğimizi kemiğimizi kuruttun hergün hergün 400lük 500lük spor yapıp bir de benim 150 200 puanıma talip oluyor yaPara adami hareketlendiriyor bak
Say onu da say, saymiyorsan bana ekle listeyi yazarken
Ben dışarda ciger pek yemem kiDışardaki bütün ciğerler unlu senin neden bu kadar zayıf olduğunu şimdi anladım
Ben de hiç yememde görürümBen dışarda ciger pek yemem ki
Heyyy gidi heyyy ben gecen sene bu zamanlar 1.56 boyla 76 kiloydum heyyy
Unlu ciger mi, ilk defa duyuyorum
Koye gelince hemen bahceyi topladilar bizimkiler tabi, kabaklar da bi büyümüş ki sormaAhahahakabak detoksu
:)) mecbur iştecanım sende aynı benim gibisin yemeyi seviyorsunşu bebek işi olmasa bu kadar iradeli olmazdım sanırım
ooo benim kadar kimse aç gezmemiştir bir ara baş dönmesi yaşadım ramazanda
Yok maalesefGüne limonlu su ile başlayan var mııı :)
Teşekkür ederimKendine oyle cok ac kalarak zarar verme de canim dikkat et kas kaybi yasama protein onemli ❤
Mecazen :))Kız sen yemek yememe kararı mı aldın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?