Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunluk rutinini değil de salina salina yürüdüğün zamanlar bence adimsayari calistirabilirsin. Tempolu yurudugunde de tempolu yuruyus puani hesaplarsin. İste ve evde hareket ettiklerimizi dahil etmemek gerek tabi
İşte ben fabrikanın içinde salına salına yürüyorum hep işim bu bayada yoruyo ama spor olarak hiç görmüyorum hatta yazarsam haksızlık gibi geliyo

Baklava seviyorsan bence ondan cok daha iyi hurma
Oo baklava hiç sevilir mi canım heleki dondurmayla nefret ederim ben hurma diyeti yapmıştım da bi ara, sadece hurma yoğurt yememe rağmen 3den fazla yiyemiyordum. Üstelik bayılırım hurmaya ama şeker oranı baya yüksek diyetisyenim 2den fazla yeme dediydi

Menünde çok kötü bişey yok ama sabah daha doyurucu yumurta yeşillik vs bi kahvaltı yapabilirsin bence. Kız ciğer sote o unlu olanlardan mı hiç yemediğimden bilmiyorum da

Menünde çok kötü bişey yok ama sabah daha doyurucu yumurta yeşillik vs bi kahvaltı yapabilirsin bence. Kız ciğer sote o unlu olanlardan mı hiç yemediğimden bilmiyorum da

yok canım unlu değil eskiden unlu kızartırdım da sağlıklı yaşama geçtim ya ciğer sote yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…