GünaydııınGünaydın
Günaydın
Kişilerin kan şekeri rahatsızlığı yoksa günde 12-15 hurma yiyebilirlerfattylamb94
bende günde 3 tane yemeye çalışıyorum en fazla 5 nadirdir oda
Güne limonlu su ile başlayan var mııı :)
Ben unutuyorum2 gündür sıcak su içiyorum canım sabahları direkt
İşte ben fabrikanın içinde salına salına yürüyorum hep işim buGunluk rutinini değil de salina salina yürüdüğün zamanlar bence adimsayari calistirabilirsin. Tempolu yurudugunde de tempolu yuruyus puani hesaplarsin. İste ve evde hareket ettiklerimizi dahil etmemek gerek tabi
Oo baklava hiç sevilir mi canım heleki dondurmayla nefret ederimBaklava seviyorsan bence ondan cok daha iyi hurma
Puan toplamaya çalışıyo gibi hissederim öyleCanım sonuçta o da seni yoran bir şey
Ama sen bilirsin:)
Puan toplamaya çalışıyo gibi hissederim öyle
Dikkat et kuzum kendine hastalanmadan al önleminiBen De pervane önünde çok kalmışım hasta oluyorum kızlar
Bu havada evet
Hemen bakıyorum civcivimBu kadar dürüst olunmaz kimenüme yorum yapmadın
Menünde çok kötü bişey yok ama sabah daha doyurucu yumurta yeşillik vs bi kahvaltı yapabilirsin bence. Kız ciğer sote o unlu olanlardan mı hiç yemediğimden bilmiyorum dasabah
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay
öğlen
5 köfte 1 dilim patates fırında
ayran
ara
hurma
akşam
tavuk ciğeri sote
1 bardak ayran
su 2 litre vardıresperenzaa @Ndymk
sabah tartıldım sanırım sabit gelcem cumaya
Ben De pervane önünde çok kalmışım hasta oluyorum kızlar
Bu havada evet
Menünde çok kötü bişey yok ama sabah daha doyurucu yumurta yeşillik vs bi kahvaltı yapabilirsin bence. Kız ciğer sote o unlu olanlardan mı hiç yemediğimden bilmiyorum da
Afiyet olsun o zaman bence menün gayet güzel ekmekte tam buğdaysayok canım unlu değil eskiden unlu kızartırdım da sağlıklı yaşama geçtim ya ciğer sote yaptım
Afiyet olsun o zaman bence menün gayet güzel ekmekte tam buğdaysa
AhahahPuan toplamaya çalışıyo gibi hissederim öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?