Koye gelince hemen bahceyi topladilar bizimkiler tabi, kabaklar da bi büyümüş ki sormabir tanesi tam 1700 geliyor
Sagol canımBen de hiç yememde görürümayy ben seni gördüm kız engelli olduğundan görmemişim çok güzel incelmişsin bayıldım. İdolümsün başlangıç kilolarımızda çok yakın inşallah seneye senin gibi olurum bende
Ben baligi bile unlamazken cigeri hic unlamamevet canım ciğerleri unluyosun kızgın yağa atıyosun
Yok yaa adet oldum, bugun 3. Günüm. 58.5lari gördüm57 misin hep ben tam 56 oldum ama bu hafta sabit çıkcam sanırım hedefim 53 54 inş veririm
Rakibeme de nazar ettiniz zatenYarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ben tartida eksi görmüyorum ama sporla odemi de cok gostermiyorum. Hatta esime gecende foto attim yeni pantolonu giyip de ilginc, orda zayiflamissin dedi
bi ben spora başlayamadım
Yok yaa adet oldum, bugun 3. Günüm. 58.5lari gördümama cumaya ineceğini düşünüyorum. Regl döneminde iştahsızlık olur bende.
Sen takildin takıldın bak beni gectin
Ben daha 1 ay kadar buralardayim, sen benden once hedefine ulasirsin bu gidisle, ulas insallah
Ben tartida eksi görmüyorum ama sporla odemi de cok gostermiyorum. Hatta esime gecende foto attim yeni pantolonu giyip de ilginc, orda zayiflamissin dedi
Hıı aç kalma can boğazdan gelir:)) mecbur işte
Bazen :))
Yok maalesef
Teşekkür ederim
Mecazen :))
Ben baligi bile unlamazken cigeri hic unlamam
Yaaaa maşallahBen dışarda ciger pek yemem ki
Heyyy gidi heyyy ben gecen sene bu zamanlar 1.56 boyla 76 kiloydum heyyy
Bize de köyden gelmişKoye gelince hemen bahceyi topladilar bizimkiler tabi, kabaklar da bi büyümüş ki sormabir tanesi tam 1700 geliyor
Ahahah canım ben puan getiren şeyler de yapıyprum
Boyun kaçtı canım57 misin hep ben tam 56 oldum ama bu hafta sabit çıkcam sanırım hedefim 53 54 inş veririm
BaşarılarYarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?