- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
İnşallahDikkat et kuzum kendine hastalanmadan al önlemini
Yarın da have a nice day de, ooo level atlamissin dergood morning
geçen patrona dedim ooo ingilizceyibayağ ilerletmişsin dedi
Ben gömlekleri salaş sevdiğimden hep büyük olanı alırım. Sen kendine nasıl yakıştırıyosan nasıl seviyorsan öyle al beybisiyok beyaz ekmek, alıyorum tam buğday tek başıma bitmiyo küfleniyo çöpe gidiyointernetten gömlek alcam ben şimdi 38 miyim 40 mı
Canım ben Ekmekleri Sıkı bağlayıp buzdolabında saklıyorum bu havada iki günde küfleniyoryok beyaz ekmek, alıyorum tam buğday tek başıma bitmiyo küfleniyo çöpe gidiyointernetten gömlek alcam ben şimdi 38 miyim 40 mı
Gerçekten faydasi oluyor mu yaaGüne limonlu su ile başlayan var mııı :)
Bende tek başıma yiyorum ama dolaba koyunca hiç bişey olmuyoyok beyaz ekmek, alıyorum tam buğday tek başıma bitmiyo küfleniyo çöpe gidiyointernetten gömlek alcam ben şimdi 38 miyim 40 mı
yiyip gitsen olmaz muKızlar ya bu akşam arkadaşlarla birinin evinde toplanıyoruz kesinlikle makarna salatası yapmıştır. Yanınada kaşarlı patates püresi ne yicem ben
Oluyor oluyorGerçekten faydasi oluyor mu yaa
hocalarına sorsana
İşyerinden çıkıp direkt servisle geçicem canım sanayide başka vasıta var mı o tarafa bilmiyorumyiyip gitsen olmaz mu
Aslında tum günün yürüyüş seklindeyse bence sayilabilir yaa çünkü o da bi hareketlilik. Dışarıda carsi, pazar ya da sahilde yürüyüş onlar da adimsayarla sayilabilir.İşte ben fabrikanın içinde salına salına yürüyorum hep işim bubayada yoruyo ama spor olarak hiç görmüyorum hatta yazarsam haksızlık gibi geliyo
Oo baklava hiç sevilir mi canım heleki dondurmayla nefret ederimben hurma diyeti yapmıştım da bi ara, sadece hurma yoğurt yememe rağmen 3den fazla yiyemiyordum. Üstelik bayılırım hurmaya ama şeker oranı baya yüksek diyetisyenim 2den fazla yeme dediydi
bende günde 3 tane yemeye çalışıyorum en fazla 5 nadirdir oda
Puan toplamaya çalışıyo gibi hissederim öyle
Aslında tum günün yürüyüş seklindeyse bence sayilabilir yaa çünkü o da bi hareketlilik. Dışarıda carsi, pazar ya da sahilde yürüyüş onlar da adimsayarla sayilabilir.
Ben de baklavayi sevmem, en fazla bi dilim yiyebilirim, serbeti kesiyor beni. Ama 25 hurma yiyebilirim
Ahahahaaman ben yeni atllattım çok zor geçti ama iştahsız olmak bakımından iyiydi
Unlu ciger mi, ilk defa duyuyorumyok canım unlu değil eskiden unlu kızartırdım da sağlıklı yaşama geçtim ya ciğer sote yaptım
Ama onu spor olsun diye yapmıyorumAma zaten puan toplamaya calismiyor muyuzamac spor, arac puan
Ama sen yemek de yiyosundur@esperenzaa bana adetten çok tatlı istediğinde 1 hurma ya da 1 kare bitter demişti
Ben o yüzden yasak zannediyorum
Hıı anladım canımİşyerinden çıkıp direkt servisle geçicem canım sanayide başka vasıta var mı o tarafa bilmiyorum
Dışardaki bütün ciğerler unlu senin neden bu kadar zayıf olduğunu şimdi anladımUnlu ciger mi, ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?