- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Şimdi pizalların cipslerin hamburgerin yerini peynir yoğurt yumurta süt sebzeler balık et alınca hepsi gidiverirDogumda deıl ya doğumdan once 55 idim dogumdan sonra 61 dım sonradan yemeye kapdırdım cıkolata cips dışarıdan pizza döner vs.beyaz ekmek de yemeye başlayınca kızım erken sütten kesilince boğazda alısınca yemeye evden cıkmayıp haraketsızlesınce sonuç bu
Aynen ya inşallah 4 sene yıcem yedım smdı sıkma zamanıŞimdi pizalların cipslerin hamburgerin yerini peynir yoğurt yumurta süt sebzeler balık et alınca hepsi gidiverir
Cuma canım :)Yarın tartı günü çok heyecanlıyım
Buarada ben en son salı günü tartılmısdım 93.200 çıkmıştım buhafta salı gününden sayarakmı yazmam lazım yoksa cuma günündenmi
Ama böyle sağlıksız beslenmekten hasta olursun allah korusun. Kesinlikle ihtiyacın var diyetisyeneOnları alıyorum ama diyetisyene gitmeye üşeniyorum sürekli sürekli
Tabiki canım yarın sabah yapıcam atarım :)Canım fotoğraf atar mısın :) yapınca :)
Evet yarın cuma :)Cuma canım :)
Kuru daha şekerli bebişim. Hatta bu zamana kadar gittiğim 3 diyetisyende yasaklamıştı bana kuru meyveleriCanım kayısılar kuru hep
Ama azaltayım di mi biraz haklısın
Menü
Kahvaltı
2 yk yulaf 1 çk bal su (süt bozulmuş koyamadım) 3 kayısı kakao
Öğle
4 köfte
3 küçük elma patates
2 yk çoban salata
5 küçücük mantar
Balık çorbası
Türk kahvesi
Akşam
2 yk yulaf süt 1çk bal kakao su 2 kayısı 3 değil galiba ya
1 meyveli yoğurt
Arkadaşıma tatlı yaptım dibi çok az klmıştı tencerede onu çok az sıyırdım ama yarım yk var yok yani
Spor: 3500 ip :700 puan @Alina_ @Meva06tr
30 sn plank:10 puan
1 saat ev işi:20 puan
3000 adım :45 puan
5dk göbek atma:10 puan
785 puan
fattylamb94 @cgdmk @esperenzaa
Tamam canım dikkat edeyim cidden bu hafta çok yedimKuru daha şekerli bebişim. Hatta bu zamana kadar gittiğim 3 diyetisyende yasaklamıştı bana kuru meyveleri
Canım uzaklaşacağım inşallahMasaallah feyzacim supersin
Bence yulaftan uzak dur ya
Bana hic kilo verdirtmiyodu yulaf mevzusu
Arkadaşlar yulafın 3 kaşığı 1dılım ekmek demek bence yemeye gerek yok yulafı zaten tadıda kötü boşa kaloriMasaallah feyzacim supersin
Bence yulaftan uzak dur ya
Bana hic kilo verdirtmiyodu yulaf mevzusu
Canım uzaklaşacağım inşallah
Kızlar size bir sorum olacak. Spor yaparken adımsayarınızı, ya da telefondan uygulama kullananlar telefonlarınızı bırakıyor musunuz ? Adımlarınızın içinde sporlarınız olmaması gerekiyor.
Ben adım sayarı dün indirdim akşam kondisyon bısıkleti surerken açtım bitince durdurdum 61dakkada 9bin adım atmısdım dogrumu yapdım gün içinde acmıorum çünkü adım sayarıKızlar size bir sorum olacak. Spor yaparken adımsayarınızı, ya da telefondan uygulama kullananlar telefonlarınızı bırakıyor musunuz ? Adımlarınızın içinde sporlarınız olmaması gerekiyor.
Aa napmışımki
Soğuk su ile duş hayali cınımmSpor mu çok yaptın
Yoksa grip mi??
Bundan önce daha çoktu. Eşim askere gitmeden vardı. Ki o zaman da aslında çok fazla yiyemiyordum ama kilom hiç değişmiyordu. Sonra kan hapları vs aldıkça hem yüzüme renk geldi hem kilolar öylece gitti. Aslında herkes kilo alıyor. Doktorum da bana kilo aldın mı diye sordu. Ama vermiştim. Çünkü hem emziriyirdum hemde benzin olmayinca araba nasıl calismazsa. Kansızlık olunca da vücut çalışmıyor. Kesinlikle öyle yani. Yoksa o kadar kiloyu veremezdim birdenAma böyle sağlıksız beslenmekten hasta olursun allah korusun. Kesinlikle ihtiyacın var diyetisyene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?