- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Oyle dıor ama nebılım canım sonuçta o beni zayıf gördü begendı evlendık kılolu evlensem neyse :) bide bana göbek sevmıom demişti ben zayıfken oda kafama takıldı ozaman yokdu sımdı gene var erıtmem lazm ııceO seni her halinle seviyordur tatlım merak etme :)
Saol canım ♡Maşallah
Canım inşallahKizlar gunaydin
Dun heralde beni gunes carpti
Dun aksam 8den sabah 8e kadar uyudum
Esimi de 1 haftadir gormuodum olmadi boyle ama cok kotuydum, gunesin altinda bisiklet surersen olacagi bu.
Neyse ki iyiyim simdi sukur :)
Gecmisi soyle bi okudum
fayfeyfiy tamam canim, menu de abur cubur yok bugunden itibaren :) anlastik bak unutma. Sana tehditler savurdum
liliyaa lahmacun, dondurma vs. Yok canim ya, hic saglikli degil, o kiloyu versen de az dikkat etmeyince donuyor iste.. gunde 1 ogun de saglikli degil. 1 ogun normal oteki ogun salata seklinde olsa yani aksam ogunun, cidden kilo verirsin. Aralarina da en az 5 saat koysan super.
@giustizia_ kanki iyi kilo verdin aslinda. 7 kilo gitmis ve kalici olarak. 162 boya 68 kilo bence cokmus. 162ye 59 kilo ise bence oyle ya da boyle super gozukur
Trabzonlu3461 Allah azmine zeval getirmesin :) sen hepimizden once mezun olcan hee ama onemli olan bundan sonraki hayatinda dikkatli olmak. Kiz genceciksin, o ilk foton mesela nasil fazla kilo o sanki 50 yasinda gibi, gunah degil mi? Bir daha bu kadar ugrasamazsin da bak. Hayatini az cok dikkat ederek gecir, bi daha asslaaa boyle hata yapma. Bak 5 sene sonra boyle patir patir gitmez, her sene zorlasir kilo vermek, illa yasayarak ogrenmeyin bir seyi de, bi kere de soz dinleyin sen ve fayfeyfiy .... :)
SüperBildirim yapmıcakdm ama dayanamadım :) hastalık gibi bu ne ya
Cuma: 77.200
Pazartesi bugün: 74.400
Fark: -2.800
Vc çıkmadan önce 74.900dü çıktıktan sonra 74.400 e indi
ooonsüper :)
Süper ya canım Harika inceldin maşallahBunlarda güncel öcesi sonrasısımdi cekdım bırdahakı sefere diyete başladıktan sonra ilk çekildim fotoyla bırlestırıcem :)
Canım ben az verdim ve az verdiğim halde küçüldüAy çok mutlu oldum. Benimde oldum olası küçük olmadı. Şimdi zayıflayınca onlar büyük kalırsa çok garip olacak diye korkuyorum. Gerçi motivasyon amaçlı sürekli zayıflayan insanların fotolarını inceliyorum. Orda bütün kadınların küçülmüş. Annemde hep ilk önce göğüsten gider merak etme diyor.
Çok geçmiş olsun canımSelam arkadaşlar. Bugün kendimce bir diyet listesi oluşturdum bakalım dayanacak mıyım. Bugün nedense çok halsizim. İşteyim ve başım ağrıdan çatlıyor.
Canım bakınca aslında erkekler biraz tombul seviyor herhaldeGidiyor canım gögüsdede cok yag bırıkıor yag yaktıkca ordakı yaglarda erıyor olması gereken hale gelıor merak etme :) esım tutturdu yeter daha verme dıe ama ben daha cok vermek ıstıorum 54e kadar dusmekesım garip tombul sevıo ya
Aynen canım 54de kalmayı düşünüyorum inşallah :) bu oralara geleyımdeTrabzonlu3461 canım senin kas oranın zaten fazla olavak ama 61 i geçmemen 45in altına düşmemen lazım o ara iyi
Çok güzel afiyet olsun canımKahvaltı sade tuzduz pul biberli omlet 1 çeri domates bıraz peynır yeşil çay ♡
Canım çok güzel :)Kahvaltı sade tuzduz pul biberli omlet 1 çeri domates bıraz peynır yeşil çay ♡
İnşallah canım :)Aynen canım 54de kalmayı düşünüyorum inşallah :) bu oralara geleyımde
Cok saol cnm ♡Çok güzel afiyet olsun canım
Çok saol canım ♡Canım çok güzel :)
Amin ♡İnşallah canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?