Ben de küp şeker diyetine başladım çayımı kahvemi şekersiz içiyorum bi kere ben
Şuan kırk haramilerdeki adam gibi sitenin giriş çıkışını adımlarla buluyorum orayı bulmam yarışmanın sonunu bulurYok yok size yapmıyorum
Yarısma oluyor ya burda ona katılmak için yapacagım sen sakın bakma o zaman oraya :))
Bulamaman cokk iyi olur hiç buraya göre değil zatenŞuan kırk haramilerdeki adam gibi sitenin giriş çıkışını adımlarla buluyorum orayı bulmam yarışmanın sonunu bulur
Bende bende
Ben de küp şeker diyetine başladım çayımı kahvemi şekersiz içiyorum bi kere ben
Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice senelere başak burcuYaaa teşekkürlerkızlar ben unutmuşum @Prensesimin Annesiyim prenses anası ilk sen hatırlamışsın Konyalı olmak bunu gerektirirdi sizi seviyorum
Ne başağı kız halis mulis aslanDoğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice senelere başak burcu
Ana ben niye bugün ayın 23biliyorum sabah beri adet tarihimi hrsaplamaktan şaşırdım demekNe başağı kız halis mulis aslan
Aslan kaptanım benimNe başağı kız halis mulis aslan
Kız kaptan değil o yengeçti galibaAslan kaptanım benim
Ayy ben onu sana dedim yahu aslan kaptanım diyeKız kaptan değil o yengeçti galibaherşeyi birbirine kattın
Çok teşekkür ederim canım, bu yaz çok dolu geçiyor.Cnm sanada çok çok geçmiş olsun ❤ Kolaylıklar diliyorum...
2 oğlum var birde kızkardeşimin oğlu 3 erkekle çok zorTeşekkür ederim. Kaynamış suya limon zencefil kattım inşallah faydası olur
Sana da geçmiş olsunmisafirle daha zor olur
Sağol canım, inşallah kısa sürede listeye girmeye çalışacağımGüzel eksi canım tebrik ederim
Evet en son 86 ile ayrılmıstın birazı ödem olsa 1-2 haftaya yeniden listeye girersin
Tamam canım bırakmak yok bu sefer basaracagız hep birlikte
Cook gecmis olsun havalar serinledi dikkat etmek lazım
Gecmis olsun ablacım hava değişimi etkilemis olabilir misafir olmasaydı keske dinlenirdin
Aklımdaydı ama unutmusum bugün oldugunu:))
Tünaydın ablacım ❤Tünaydın hanımlar
100 gram artıyı cumaya kadar halledersin ablaCuma 66,8
Pazartesi 66,9
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice senelere başak burcu
Lütfen böyle hatalar yapmayalımAna ben niye bugün ayın 23biliyorum sabah beri adet tarihimi hrsaplamaktan şaşırdım demekmersi şekerim aydınlattığın için
Sana benim oğlanları da göndereyim miÇok teşekkür ederim canım, bu yaz çok dolu geçiyor.
2 oğlum var birde kızkardeşimin oğlu 3 erkekle çok zor
Sağol canım, inşallah kısa sürede listeye girmeye çalışacağım
BEn de akrebim hodri meydanAyy ben onu sana dedim yahu aslan kaptanım diyebende yengecim bak sokarım haa
Gönder canım bakarım onlarada nasıl olsa mutfaktan çıkamıyorum bir tabakta onlar için koyarım masayaSana benim oğlanları da göndereyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?