Dün yediklerin fazla gelmis canım ama moralini bozma cumaya kadar verirsinCuma 72
Bugün 72.6
11.30a kadar kahvaltı yapmadım.
Yarım saat aç karna yürüyüş yaptım.
Canım çok sıkkın
45dk yürüdüm geldim sen hala sürün bayan akrepBEn de akrebim hodri meydan
Kız bende gerçekten yaz demediğini anladım, gırgırına yazdım öyleGerçekten Yaz demedim canım bak zıpzıp anlamış.
Tebrik ederim canımCuma 55.6
Bugün 55.2
Fark -400
Kıyamam ablam sanaGönder canım bakarım onlarada nasıl olsa mutfaktan çıkamıyorum bir tabakta onlar için koyarım masaya
Mutlu yıllar diliyorum sanada canım ,iyiki doğdun
Yaaa teşekkürlerkızlar ben unutmuşum P Prensesimin Annesiyim prenses anası ilk sen hatırlamışsın Konyalı olmak bunu gerektirirdi sizi seviyorum
Sağol kaptanım :))))) Yalnız bugün çok acıkıyorum, regl de olmadım gecikti ama ödem falan yok gibi hiç. Bugünlerde çok ders çalışıyorum ondan mı acaba ya. İçim dışım iktisat olduTebrik ederim canım
Sağol canımm :))) Midem kazınıyor ama onu ne yapacaz
Cokk az yiyorsun canım ders calısıcında acıkman cokk normalSağol kaptanım :))))) Yalnız bugün çok acıkıyorum, regl de olmadım gecikti ama ödem falan yok gibi hiç. Bugünlerde çok ders çalışıyorum ondan mı acaba ya. İçim dışım iktisat oldu
2,5 kilocuk daha kalmış cnmSağol canımm :))) Midem kazınıyor ama onu ne yapacaz
Konyanın neresindesiniz
Sende mi KonyadasınKıyamam ablam sana
Teşekkür ederim iyili sizleri tanıdım
Ben has gonya LıyımSende mi Konyadasın
Hımmm ben Ispartalıyım ama Konyalı oldum evleninceBen has gonya Lıyımİzmir de yaşıyorum maalesef
Sen nerdesin canım kampüse yakın mısın sadece zaferle kampüsü biliyorumHımmm ben Ispartalıyım ama Konyalı oldum evlenince
Zafere yakın sayılırım yürüyerek gidiyoruzSen nerdesin canım kampüse yakın mısın sadece zaferle kampüsü biliyorum
Sınav hakkında bir karar vermedim henüz ama kendimi bu alanda uzmanlaştırmak istiyorum. Belki sınava da girerim bana belli olmaz :)))Cokk az yiyorsun canım ders calısıcında acıkman cokk normal
Sınava mı gireceksin canım
Merkezdesin o zaman güzelmisZafere yakın sayılırım yürüyerek gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?