- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Her zaman zorlanmıyorum da ara sıra böyle bir çarpıyor. Kahve içince geçiyor, hoşuma da gidiyor. Kahve bağımlısı oldum adeta :))) Ev az kaldı hedefe, kara göründü2,5 kilocuk daha kalmış cnmşaka bir yana ders çalışırken çok zorlanıyorsan menüne kalorisi az birşeyler ekle derim cnm. Ben çikolata ve abur cuburu çok arardım ders çalışırken ☺
Anladım canım insallah istediğin olurSınav hakkında bir karar vermedim henüz ama kendimi bu alanda uzmanlaştırmak istiyorum. Belki sınava da girerim bana belli olmaz :)))
Yawrucum senin doğum günün müymüş :))))) Anan seni iyi ki doğurmuş, iyi ki yanımızdasın. Yeni yaşında tüm güzellikler seninle olsun canım benimYaaa teşekkürlerkızlar ben unutmuşum P Prensesimin Annesiyim prenses anası ilk sen hatırlamışsın Konyalı olmak bunu gerektirirdi sizi seviyorum
Evet canım gelince konum atarım sana, pasta yeriz beraberMerkezdesin o zaman güzelmis
Ablamda orda okudu (abla dediğime bakma abla demiyorum bir yas var aramızda)
Allah razı olsun canımın içiAnladım canım insallah istediğin olur
Ne pastası pasta yok olmazEvet canım gelince konum atarım sana, pasta yeriz beraber
Kız hem kaptanımızı hem kendini yoldan çıkartma bakiyimEvet canım gelince konum atarım sana, pasta yeriz beraber
Napim çocuklardan anca oturacak yer açıyorum misafire pastayla geçiştiriyoruzNe pastası pasta yok olmaz
AAaa taaa Konyaya gittim bi kuru kahve ikram etti dedirtmemKız hem kaptanımızı hem kendini yoldan çıkartma bakiyimBi sade kahve için kafi
Bi kahve bile yeter canım pastaya hiç gerek yokNapim çocuklardan anca oturacak yer açıyorum misafire pastayla geçiştiriyoruz
Yok hiç öyle dememAAaa taaa Konyaya gittim bi kuru kahve ikram etti dedirtmem
Sağol canımcımYawrucum senin doğum günün müymüş :))))) Anan seni iyi ki doğurmuş, iyi ki yanımızdasın. Yeni yaşında tüm güzellikler seninle olsun canım benim
Kavurmalı pilav ikram et bari. Geçen içimizde kaldıydıAAaa taaa Konyaya gittim bi kuru kahve ikram etti dedirtmem
Canım yazamadım kusurabakma...ada81 canım seni göremedim iyi misin
Sende konyaya gelirsin belkiKirmizi pabuc Has Konyalı
P Prensesimin Annesiyim Konya Gelini
Anka Konya Gelini
Zipzip- Kardeşi Konya da
Bir Konya furyasıdır gidiyor buradaMevlana boşuna dememiş ne olursan ol yine gel diye
Kavurmalı pilav deme bunu deme banaKavurmalı pilav ikram et bari. Geçen içimizde kaldıydı
Bi Konya buluşması yapalım o zamanKirmizi pabuc Has Konyalı
Anka Konya Gelini
Zipzip- Kardeşi Konya da
Bir Konya furyasıdır gidiyor buradaMevlana boşuna dememiş ne olursan ol yine gel diye
Aaaa olabilir bak çok güzel yaparımKavurmalı pilav ikram et bari. Geçen içimizde kaldıydı
Bende ünv konyada okudum çok severim konyayı...Kirmizi pabuc Has Konyalı
Anka Konya Gelini
Zipzip- Kardeşi Konya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?