Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2,5 kilocuk daha kalmış cnm şaka bir yana ders çalışırken çok zorlanıyorsan menüne kalorisi az birşeyler ekle derim cnm. Ben çikolata ve abur cuburu çok arardım ders çalışırken ☺
Her zaman zorlanmıyorum da ara sıra böyle bir çarpıyor. Kahve içince geçiyor, hoşuma da gidiyor. Kahve bağımlısı oldum adeta :))) Ev az kaldı hedefe, kara göründü

Yaaa teşekkürler kızlar ben unutmuşum P Prensesimin Annesiyim prenses anası ilk sen hatırlamışsın Konyalı olmak bunu gerektirirdi sizi seviyorum
Yawrucum senin doğum günün müymüş :))))) Anan seni iyi ki doğurmuş, iyi ki yanımızdasın. Yeni yaşında tüm güzellikler seninle olsun canım benim

ada81 canım seni göremedim iyi misin
Canım yazamadım kusurabakma... iki gündür çok yoğundum teli bile elime alamadım... bugün babam gitti bende hemen eve giriştim temizlik vs daha yeni koltuğa oturdum saat 5 olmuş eşim gelecek yemek hazırlığına başlıyacam ...
Babamı gönderdim şükür birde eltimler gelip gitse misafir olayını atlatayım istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…