- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Şu prenses anasıyla Anka ya bak hemen konyamın yağız delikanlılarını kapmışlar bize kalmadıKirmizi pabuc Has Konyalı
P Prensesimin Annesiyim Konya Gelini
Anka Konya Gelini
Zipzip- Kardeşi Konya da
Bir Konya furyasıdır gidiyor buradaMevlana boşuna dememiş ne olursan ol yine gel diye
Yok canım ne kusuru olur mu öyle sey merak ettim yazmayıncaCanım yazamadım kusurabakma...iki gündür çok yoğundum teli bile elime alamadım... bugün babam gitti bende hemen eve giriştim temizlik vs daha yeni koltuğa oturdum saat 5 olmuş eşim gelecek yemek hazırlığına başlıyacam ...
Babamı gönderdim şükür birde eltimler gelip gitse misafir olayını atlatayım istiyorum...
Buna sevindim canım genelde Konya da okuyanlar sevmiyor Konya yı hiçBende ünv konyada okudum çok severim konyayı...
Ben Ispartada buldum onu o beni kaptı geldiŞu prenses anasıyla Anka ya bak hemen konyamın yağız delikanlılarını kapmışlar bize kalmadı
Neler ettin de kandırdın aldınBen Ispartada buldum onu o beni kaptı geldi
aydinlikdayim ben canimKonyanın neresindesiniz
bende konya geliniyim okumaya geldim baktim cok guzel yerleseyim dedim hazir yagiz delikanli bulmuskenHımmm ben Ispartalıyım ama Konyalı oldum evlenince
İnşallah canım , şuan çok odaklanamadım bu durumda canımı sıkıyor ama karar verdim misafirlerimde gelsin gitsin tam konsantre başlayayım böyle1 hafta diyet sonra hoop geri bozuyorum... izniniz olursa bi 15 gün sadece sporumla ve sohbetimle eşlik edeyim size... hiç mazeretim kalmasın öyle başlayayım...Yok canım ne kusuru olur mu öyle sey merak ettim yazmayınca
Hadi insallah diger misafirlerini de atlat sonra buraya odaklanırsın sonra istediğin kiloya ulasırsın canım
Ben çok seviyorum canım tamamen ön yargı onların ki.....Buna sevindim canım genelde Konya da okuyanlar sevmiyor Konya yı hiçsanki yidik onları
Tamam canım oyle yapalım o zaman eylülde tam baslangıc yaparsınİnşallah canım , şuan çok odaklanamadım bu durumda canımı sıkıyor ama karar verdim misafirlerimde gelsin gitsin tam konsantre başlayayım böyle1 hafta diyet sonra hoop geri bozuyorum... izniniz olursa bi 15 gün sadece sporumla ve sohbetimle eşlik edeyim size... hiç mazeretim kalmasın öyle başlayayım...
Sen evli miydin değilsen hadi bir yağız delikanlı da sen bulBen çok seviyorum canım tamamen ön yargı onların ki.....
HahahaSen evli miydin değilsen hadi bir yağız delikanlı da sen bul
Hımmm ben de necmettin erbakan diş fakültesinin oradayım. Beklerim canımaydinlikdayim ben canim
bende konya geliniyim okumaya geldim baktim cok guzel yerleseyim dedim hazir yagiz delikanli bulmusken
Kaptanlık zamanında bize öyle Bi pasta yedirmedin amaEvet canım gelince konum atarım sana, pasta yeriz beraber
Benim de eltim gonyali benim kimden neyim eksik hihKirmizi pabuc Has Konyalı
P Prensesimin Annesiyim Konya Gelini
Anka Konya Gelini
Zipzip- Kardeşi Konya da
Bir Konya furyasıdır gidiyor buradaMevlana boşuna dememiş ne olursan ol yine gel diye
Ankanın kaptanlıgını merak ettim müsait zamanda bir gecmis yapayımKaptanlık zamanında bize öyle Bi pasta yedirmedin amadoğum günümuzü bile korkudan ağzımıza almiyorduk bu yorumu görünce canan Karatay aklıma. Geldi niyeyse
Kaptanlara özel o sen gel sana yine yokKaptanlık zamanında bize öyle Bi pasta yedirmedin amadoğum günümuzü bile korkudan ağzımıza almiyorduk bu yorumu görünce canan Karatay aklıma. Geldi niyeyse
Kız aabartıyor bişey yaptığım yokAnkanın kaptanlıgını merak ettim müsait zamanda bir gecmis yapayım
Yohhh anlatmam ben seni daha çok sevdim aramızda kalsınAnkanın kaptanlıgını merak ettim müsait zamanda bir gecmis yapayım
Yohhh anlatmam ben seni daha çok sevdim aramızda kalsınAnkanın kaptanlıgını merak ettim müsait zamanda bir gecmis yapayım
Abooowwww zincire durup kirbacladigin günleri ne çabuk unuttun zalimin giziKız aabartıyor bişey yaptığım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?