Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Mesajlarınız için teşekkür ederim. Tek tek alıntılayamadım.uykusuz çok zor bir gün olacak bu gün bakalım hayırlısı.
Hos buldum canim sukur geldimm :))) coook ozledim sizleri vallaHosgeldin canım özledik seni
Kabul etmeyecek bir durum yoktu canım
Iyi geceler canım ❤
İyiki gelmissin iyiki tanımısız senide
İyi geceler canım ❤
Tesekkur ederim ablacım ❤ ❤
Bizde seni cook özledik canım ❤
Okudum canım
Iyi geceler canım Allaha emanet ol
Iyi geceler canım ❤
Gecen hafta konustuk canım ben zaten izlemiyorum :)))
Cok kalabalıgız diye o topiği acmıstık canım
Iyi geceler canım ❤
Günaydın hayırlı günler canım ❤Gunaydin kizlarrrrr hayirli gunlerr
Bizde seni özledik canım artık burdasın bol bol konusuruzHos buldum canim sukur geldimm :))) coook ozledim sizleri valla
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın
Açilinn Sahalara dönüyorum
Sgl nasılsınız herşey yolunda mıGünaydın canım afiyet olsun
Cok sükür hersey yolunda canım sen nasılsın iyileşebildin miSgl nasılsınız herşey yolunda mı
Bana az geldiCanım yaşın gençmiş daha, hiç belli olmaz Rabbim ol desin yeter kigönlüne göre versin
Az mı canım cidden, aslında 9 da yoğurt kürü yiyicem de unutuyorum hep
Bende mügeciyim
Bence vermissindir bu gün ödem atıcı birşeyler yapCuma : 74.5
Pazartesi: 74.5
Sabit
Aslında vermiştim ama acayip ödem var dünün yorgunluğundan
Ben normalde 2.5 -3 içiyorum ama dün hep disaridaydim çok icemedim WC sorunu olmasın diye
Anladm canm yoksa az yani o su :) ama normalde iciyorsan sorun yokCuma:69.5
Bugün :68.7
Fark :-700 Gr
Ben diyete girince WC sorunum oluyor kahvaltıda kayısı yiyeceğim bundan sonra bu çıkmamış halim daha fazla giderdi muhtemelen
Teşekkürler can rakibem senin sayendeTeşekkür ederim
Ooo ne yaptın sen rakibim maşaallah
Tebrik ediyorum
Evet çok şükür .Cok sükür hersey yolunda canım sen nasılsın iyileşebildin mi
Günaydın ada .kızın kaç doğumlu 1 .sinifami başlıyorBenim 2 hafta düzenim biraz karışacak , kızım okula başlayacak onu 2 hafta ben götürecem belki okulda beklerim. Kızım beklememi istemez ama ben gizli gizli köşede durup beklerimsabah sporu yapamam öğleden sonra yaparım artık...
Buz dolabı olmadan cok zor oluyordur insallah bugün gelince rahatlarsınEvet çok şükür .
Buzdolabim yok bugün getirecekler
İnsllh oda gelirse tam iyi olucam
Benim rakibim nerde @ada81
Evet insllhBuz dolabı olmadan cok zor oluyordur insallah bugün gelince rahatlarsın
Hoş geldin ablam iyiki de geldin damdan düşenin halini damdan düşen anlarmışGülümsecim ortak bir ozelliğimizi buldum. Asıl baharımızı yaşıyormuşuz. Yalancı baharı çocuklarım olmasa hiç hatırlamam da tek kazancim iki oğlumun olması . Eşimle toplamda beş çocuğumuz var. Ortak çocuk ben istedim o istemedi. İkna ettiğimde de olmadı yaşım 40 olmuştu...belki ondandı... Allah evlatlarımıza sağlık versin. Umarım meleğini tez zamanda kucağına alırsın.
Bir bağımlı da şu an mesaj yazıyor
Eliptiğim var ama yüz karam....eşim her fırsatta fırçalar beni evde yatıyor diye....hevesle aldım keşke kullansam çok faydalı...kasları müthiş sıkılaştiriyor bölgesel yağlar da çabuk gidiyor...alışkanlık yapamadım bir türlü...
Bonusum bir şekilde yakalaniyorum sanatanıdık biri olunca daha bir mutlu oluyor insan.... mültecilik hali çabuk geçiyor. merhaba inşallah sık sık karşılaşırız.
Günaydın Zipzipim... güzel bir gün diliyorum herkese.
Kontrol tartım 64.1 bugün...
Cnm kırmızı renkli noktacıklar mı?Evet insllh
Ya kizlar bişey sorucam
Ben denize bir yada iki kez gittim zaten mayo şeklinde giyiyorum gobegim filan hiç güneş görmedi
Bir iki gün önce gobek cevremde minik ben gibi küçük noktacıklar çıktığını farkettim.
Nivea Krem filan kullanıyorum .
Minik minik birsuru noktacıklar dolmuş
Böyle birşey gören duyan varmı
Neden olurki..bir cildiyeyede gidicem
Çok görünmüyor ama dikkatli bakınca birsuru
Hiç duymadım canım alerji olabilir miEvet insllh
Ya kizlar bişey sorucam
Ben denize bir yada iki kez gittim zaten mayo şeklinde giyiyorum gobegim filan hiç güneş görmedi
Bir iki gün önce gobek cevremde minik ben gibi küçük noktacıklar çıktığını farkettim.
Nivea Krem filan kullanıyorum .
Minik minik birsuru noktacıklar dolmuş
Böyle birşey gören duyan varmı
Neden olurki..bir cildiyeyede gidicem
Çok görünmüyor ama dikkatli bakınca birsuru
No No No bebek konusunu açılmamak üzre kapattım mugeyi de izlemedimCanım yaşın gençmiş daha, hiç belli olmaz Rabbim ol desin yeter kigönlüne göre versin
Az mı canım cidden, aslında 9 da yoğurt kürü yiyicem de unutuyorum hep
Bende mügeciyim
Günaydın canım ❤Kızlar herkese günaydın ❤ Doktora gittim geldim, öğleden sonra sonuçlarımı alıp göstereceğim. Yalnız sağ dizimi muayene edince ağrım başladı, hala da ağrım varsanırım daha ağır ilaçlara geri dönmemiz gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?