Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hos buldum canim sukur geldimm :))) coook ozledim sizleri valla

Canım yaşın gençmiş daha, hiç belli olmaz Rabbim ol desin yeter ki gönlüne göre versin

Az mı canım cidden, aslında 9 da yoğurt kürü yiyicem de unutuyorum hep

Bende mügeciyim
Bana az geldi ben mi çok yiyorum yoksa
Cuma : 74.5
Pazartesi: 74.5
Sabit

Aslında vermiştim ama acayip ödem var dünün yorgunluğundan
Bence vermissindir bu gün ödem atıcı birşeyler yap
Ben normalde 2.5 -3 içiyorum ama dün hep disaridaydim çok icemedim WC sorunu olmasın diye
Cuma:69.5
Bugün :68.7
Fark :-700 Gr
Ben diyete girince WC sorunum oluyor kahvaltıda kayısı yiyeceğim bundan sonra bu çıkmamış halim daha fazla giderdi muhtemelen
Anladm canm yoksa az yani o su :) ama normalde iciyorsan sorun yok
Teşekkür ederim

Ooo ne yaptın sen rakibim maşaallah

Tebrik ediyorum
Teşekkürler can rakibem senin sayende çok gaza geliyorum da gaz kısmında kalıyorum :-D sporu çok zorlayamiyorum... Akşam eşim de diyor sen iki gündür daha bı gaza geldin diye :)
O da spora başladı geçen hafta adamcagizin bir haftada yanları gitti beslenmeye de acayip dikkat ediyor bu da bana yarıyor tabi :) dün de spora gidemedi misafirler vardı o da gece 12 gibi 1 saat bisiklet sürdü

Günaydın ada .kızın kaç doğumlu 1 .sinifami başlıyor

Buz dolabı olmadan cok zor oluyordur insallah bugün gelince rahatlarsın
Evet insllh
Ya kizlar bişey sorucam
Ben denize bir yada iki kez gittim zaten mayo şeklinde giyiyorum gobegim filan hiç güneş görmedi
Bir iki gün önce gobek cevremde minik ben gibi küçük noktacıklar çıktığını farkettim.
Nivea Krem filan kullanıyorum .
Minik minik birsuru noktacıklar dolmuş
Böyle birşey gören duyan varmı
Neden olurki..bir cildiyeyede gidicem
Çok görünmüyor ama dikkatli bakınca birsuru

Hoş geldin ablam iyiki de geldin damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış imtihan dünyasındayiz rabbim imtihanlarimizi kolaylaştırsin sevdiklerimizle imtihan etmesin senin de dediğin gibi geçmişe dair hiç birsey hatırlamıyorum kızım haricinde

Cnm kırmızı renkli noktacıklar mı?

Hiç duymadım canım alerji olabilir mi

Günaydın canım ❤
Insallah gerek kalmaz baska tedavi uygularlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…