Çocuğun sıkıntısı mı var acaba canım, neden uyumaz ki yoksaKızım hala uyumadı
Ben normalde 2.5 -3 içiyorum ama dün hep disaridaydim çok icemedim WC sorunu olmasın diyeSpor çok güzel kahvaltı gözüme çok az geldi
Tam emziren anne menüsübenim de bu listelerime dönmem lazım :) yoksa süt etkileniyor
Su çok az geldiben bir oturuşta 1 litre devirdigim için
Çok güzel
Spor çok güzel ama yediklerin biraz az gibi makarna gözüme çarptı bir de
Güzel bir menü ama su ?
Güzel ama genel anlamda suyu kimse çok içmiyor mu ki
İki günün adım sayisini dün telafi etmiş sayilirsi.
Kızlar ilk defa menü sayfasını inceleyebildim genel olarak çok az yiyorsunuz bir de sular bana çok az geldi. Sporcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum önlerinde saygıyla eğiliyorum :)
Ayy daha minicikmiş ya senin kuzun :) Allah bağışlasın, bu ilk çocuk mu canım başka var mıSenin bebeğin ne kadarlık?
Benim kızım 9gun sonra 4aylik olacak teyzesi.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım çok güzel menü.
Eki Görüntüle 2303574
Günaydın canlar sizi şuan bisikletimin üzerinden selamlıyorumCumaya göre -1.3 ama hala ödem hissediyorum vücudumda
Tebrik ediyorum
Günaydın ablacım ❤Günaydın Zipzipim... güzel bir gün diliyorum herkese.
Kontrol tartım 64.1 bugün...
Günaydın canım ❤Günaydın herkese birazdan kilo bildirimi yaparım
Gece 1 de yatıyorum genel olarak canım ama bu ara 2-3 oluyor uykum gelmiyor sabah da 10 dan sonra hiç uyumuyorumSana da günaydınn kaptanım
Canım sen geç yatıp bir de erken mi kalkıyorsun? Gerçi evdeysen geri yatma durumların oluyordu dimi:) Bende gece ne uyursam o, gündüz hiç şansım olmuyor
Günaydın canım ❤Günaydın hanımlar
Günaydın canım ❤Günaydın herkezee
Güzel cumaya dahada eksilir canımKilom cuma 79.100
Pazartesi 79.00
Fark eksi 100 gr
Günaydın canım ❤Günaydın ❤
Cumaya kadar ödemi atarsın canımCuma : 74.5
Pazartesi: 74.5
Sabit
Aslında vermiştim ama acayip ödem var dünün yorgunluğundan
Günaydın canım ❤Günaydın
Güzel eksi canım tebrik ederimCuma:69.5
Bugün :68.7
Fark :-700 Gr
Ben diyete girince WC sorunum oluyor kahvaltıda kayısı yiyeceğim bundan sonra bu çıkmamış halim daha fazla giderdi muhtemelen
2 günde cok güzel gitmiş masallahGüzel eksi canım tebrik ederim
Cook güzel bir haber canım hadi bakalım 51 e dogru birlikte ilerleyelim
gelsin eksilerrrrCuma:69.5
Bugün :68.7
Fark :-700 Gr
Ben diyete girince WC sorunum oluyor kahvaltıda kayısı yiyeceğim bundan sonra bu çıkmamış halim daha fazla giderdi muhtemelen
Super canım spor yapınca demekki kilo birden alınmıyor ..hemen listeye girersin ozaman
inşallah 51 olalımmm ne kaldı ki şurda 51 eCook güzel bir haber canım hadi bakalım 51 e dogru birlikte ilerleyelim
Evet demek sporun faydasıSuper canım spor yapınca demekki kilo birden alınmıyor ..hemen listeye girersin ozaman
Bende haftaya daha rahat olacagım insallah diyet acısından Bende o zaman sizlere katılacagıminşallah 51 olalımmm ne kaldı ki şurda 51 e... misafirlerim vardı evet çok yedim ama hiç durmadım sürekli hareket halindeydim havada sıcak olunca eriyip gitti sanırım.. yoksa pastalar dondurmalar mantıla
Benim 2 hafta düzenim biraz karışacak , kızım okula başlayacak onu 2 hafta ben götürecem belki okulda beklerim. Kızım beklememi istemez ama ben gizli gizli köşede durup beklerimBende haftaya daha rahat olacagım insallah diyet acısından Bende o zaman sizlere katılacagım
Ana okuluna gitmisti sanırım ilk haftalar zor olmaz ama tabi anne olmanın etkisi merak ediyorsunBenim 2 hafta düzenim biraz karışacak , kızım okula başlayacak onu 2 hafta ben götürecem belki okulda beklerim. Kızım beklememi istemez ama ben gizli gizli köşede durup beklerimsabah sporu yapamam öğleden sonra yaparım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?