- 8 Mart 2019
- 7.543
- 36.839
- 548
- 40
Teşekkür ederim cnm ama doktor şu an kullandığım ilaçların hafif kaldığını söyledi. Hamile kalınca bıraktığım ilaca geri döneceğiz.Günaydın canım ❤
Insallah gerek kalmaz baska tedavi uygularlar canım
Tebrik ederim canım tatile ragmen güzel eksi ile gelmissinKızlar kilo bildirimini de yapayım ☺
Cuma:63 kg
Pazartesi: 62,4 kg
Fark:-600 gr
Eki Görüntüle 2303608
Anladım canım hayırlısı olsun herseyinTeşekkür ederim cnm ama doktor şu an kullandığım ilaçların hafif kaldığını söyledi. Hamile kalınca bıraktığım ilaca geri döneceğiz.
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤Günaydın hayırlı sabahlar kizceler
Ne güzel canım gaza getiriyor olmama sevindimBana az geldiben mi çok yiyorum yoksa
Bence vermissindir bu gün ödem atıcı birşeyler yap
Anladm canm yoksa az yani o su :) ama normalde iciyorsan sorun yok
Teşekkürler can rakibem senin sayendeçok gaza geliyorum da gaz kısmında kalıyorum :-D sporu çok zorlayamiyorum... Akşam eşim de diyor sen iki gündür daha bı gaza geldin diye :)
O da spora başladı geçen hafta adamcagizin bir haftada yanları gitti beslenmeye de acayip dikkat ediyor bu da bana yarıyor tabi :) dün de spora gidemedi misafirler vardı o da gece 12 gibi 1 saat bisiklet sürdü
Çok geçmiş olsunKızlar herkese günaydın ❤ Doktora gittim geldim, öğleden sonra sonuçlarımı alıp göstereceğim. Yalnız sağ dizimi muayene edince ağrım başladı, hala da ağrım varsanırım daha ağır ilaçlara geri dönmemiz gerekiyor...
Cnm çok teşekkür ederim, rabbim hepimizi beterinden korusunÇok geçmiş olsun
Afiyet olsun cnm, çok güzel bir tabakGünaydın
Açilinn Sahalara dönüyorum
En çok kiloyu kim verdi acabaKayıt oldugu tarihten bugüne kadar kilo durumunu görmek isteyen Paylasımda parmak kaldırsın
Cuma günü o kadar az kilolar verilince sanırım hepimiz gaza geldik, maşallah diyorum kızlar hepimizeTeşekkür ederim
Ooo ne yaptın sen rakibim maşaallah
Tebrik ediyorum
Amin şifası güç hastalık vermesinCnm çok teşekkür ederim, rabbim hepimizi beterinden korusun
Günaydın canım ❤Günaydın güzel takımım
Allah yardımcın olsun işini kolaylastirsin inşallah canım. Yakında büyüdüklerinde hepsi geçecek bunların sen de biliyorsun, biraz daha sabır.İyi geceler kızlar. Akşam da uğrayamadım yasaat 4 oldu ben daha uyuyamadım. Bebek yordu baya tam onu uyuttum derken kıza bi gülme krizi geldi resmen bağıra bağıra kahkaha atıyor bu saatte isyan etmek istemiyorum ama böyle gecelerde çok zorlanıyorum gerçekten
İki günde bu kadar ödem atmış olman çok güzel canım.Eki Görüntüle 2303574
Günaydın canlar sizi şuan bisikletimin üzerinden selamlıyorumCumaya göre -1.3 ama hala ödem hissediyorum vücudumda
Ben de normalde çok su icemem aslında canım ama spor yapınca güzel içiliyor. Bir de telefona her içtiğimde ekleme yaptığım program var. Bu sayede daha çok icebildim.Spor çok güzel kahvaltı gözüme çok az geldi
Tam emziren anne menüsübenim de bu listelerime dönmem lazım :) yoksa süt etkileniyor
Su çok az geldiben bir oturuşta 1 litre devirdigim için
Çok güzel
Spor çok güzel ama yediklerin biraz az gibi makarna gözüme çarptı bir de
Güzel bir menü ama su ?
Güzel ama genel anlamda suyu kimse çok içmiyor mu ki
İki günün adım sayisini dün telafi etmiş sayilirsi.
Kızlar ilk defa menü sayfasını inceleyebildim genel olarak çok az yiyorsunuz bir de sular bana çok az geldi. Sporcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum önlerinde saygıyla eğiliyorum :)
Sabah o saatte tebrikler valla canım.
Allah bağışlasın minnacık daha. Mis kokuluyu öp yerime.Senin bebeğin ne kadarlık?
Benim kızım 9gun sonra 4aylik olacak teyzesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?