Günaydın, akşam hoşgeldiniz diyememistim.Gülümsecim ortak bir ozelliğimizi buldum. Asıl baharımızı yaşıyormuşuz. Yalancı baharı çocuklarım olmasa hiç hatırlamam da tek kazancim iki oğlumun olması . Eşimle toplamda beş çocuğumuz var. Ortak çocuk ben istedim o istemedi. İkna ettiğimde de olmadı yaşım 40 olmuştu...belki ondandı... Allah evlatlarımıza sağlık versin. Umarım meleğini tez zamanda kucağına alırsın.
Bir bağımlı da şu an mesaj yazıyor
Eliptiğim var ama yüz karam....eşim her fırsatta fırçalar beni evde yatıyor diye....hevesle aldım keşke kullansam çok faydalı...kasları müthiş sıkılaştiriyor bölgesel yağlar da çabuk gidiyor...alışkanlık yapamadım bir türlü...
Bonusum bir şekilde yakalaniyorum sanatanıdık biri olunca daha bir mutlu oluyor insan.... mültecilik hali çabuk geçiyor. merhaba inşallah sık sık karşılaşırız.
Günaydın Zipzipim... güzel bir gün diliyorum herkese.
Kontrol tartım 64.1 bugün...
Benim ya tartı kafayı yedi yada pili bitiyo 96.5ciktim 95.5dim cuma günüGünaydın hayırlı sabahlar canım ❤
İkimizde Yaşlanmışız ayaklar perte çıkmışCnm çok teşekkür ederim, rabbim hepimizi beterinden korusun
Tartıda sıkıntı olabilir yarın yeniden tartıl istersen o kadar fark olmaz gibi geliyorBenim ya tartı kafayı yedi yada pili bitiyo 96.5ciktim 95.5dim cuma günü
Günaydın rakibemGünaydın güzel takımım
Sorma cnm hiç sorma, ileri ki yılları düşünmek istemiyorumİkimizde Yaşlanmışız ayaklar perte çıkmış
Sabit gelmende iyi canım cumaya güzel eksi gelecekCuma 66.5
Bugün 66.5
Sabit
Kizimida 2kilo fazla çıkardı oda benimle beraber tartılıyor her zaman ama oğlum aynı çıktı anlamadımTartıda sıkıntı olabilir yarın yeniden tartıl istersen o kadar fark olmaz gibi geliyor
Annem 59yasinda dizlerinin kikirdaklari bitmiş doktor platin takılması lazım dedi annem kabul etmedi dizleri çok agriyo merdiven falan çıkarken benim. Baba tarafım hep diz ve bel ağrısı yasiyo bende halamlara çekmişim demekkiSorma cnm hiç sorma, ileri ki yılları düşünmek istemiyorum
Oğlun kilo almıs olabilir :))))Kizimida 2kilo fazla çıkardı oda benimle beraber tartılıyor her zaman ama oğlum aynı çıktı anlamadım
Bugün pil alayım. Duzelmezse yeni tarti almam lazım 2yil oldu kullanıyorum çok fazlada olmadı aslında bana yine masraf görünüyor guya birikim yapıyorum.Tartıda sıkıntı olabilir yarın yeniden tartıl istersen o kadar fark olmaz gibi geliyor
Oğlun kilo almıs olabilir :))))
Canım 5 litrelik su bidonu tartsana belli olurKizimida 2kilo fazla çıkardı oda benimle beraber tartılıyor her zaman ama oğlum aynı çıktı anlamadım
Cnm anneciğine çok geçmiş olsun... keşke hala gençken ameliyatını yaptırsa. Benim hastalığım sistematik, dizlerimde el bileklerimde vücudumun bir sürü noktasında tutulum var. Gözyaşı kanallarına kadar tüm vücudu etkileyebildiği için ağır ilaçlar kullanıyorumAnnem 59yasinda dizlerinin kikirdaklari bitmiş doktor platin takılması lazım dedi annem kabul etmedi dizleri çok agriyo merdiven falan çıkarken benim. Baba tarafım hep diz ve bel ağrısı yasiyo bende halamlara çekmişim demekki
Ooo sabah yürüyüşüde yapılmısMeraba kizlar sabah yürüyüşümu yaptim da geldim ☺
Tartılarda cabuk bozuluyor yaa bizim evde4 tane tartı buldum gecen günBugün pil alayım. Duzelmezse yeni tarti almam lazım 2yil oldu kullanıyorum çok fazlada olmadı aslında bana yine masraf görünüyor guya birikim yapıyorum.
Yok hasta değil.Çocuğun sıkıntısı mı var acaba canım, neden uyumaz ki yoksa
Sağolasın cumlemizin evladına inşallah.Ayy daha minicikmiş ya senin kuzun :) Allah bağışlasın, bu ilk çocuk mu canım başka var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?