Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın, akşam hoşgeldiniz diyememistim.

Sorma cnm hiç sorma, ileri ki yılları düşünmek istemiyorum
Annem 59yasinda dizlerinin kikirdaklari bitmiş doktor platin takılması lazım dedi annem kabul etmedi dizleri çok agriyo merdiven falan çıkarken benim. Baba tarafım hep diz ve bel ağrısı yasiyo bende halamlara çekmişim demekki

Tartıda sıkıntı olabilir yarın yeniden tartıl istersen o kadar fark olmaz gibi geliyor
Bugün pil alayım. Duzelmezse yeni tarti almam lazım 2yil oldu kullanıyorum çok fazlada olmadı aslında bana yine masraf görünüyor guya birikim yapıyorum.

Cnm anneciğine çok geçmiş olsun... keşke hala gençken ameliyatını yaptırsa. Benim hastalığım sistematik, dizlerimde el bileklerimde vücudumun bir sürü noktasında tutulum var. Gözyaşı kanallarına kadar tüm vücudu etkileyebildiği için ağır ilaçlar kullanıyorum

Meraba kizlar sabah yürüyüşümu yaptim da geldim ☺
Ooo sabah yürüyüşüde yapılmıs
Bugün pil alayım. Duzelmezse yeni tarti almam lazım 2yil oldu kullanıyorum çok fazlada olmadı aslında bana yine masraf görünüyor guya birikim yapıyorum.
Tartılarda cabuk bozuluyor yaa bizim evde4 tane tartı buldum gecen gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…