Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu hafta sonucumuz kötü olunca yarıs yapalım dedik

Iyi haftalar ablacım ❤
Canım, Cumartesi süpriz şekilde annem babam geldi. O yüzden gelemedim buraya. Dün de Sultanahmet’e filan gittik, kültür gezisi yaptık.
Ama tartım problemli, bayramda böyle artı çıkmadım ben. Bozuldu mu acaba.
Cuma 65,8
Pazartesi 66,7
Artı 900

Gözün aydın ablacım
Yarın yeniden tartıl yada agırlıkla ölc istersen belki bozulmuştur
En iyisinden yapildi hemde
Rakibem nerde o napiyor Alvillaa

Canim bu arada hastanedeydim tartilamadim malesef:/ unuttum daha dogrusu
Gecmis olsun canım önemli birseyin yoktur inşallah

Geçen Cuma 54.9
Pazartesi 54.1
Fark - 800

Kaptanım şoklardayım daha şimdi tartılabildim :)))) 2 saat bankada bekledim, gerildim,gerildim,gerildimmm, susadım, acıktım sıra beklerken onun üzerine bu eksi mükemmel geldi valla. Pazartesi bir daha bankaya mı gitmek aman Allah korusun ya, felaketti

Bende sürekli yeni et benleri oluştuğu için aklıma başka bir şey gelmedi canım. Öyle olabilir mi.

Cook güzel eksi görmüşssün canım tebrik ederim ama yine rakamları yanlıs yazmıssın
Bankalara pazartesi cok kalabalık oluyor canım ama işin olunca mecbur bekliyorsun

Geçmiş olsun canım, umarım kolayca tedavi edilebilecek bir seydir

54 kaptanım şuan çok açım, eski kilomu unutamamışım daha

Cook güzel eksi görmüşssün canım tebrik ederim ama yine rakamları yanlıs yazmıssın
Bankalara pazartesi cok kalabalık oluyor canım ama işin olunca mecbur bekliyorsun
Düzelttim. Normalde hata yapmam sayılarda, ne kadar kafamın yoğun olduğunu oradan anla canım. Gidip bir şeyler yiyeyim içeyim bayılmadan, kafamın içi uğulduyor resmen. Ah mecburiyetler yok mu, aklımı başımdan aldı banka bugün

Anladım canım zaten hadi sen yemegini ye Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…