Güzel eksi tebrik ederim cumaya daha güzel eksiler gelecekCuma 71.00
Bugün 70.8
Sağolasın cumlemizin evladını inşallah.Allah bağışlasın minnacık daha. Mis kokuluyu öp yerime.
İnşallah kaptanim .Güzel eksi tebrik ederim cumaya daha güzel eksiler gelecek
Olabilir canım dikkat et kendineİnşallah kaptanim .
Sabah biraz bel ağrısıyla kalktım acaba zıplamak tan mi oldu.
Bugün spor yapmayacagim bakalım hem dinlenmiş olurum.
Hoş buldum canım... güzel bir gün geçirmeni dilerim.Günaydın, akşam hoşgeldiniz diyememistim.
Aboow yarış mı var-sonngulen & @birmuhendisanne
-@Umutdeniz4 & @Gulumse25
-pastelfit & @bulutungokyuzu
-enerji_kusagi & @yesa1
-@Prensesimin Annesiyim & @Simons Cat
-@Anka &suspushanimcim & @zeyneppk
-@ada81 & @Batu85
-Alvillaa & @gulenyuzumsunsen
-Yonahime & @Canfeb
-@Negohatun & @bluegreeneyes
Haftaya cumaya kadar rakipsiniz arkadaslar cuma gunu kim yenmis bakacagiz
Herkese basarilar diliyorum
Bu hafta sonucumuz kötü olunca yarıs yapalım dedikAboow yarış mı var
Iyi haftalar ablacım ❤İyi haftalar hanımlar
Canım, Cumartesi süpriz şekilde annem babam geldi. O yüzden gelemedim buraya. Dün de Sultanahmet’e filan gittik, kültür gezisi yaptık.Bu hafta sonucumuz kötü olunca yarıs yapalım dedik
Iyi haftalar ablacım ❤
En iyisinden yapildi hemdeOoo sabah yürüyüşüde yapılmıs
Gözün aydın ablacımCanım, Cumartesi süpriz şekilde annem babam geldi. O yüzden gelemedim buraya. Dün de Sultanahmet’e filan gittik, kültür gezisi yaptık.
Ama tartım problemli, bayramda böyle artı çıkmadım ben. Bozuldu mu acaba.
Cuma 65,8
Pazartesi 66,7
Artı 900
Gecmis olsun canım önemli birseyin yoktur inşallahEn iyisinden yapildi hemde
Rakibem nerde o napiyorAlvillaa
Canim bu arada hastanedeydim tartilamadim malesef:/ unuttum daha dogrusu
Geçen Cuma 54.9
Pazartesi 54.1
Fark - 800
Bende sürekli yeni et benleri oluştuğu için aklıma başka bir şey gelmedi canım. Öyle olabilir mi.Evet insllh
Ya kizlar bişey sorucam
Ben denize bir yada iki kez gittim zaten mayo şeklinde giyiyorum gobegim filan hiç güneş görmedi
Bir iki gün önce gobek cevremde minik ben gibi küçük noktacıklar çıktığını farkettim.
Nivea Krem filan kullanıyorum .
Minik minik birsuru noktacıklar dolmuş
Böyle birşey gören duyan varmı
Neden olurki..bir cildiyeyede gidicem
Çok görünmüyor ama dikkatli bakınca birsuru
Cook güzel eksi görmüşssün canım tebrik ederim ama yine rakamları yanlıs yazmıssınKaptanım şoklardayım daha şimdi tartılabildim :)))) 2 saat bankada bekledim, gerildim,gerildim,gerildimmm, susadım, acıktım sıra beklerkenonun üzerine bu eksi mükemmel geldi valla. Pazartesi bir daha bankaya mı gitmek aman Allah korusun ya, felaketti
Aminnn... Allah bağışlasın canım, maşaallah, bir kız bir oğlan ne kadar güzel :)Sağolasın cumlemizin evladına inşallah.
Bitane de oğlum var 4.5 yaşında.
Geçmiş olsun canım, umarım kolayca tedavi edilebilecek bir seydirKızlar herkese günaydın ❤ Doktora gittim geldim, öğleden sonra sonuçlarımı alıp göstereceğim. Yalnız sağ dizimi muayene edince ağrım başladı, hala da ağrım varsanırım daha ağır ilaçlara geri dönmemiz gerekiyor...
54Kaptanım şoklardayım daha şimdi tartılabildim :)))) 2 saat bankada bekledim, gerildim,gerildim,gerildimmm, susadım, acıktım sıra beklerkenonun üzerine bu eksi mükemmel geldi valla. Pazartesi bir daha bankaya mı gitmek aman Allah korusun ya, felaketti
Düzelttim. Normalde hata yapmam sayılarda, ne kadar kafamın yoğun olduğunu oradan anla canım. Gidip bir şeyler yiyeyim içeyim bayılmadan, kafamın içi uğulduyor resmen. Ah mecburiyetler yok mu, aklımı başımdan aldı banka bugünCook güzel eksi görmüşssün canım tebrik ederim ama yine rakamları yanlıs yazmıssın
Bankalara pazartesi cok kalabalık oluyor canım ama işin olunca mecbur bekliyorsun
Bende fark ettim 6 ları yazınca ne oluyoruz dedim54kaptanım şuan çok açım, eski kilomu unutamamışım daha
Anladım canım zaten hadi sen yemegini ye Afiyet olsun canımDüzelttim. Normalde hata yapmam sayılarda, ne kadar kafamın yoğun olduğunu oradan anla canım. Gidip bir şeyler yiyeyim içeyim bayılmadan, kafamın içi uğulduyor resmen. Ah mecburiyetler yok mu, aklımı başımdan aldı banka bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?