Bence sabah aç karnına yapılan spor çok iyi yağ yakıyor tavsiye ederimAkşamları yapıyorum mecburen, en iyisi sabah erken kalkıp yürüyüşe çıkmak.
Bende buraya gelmeden önce incir reçelinin kavanozunun dibini görmüştümBende çilek reçelini çok sevıyorum kahvaltıda reçelın yoklugunu hıssedıyroum
Kuzu Bi detoks yapıp bünyeyi sasirtsanmi acaba benim yaptığım 1gunluk detoks vardı bende günde 2kilo gibi bir etki yapıyordu istersen tarifini vere bilirim hemde aynı zamanda bagirsaklari temizlemek için bire bir Bi yöntemAkşamları yapıyorum mecburen, en iyisi sabah erken kalkıp yürüyüşe çıkmak.
Menün güzel , diyetisyenim bana 1 yk kuru üzüm önermişti.. avuç çok olur demişti ... bu bilgiyi paylaşayım dedimSabah kahvaltım saat 11.00
2kasik kayseri tulum peyniri
2dilim domates
1dilim tam tahıllı ekmek
1tane kepekli gliserin çubuk
2bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 14.00
1avuc yaş siyah üzüm
Akşam yemeği saat 16.00
1kepce etli nohut
1tahta kaşık sebzeli bulgur pilavı
4 çatal kavun
2lt su
30dk tempolu yürüyüş =75 puan.
Afiyet olsun canım menün güzelSabah kahvaltım saat 11.00
2kasik kayseri tulum peyniri
2dilim domates
1dilim tam tahıllı ekmek
1tane kepekli gliserin çubuk
2bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 14.00
1avuc yaş siyah üzüm
Akşam yemeği saat 16.00
1kepce etli nohut
1tahta kaşık sebzeli bulgur pilavı
4 çatal kavun
2lt su
30dk tempolu yürüyüş =75 puan.
Hiç incir receli yemedim :)))Bende buraya gelmeden önce incir reçelinin kavanozunun dibini görmüştüm
Off offf çok güzel incir reçeli ...benim ünv oda arkadaşım izmirliydi annesi yapıp göndermişti yok böyle lezzet tavsiye ederimAfiyet olsun canım menün güzel
Hiç incir receli yemedim :)))
Kız kuru üzüm. Değil siyah yaş üzüm çocuklara yıkarken bende üç beş ağzıma attım tahmini 1avuc yazdımMenün güzel , diyetisyenim bana 1 yk kuru üzüm önermişti.. avuç çok olur demişti ... bu bilgiyi paylaşayım dedim)
Tşk ederim kaptanım taze incir değil kuru incir reçelini tavsiye ederim seyitoglunun reçeliAfiyet olsun canım menün güzel
Hiç incir receli yemedim :)))
Hemen yaş üzümün sayısını vereyim en fazla 12 adet olabiliyormuş ... artık diyetin piri oldukKız kuru üzüm. Değil siyah yaş üzüm çocuklara yıkarken bende üç beş ağzıma attım tahmini 1avuc yazdım
Bizimkiler hiç bilmiyorlar canım vişne, cilek,gül,kayısı, seftali yaparlar ama ben arada cilek yiyorum diğerlerini sevmiyorumOff offf çok güzel incir reçeli ...benim ünv oda arkadaşım izmirliydi annesi yapıp göndermişti yok böyle lezzet tavsiye ederim
Tesekkur ederim canım aklımda olsunTşk ederim kaptanım taze incir değil kuru incir reçelini tavsiye ederim seyitoglunun reçeli
Yok ya 3dür ya 5oda ekşiydi zati çocuklara yıkarken ağzıma attım öyleHemen yaş üzümün sayısını vereyim en fazla 12 adet olabiliyormuş ... artık diyetin piri olduk
Sadece aklında olsun boşverBizimkiler hiç bilmiyorlar canım vişne, cilek,gül,kayısı, seftali yaparlar ama ben arada cilek yiyorum diğerlerini sevmiyorum
Tesekkur ederim canım aklımda olsun
Inciri cok sevmem zaten o yüzden yemeyim daha iyiSadece aklında olsun boşveryedikçe yediriyor içerisinde çekirdekleri çıt çıt ediyor muhteşem bişey aman neyse sevmiyorum artık
Yaş inciri eskiden ağzıma sürmezdim ama kuru inciri çok. SeverimInciri cok sevmem zaten o yüzden yemeyim daha iyi
Ben yaşıda çok seviyorum ..ara öğünde 2 adet yenilebilir yanında 2 yk yoğurt yada ayran ile... çünkü incir çok şekerli şeker dengesiyle oynamasın diye yoğurtla yada ayranla yenilebilir harka wc çalıştırır...Yaş inciri eskiden ağzıma sürmezdim ama kuru inciri çok. Severim
Bugünkü menüm
Sabah11-12)
2 tane haşlanmış yumurta
Beyaz peynır zeytın
Bır dılim tb ekmegı
Şekersız çay
Akşam20:00)
Bır kase yoğurt
Bır tabak şehrıye çorbası
Sayısı fazla değildi ya 50-100 tane yapsaydınYa ben yattığım yerden kalkamıyorum sağıma soluma yatarken dönemiyorum öksürürken etlerim yara gibi aciyo o nasıl. Bir mekikdi hala Kendime. Gelemedim
Bu konuda benziyoruz ilk yas inciri bu sene yedimYaş inciri eskiden ağzıma sürmezdim ama kuru inciri çok. Severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?