Listede olmayınca saat onemli degil canimTamam canım saat sorunum yoksa yarın ilk fırsatta yazarım :)
Kepini aldi ki bu haftaŞimdi biz bu enerjiye kepmi verecez krelice tacımi verecez ne vereceksek verelim peşimizi bıraksın
Nereye daha benim uykum. GelmedikiVe tekrar iyi geceler
Aldı niye takmıyor halbuki çok yakışırdı havalı havali dolanirdiKepini aldi ki bu hafta
Cocuklar oglenci mi yoksa çoktan uyurdun:))Nereye daha benim uykum. Gelmediki
Profiline bakilinca gorunuyor canim eskisi gibi degil :))Aldı niye takmıyor halbuki çok yakışırdı havalı havali dolanirdi
Çocuklardan önce eşimi kaldiricam 4.30da kahvaltı hazırlıcam namaz kılıp gondericem geri yaticam saat 7de çocukları kaldırıp kahvaltı vericem okula gondericem geri yatış 10.30kadar off şimdiden yazarken gözümde büyüdüCocuklar oglenci mi yoksa çoktan uyurdun:))
Hadi yatalım canım Allah rahatlık versin gecemiz hayır Cumamız ve gazamız mübarek olsunBende sabah 7 de kalkacagim gidip yatsam iyi olacak yogun bir gun beni bekliyor
Uyanip geri uyumak insani daha kotu yapiyor yaa benimde yarin oyle olacakÇocuklardan önce eşimi kaldiricam 4.30da kahvaltı hazırlıcam namaz kılıp gondericem geri yaticam saat 7de çocukları kaldırıp kahvaltı vericem okula gondericem geri yatış 10.30kadar off şimdiden yazarken gözümde büyüdü
Saol canim benim hayırlı geceler Allah rahatlik versin .hayırlı cumalar olsun simdiden. Allaha emanet ol opuyorumHadi yatalım canım Allah rahatlık versin gecemiz hayır Cumamız ve gazamız mübarek olsunAllaha emanet ol hoşçakal
Uykumu alamazsam migren tetikliyor malesef deliksiz uyusam çok güzel ama rüyalar bırakmıyor çok rüya görüyorum uykuya dalar dalmaz başlıyorUyanip geri uyumak insani daha kotu yapiyor yaa benimde yarin oyle olacak
Anladim canim bende çok ruya goruyorum ama sabaha hatırlamıyorum:)))Uykumu alamazsam migren tetikliyor malesef deliksiz uyusam çok güzel ama rüyalar bırakmıyor çok rüya görüyorum uykuya dalar dalmaz başlıyor
Hatırlamak istemiyorumki o kadar saçma sapanki anlatamam bazen devamını görüyorum bazen Alakasız şeyler görüyorum dallas gibiAnladim canim bende çok ruya goruyorum ama sabaha hatırlamıyorum:)))
Aminnnn inşIyi geceler herkesesabah bildirimleri unutmayalim derece yaptigimiz bir hafta olur insallah
İyi geceler cnmVe tekrar iyi geceler
Yani bacaklar tek tek ölçülüyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?