Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sadece eksi 300 diyor ama çok sis hissediyorum ellerim falan bir garip

Bildirim ypaayim.ama evden çıkmadan tekrar tartılıp farklı bi şey görürsem yazarım

Geçen hafta 54.1
Bugün 53.8
Fark 300
Yüzde
Canım bi de düşük kiloyla kilo vermek daha zor diye biliyorum atıyorum sen 90 olsan aynı yemeyle bi haftada 1 kilo verirsin mesela. Yanlış mıyım arkadaşlar?

Canım bi de düşük kiloyla kilo vermek daha zor diye biliyorum atıyorum sen 90 olsan aynı yemeyle bi haftada 1 kilo verirsin mesela. Yanlış mıyım arkadaşlar?

Sanırım.haklısın canım ama yine de bi 500 600 gÖrseydim iyiydi

Neyse artık gelecek cumaya daha da çok gider inşallah

Sanırım.haklısın canım ama yine de bi 500 600 gÖrseydim iyiydi

Neyse artık gelecek cumaya daha da çok gider inşallah
Boyun kaç canım? Senin şu anki kilon benim hedefim bile değil. İstemediğimden değil gözüm yemediğinden . Benim hedef 59. Boyum da 1.64 kalın kemikli zayıf yüzlüyüm. 59 ken ilk oğlumun hamileliğinden sonra herkes çok beğeniyordu ne güzel Doğum yapmış zayıf anne falan filan. 54 benim üniversite kilom. Ama belim hep kalın olduğu için 54 kiloyla bile 40 beden giyiyordum. Bel inceltme konusunda Önerisi olan varsa alırım. Yalnız belfıtığım var onu da azdırmaman lazım...

1.57 falan ancaydimdir canım diyetisyen 49 hatta 48 demişti ideal kiloma. Benim de hep göbeğim var işte

Bi de ölçülerimi paylaştım pek iyi değil:)

Günaydın kızlar akşam menü bildirimi yapamadim baş agrım tuttu miğde bağlantısıyla beraber cok siddetliydi erkenden yattım ilaç alıp şuan hâlâ var agri kaptanim biraz yatayim kilo bildirimimi öyle yaparım Zipzip-

Aynen dün aradılar. Devam etmezsem 90 TL olacakmış. Devam edersem 60 TL. Çok fazla 60 taşıyacağım artık.

Evet eşim de faturasıza taşıyalım önce dedi. İşte o son fatura 90 TL olacakmışof yaa durduk yere 90 TL gidecek kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…