Canım bi de düşük kiloyla kilo vermek daha zor diye biliyorum atıyorum sen 90 olsan aynı yemeyle bi haftada 1 kilo verirsin mesela. Yanlış mıyım arkadaşlar?Sadece eksi 300 diyor ama çok sis hissediyorum ellerim falan bir garip
Bildirim ypaayim.ama evden çıkmadan tekrar tartılıp farklı bi şey görürsem yazarım
Geçen hafta 54.1
Bugün 53.8
Fark 300
Yüzde
Canım bi de düşük kiloyla kilo vermek daha zor diye biliyorum atıyorum sen 90 olsan aynı yemeyle bi haftada 1 kilo verirsin mesela. Yanlış mıyım arkadaşlar?
Boyun kaç canım? Senin şu anki kilon benim hedefim bile değil. İstemediğimden değil gözüm yemediğindenSanırım.haklısın canım ama yine de bi 500 600 gÖrseydim iyiydi
Neyse artık gelecek cumaya daha da çok gider inşallah
Boyun kaç canım? Senin şu anki kilon benim hedefim bile değil. İstemediğimden değil gözüm yemediğinden. Benim hedef 59. Boyum da 1.64 kalın kemikli zayıf yüzlüyüm. 59 ken ilk oğlumun hamileliğinden sonra herkes çok beğeniyordu ne güzel Doğum yapmış zayıf anne falan filan. 54 benim üniversite kilom. Ama belim hep kalın olduğu için 54 kiloyla bile 40 beden giyiyordum. Bel inceltme konusunda Önerisi olan varsa alırım. Yalnız belfıtığım var onu da azdırmaman lazım...
Cnm çok erken tartılma ☺ Sabah 7 ile sabah 11 arasında çok fark ediyor.
Aynen dün aradılar. Devam etmezsem 90 TL olacakmış. Devam edersem 60 TL. Çok fazla 60 taşıyacağım artık.Aaa ben piknik deyince et mangal düşündüm
O zaman ne yedigini yaz da gorelim cok kacamak yapamazsin
Son hesap kesimi yapıldıgi gun tasi canim o zaman diger aya sıkıntı olmaz bir bilene de sormak lazim hatta hesap dönemi bitmej uzereyken arıyorlar devam etmek istiyor musunuz diye
Evet eşim de faturasıza taşıyalım önce dedi. İşte o son fatura 90 TL olacakmışBitmesine 2-3 gün kala taşıyacağın operatöre gitsen, zaten 2-6 gün arası geçiş oluyor, geçene kadar da eski operatörde kalıyorsun, o ara taahhüt biter, sende arada zaman kaybetmezsin gibime geliyor. Hımm 1 dkcanım biteceği gün veya 1 gün önce kendi operatörünü ara faturalıdan faturasıza geçmek istediğini söyle, yeni fatura işlemeden faturasıza geçirsinler, sonra başka yere taşırsın. Birde son 1 faturan daha çıkacak sanırım.
Ben bunu yeni gördüm yaaa
Yaa güle güle kullan canımAnka cım saçımı kestirdim, üstüne bide dalgalı fönümü çektirdim. Yürüyerek eve geçiyorum artık yarın ne kadar eksi gelirsem ☺
Masallah canım süpersin cook güzel bir yüzdeyle mezun ediyoruz seniGecen hafta 63
Bu cuma 61
Fark 2 kg
Yuzde 3.17
Kizlar Alirim artik bir masallahinizi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?