- 8 Nisan 2019
- 3.095
- 8.618
- 88
Ayyyy evet kuzum cok sukurr korktugum basima gelmedi dun bayagi hafif beslendim korkudan sanirim etkisi oldu aksamda yuruyus yaptim butun onlemleri aldim :)))) ayyy bende mezun oluyorum :))Masallah canım süpersin cook güzel bir yüzdeyle mezun ediyoruz seni
Ben de nohutlu pilav üstü tavuk suz bir hayat düşünemiyorumKesinlikle bu yazdiklarinizin her kelimesine katiliyorum kizlar
Sonucta ben cikolatasiz dondurmasiz bi hayat istemiyorum her sey yiyeyim ama dengeli olsun kilo aldirmasin☺
Günaydınnnnn
Günaydın ❤ bol eksiler
Günaydın ablacım ❤Güüünaydın
Ben de nohutlu pilav üstü tavuk suz bir hayat düşünemiyorum
Afiyet olsun canım. Sabah için hızlı alternatif istersen. Yarım muz, 3/4 bardak süt, 2 avuç ıspanak, 1 kaşık yulaf ezmesi, 1 kaşık keten tohumu.Robottan geçir iç, tadı da güzel.Bugün okulda nobetçiydim. Kahvaltı saatinde vakit bulup yiyemedigim için kahvaltiliklar 13.00 beklemek zorunda kaldı.
13.00 Üç ceviz, iki kayısı beş zeytin, salatalık, diyet lor, üç çeri domates çay, yarım simit
15.30 Sade Türk kahvesi
18.00 Bir kase yoğurt içine iki kayısı , üç kaşık yulaf ezmesi, beş badem, pul biber
2 litre su, 8470 adım
Nego pastelfit
Günaydın kızlar akşam menü bildirimi yapamadim baş agrım tuttu miğde bağlantısıyla beraber cok siddetliydi erkenden yattım ilaç alıp şuan hâlâ var agri kaptanim biraz yatayim kilo bildirimimi öyle yaparımZipzip-
Günaydın kızlar
Daha tartılmadım. 69,9 hayalim imkanız da 71,1 den çok uzaklaşmamışımdır inşallah
Bütün hafta durdum tartı öncesi kaçamak yaptım
Gecen hafta 63
Bu cuma 61
Fark 2 kg
Yuzde 3.17
Kizlar Alirim artik bir masallahinizi :)))
Günaydınnnnn
Ben erkenden maydanozlu suyumu içtim. 8:30’da kahvaltı ettim.Eki Görüntüle 2307045
TebriklerSadece eksi 300 diyor ama çok sis hissediyorum ellerim falan bir garip
Bildirim ypaayim.ama evden çıkmadan tekrar tartılıp farklı bi şey görürsem yazarım
Geçen hafta 54.1
Bugün 53.8
Fark 300
Yüzde
Tebrikler canımEvet kızlaaaar günaydın bi eksi 300 gr da benden olsun. Akşam yemeğini geç yiyip spor da yapamayınca bu kadar. Yine buna da şükür. Bu kadar verebilmemi bile bu gruba borçluyum sağolun varolun arkadaşlar
Geçen haftaki 65.0
Bu hafta 64.700
Fark 300 gr
- %0.46
Çook geçmiş olsun beş ağrısı zorGünaydın kızlar akşam menü bildirimi yapamadim baş agrım tuttu miğde bağlantısıyla beraber cok siddetliydi erkenden yattım ilaç alıp şuan hâlâ var agri kaptanim biraz yatayim kilo bildirimimi öyle yaparımZipzip-
Harikasın maşaallahGecen hafta 63
Bu cuma 61
Fark 2 kg
Yuzde 3.17
Kizlar Alirim artik bir masallahinizi :)))
TebriklerKilo bildirimim
Geçen hafta 72,1
Bu hafta 71,7
Off off
Afiyet olsun canım, tartıldın mı?Ben erkenden maydanozlu suyumu içtim. 8:30’da kahvaltı ettim.Eki Görüntüle 2307045
Hoşgeldin canım, hep beraber hedefimize ulaşacağım inşallah.Kaçacak yerim kalmadıiki üç ay sonra kardeşimin düğünü var kesinlikle duba gibi gitmek istemiyorum.emzirme kilolarını atmam gerekiyor
Vermeye devam mı yoksa korumada mi olacaksın canım.Et dersen ederim canım :)))
Hayır tatlım durduk yere değil. O son faturanız. Bir ay kullanıp sonra fatura geliyorya, son kullandığını ödeyeceksin. En mantıklısı faturasıza geçmek canım. Sonra rahatça taşırsınEvet eşim de faturasıza taşıyalım önce dedi. İşte o son fatura 90 TL olacakmışof yaa durduk yere 90 TL gidecek kesin.
Eksi görmek her zaman güzeldir canım, senin kilon da az zaten ve çok erken tartilmissin.Sadece eksi 300 diyor ama çok sis hissediyorum ellerim falan bir garip
Bildirim ypaayim.ama evden çıkmadan tekrar tartılıp farklı bi şey görürsem yazarım
Geçen hafta 54.1
Bugün 53.8
Fark 300
Yüzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?