Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Masallah canım süpersin cook güzel bir yüzdeyle mezun ediyoruz seni
Ayyyy evet kuzum cok sukurr korktugum basima gelmedi dun bayagi hafif beslendim korkudan sanirim etkisi oldu aksamda yuruyus yaptim butun onlemleri aldim :)))) ayyy bende mezun oluyorum :))

Afiyet olsun canım. Sabah için hızlı alternatif istersen. Yarım muz, 3/4 bardak süt, 2 avuç ıspanak, 1 kaşık yulaf ezmesi, 1 kaşık keten tohumu.Robottan geçir iç, tadı da güzel.

geçmiş olsun migren mi var sende

Günaydın kızlar
Daha tartılmadım. 69,9 hayalim imkanız da 71,1 den çok uzaklaşmamışımdır inşallah
Bütün hafta durdum tartı öncesi kaçamak yaptım

inşallah görürsün ama durdun durdun da neden kaçamak yaptın
Gecen hafta 63
Bu cuma 61
Fark 2 kg
Yuzde 3.17
Kizlar Alirim artik bir masallahinizi :)))

maşallah canımmm ne kadar güzel

günaydınnnn

Sadece eksi 300 diyor ama çok sis hissediyorum ellerim falan bir garip

Bildirim ypaayim.ama evden çıkmadan tekrar tartılıp farklı bi şey görürsem yazarım

Geçen hafta 54.1
Bugün 53.8
Fark 300
Yüzde
Tebrikler
Tebrikler canım
Çook geçmiş olsun beş ağrısı zor
Gecen hafta 63
Bu cuma 61
Fark 2 kg
Yuzde 3.17
Kizlar Alirim artik bir masallahinizi :)))
Harikasın maşaallah
Kilo bildirimim
Geçen hafta 72,1
Bu hafta 71,7

Off off
Tebrikler
Ben erkenden maydanozlu suyumu içtim. 8:30’da kahvaltı ettim.Eki Görüntüle 2307045
Afiyet olsun canım, tartıldın mı?

Evet eşim de faturasıza taşıyalım önce dedi. İşte o son fatura 90 TL olacakmışof yaa durduk yere 90 TL gidecek kesin.
Hayır tatlım durduk yere değil. O son faturanız. Bir ay kullanıp sonra fatura geliyorya, son kullandığını ödeyeceksin. En mantıklısı faturasıza geçmek canım. Sonra rahatça taşırsın

Sadece eksi 300 diyor ama çok sis hissediyorum ellerim falan bir garip

Bildirim ypaayim.ama evden çıkmadan tekrar tartılıp farklı bi şey görürsem yazarım

Geçen hafta 54.1
Bugün 53.8
Fark 300
Yüzde
Eksi görmek her zaman güzeldir canım, senin kilon da az zaten ve çok erken tartilmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…