- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Canım korumada olacağım. Bu seviyeler iyi gibi :))) Alırsam ne yapacağınızı biliyorsunuz, elinizi korkak alıştırmayınVermeye devam mı yoksa korumada mi olacaksın canım.
Seni de tebrik ediyorum canım. İşe gittiğin için sanırım bu kadar erken tartildim sen de.Evet kızlaaaar günaydın bi eksi 300 gr da benden olsun. Akşam yemeğini geç yiyip spor da yapamayınca bu kadar. Yine buna da şükür. Bu kadar verebilmemi bile bu gruba borçluyum sağolun varolun arkadaşlar
Geçen haftaki 65.0
Bu hafta 64.700
Fark 300 gr
- %0.46
Canım sorun olmazsa ne iş yapıyorsun, çok mu yogunsun ve çalışma ortamın nasıl. Kendine ait bir odan var mı kalabalık mısınız.Bi de spor yapmamanın şöyle de bi zararı var belim incelmiyor zaten zayıf olan yüzüm çöküyor yüzüme ve boynuma baksan Afrika dan kıtlıktan gelmiş dersin sanırsın 45 kiloyum....bu arada Cumanız mübarek olsun arkadaşlar
Söylediğine göre bu hafta her akşam kaçamak yaptın yoldan çıktın ama bak vücudun ona rağmen çok güzel vermiş. Bence bu sana bir mesaj, dikkat edebilirsen çok güzel vereceksin demek ki.günaydın
geçen hafta 73.5
bu hafta 72.5
giden 1.000.
Pazartesi de bu rakamdı tabi yedigim için aynı rakamı gördüm
bu hafta daha iyi olmalıZipzip-
Geç olsun canım.Günaydın kızlar akşam menü bildirimi yapamadim baş agrım tuttu miğde bağlantısıyla beraber cok siddetliydi erkenden yattım ilaç alıp şuan hâlâ var agri kaptanim biraz yatayim kilo bildirimimi öyle yaparımZipzip-
Tartiya yansimaz inşallah canım o son kaçamak üzme kendini.Günaydın kızlar
Daha tartılmadım. 69,9 hayalim imkanız da 71,1 den çok uzaklaşmamışımdır inşallah
Bütün hafta durdum tartı öncesi kaçamak yaptım
Teşekkür ederimafiyet olsun canım
Erkenden paylaştımTebrikler
Tebrikler canım
Çook geçmiş olsun beş ağrısı zor
Harikasın maşaallah
Tebrikler
Afiyet olsun canım, tartıldın mı?
Tebrik ederim canım.Geçen Cuma 77.6
Bu Cuma 77.1
Fark: 500
İnşallah canım.Günaydın arkadaslar, 1.lik geliyor dimi inşallah.
GünaydınGünaydın
Heyyy maşallah canım benim çok sevindim, evinde olmak nasıl iyi geldi sana.Gecen hafta 63
Bu cuma 61
Fark 2 kg
Yuzde 3.17
Kizlar Alirim artik bir masallahinizi :)))
Prensessss estirmişsin bayağı, bende bu rüzgar nereden geliyor diyorumGecen hafta 63
Bu cuma 61
Fark 2 kg
Yuzde 3.17
Kizlar Alirim artik bir masallahinizi :)))
öyle valla canım çok şükür keşke 1 2 hafta daha durabilseydim 5 leri görürmüydüm bilmem nasip burda mezun olmakmış :))) duruma göre yerel listede devam ederim artık :))) teşekkür ederim kuzumHeyyy maşallah canım benim çok sevindim, evinde olmak nasıl iyi geldi sana.
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar oğlum 1 saat öne çekti bugün kalkışı:).
Erken tartılmanın da etkisi var ama yinede güzel eksi tebrik ederim canımSadece eksi 300 diyor ama çok sis hissediyorum ellerim falan bir garip
Bildirim ypaayim.ama evden çıkmadan tekrar tartılıp farklı bi şey görürsem yazarım
Geçen hafta 54.1
Bugün 53.8
Fark 300
Yüzde
Günaydın canım tebrik ederimEvet kızlaaaar günaydın bi eksi 300 gr da benden olsun. Akşam yemeğini geç yiyip spor da yapamayınca bu kadar. Yine buna da şükür. Bu kadar verebilmemi bile bu gruba borçluyum sağolun varolun arkadaşlar
Geçen haftaki 65.0
Bu hafta 64.700
Fark 300 gr
- %0.46
Sağol canım seninde cuman mübarek olsunBi de spor yapmamanın şöyle de bi zararı var belim incelmiyor zaten zayıf olan yüzüm çöküyor yüzüme ve boynuma baksan Afrika dan kıtlıktan gelmiş dersin sanırsın 45 kiloyum....bu arada Cumanız mübarek olsun arkadaşlar
Günaydın canım hafta içi yemene ragmen kilo almamıssın demek ki dikkat etsen kilo verecektin bu hafta menülerinide bekliyorumgünaydın
geçen hafta 73.5
bu hafta 72.5
giden 1.000.
Pazartesi de bu rakamdı tabi yedigim için aynı rakamı gördüm
bu hafta daha iyi olmalıZipzip-
Günaydın canım gecmiş olsun ♥Günaydın kızlar akşam menü bildirimi yapamadim baş agrım tuttu miğde bağlantısıyla beraber cok siddetliydi erkenden yattım ilaç alıp şuan hâlâ var agri kaptanim biraz yatayim kilo bildirimimi öyle yaparımZipzip-
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Daha tartılmadım. 69,9 hayalim imkanız da 71,1 den çok uzaklaşmamışımdır inşallah
Bütün hafta durdum tartı öncesi kaçamak yaptım
Günaydın canım ❤Gunaydin kizlar booool eksi haberiyle geldiginiz bir gun olsun
Günaydın canım hadi bakalım merakla bekliyorum sonucunuGünaydın
Diyetisyene geldim ..bakalım net sonucla gelicem
Kas kaybı yasiyormuyum bakmaya geldim
Günaydın canım ❤Günaydın ❤ bol eksiler
Bence bu hafta ödeme ve düne göre güzel eksi moralini bozma 6 lı rakamları haftaya göreceksinKilo bildirimim
Geçen hafta 72,1
Bu hafta 71,7
Off off
Afiyet olsun ablacım ❤Ben erkenden maydanozlu suyumu içtim. 8:30’da kahvaltı ettim.Eki Görüntüle 2307045
Tebrik ederim canım güzel eksiGeçen Cuma 77.6
Bu Cuma 77.1
Fark: 500
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaslar, 1.lik geliyor dimi inşallah.
Günaydın canım hayırlı cumalar♥Günaydınnn derece adayı arkadaşlarımHayırlı Cu'ma'larımız olsun
Günaydın canım ❤Günaydın
Tebrik ederim canımGeçen Cuma 53.9
Bu Cuma 53.5
Fark -400
Biraz yedim içtim yine de eksi var :))))
:)))teşekkür ederim kuzummmmmPrensessss estirmişsin bayağı, bende bu rüzgar nereden geliyor diyorumMaşaallah tü tü tü tüüüü :)))))
harikasın valla canım korumada olup kilo vermeye devam haaaa :))Geçen Cuma 53.9
Bu Cuma 53.5
Fark -400
Biraz yedim içtim yine de eksi var :))))
Tebrik ederim ablacım güzel eksiGeçen cuma 66,5
Bu cuma 65,1
Fark 1400 gr
Kesin görürmüşsün canım, pek de uzak değilsin hani, bu gazla haftaya 60dan aşağı düşersin sen :)))))öyle valla canım çok şükür keşke 1 2 hafta daha durabilseydim 5 leri görürmüydüm bilmem nasip burda mezun olmakmış :))) duruma göre yerel listede devam ederim artık :))) teşekkür ederim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?