Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüler güzel olmuş rakiplerim

Hadi hayırlı olsun ablacım
Hedefin için ne yazmıstın abla onu bulup eklicem sadece eski nickini yazdım

Yok Türkcellde önce ödüyormuşsun sonra kullanıyormuşsun öyle dediler dün aradıklarında.
Allah allah, tl yükler gibi önce yükle sonra kullan. Canım siz sanırım telefon aldınız. Alır almaz ödeme mi yaptınız? Önce ödüyorsan, o zaman son ay kullandığını ödeyeceksin arkadan fatura çıkmayacak. Çünkü mantıksız. Dediğine göre 24 ay taahhüte 25 ay ödeme yapacaksın. O ek fatura neyin bedeliymiş o zaman.

Canım korumada olacağım. Bu seviyeler iyi gibi :))) Alırsam ne yapacağınızı biliyorsunuz, elinizi korkak alıştırmayın
Yanlış hatırlamıyorsam sen geldiğin günlerde ne çok ceza veriyorduk değil mi? Yine aynı hesaba döneriz nolcak, bu arada ilerleyen sayfalarda mesajının gördüm, yine 400 gr vermişsin bile. Tebrik ediyorum tatlım.

Kız 90 tl az mı ☺ Benim 36 tl den 49 yaptılar doğru düzgün tel kullanmıyorum diye o kadar fazla gelmişti ki gözüme şimdi 39 tlye indi.
Benim de 49 muş şimdiki. Ben 42 sanıyordum eşim dedi meşgulken aradığının konuşması bitince bilgilendir, aradığın kişi kapalıysa telefonu açınca mesajla bildir derken bir sürü ekleme yapmış

Spor puanı tutmuyoruz ki abla
Cok kalabalıgız yardım edecek biri lazım yada kendi içinizde herkes kendi rskibi ile puanı hesaplarsa cuma acıklarız
Aaaa doğru canım haklısın. Neyse ben rakibelerimle güzel etkileşim içindeydim , gayet güzel bir haftaydı.
Nego Elhan

öyle valla canım çok şükür keşke 1 2 hafta daha durabilseydim 5 leri görürmüydüm bilmem nasip burda mezun olmakmış :))) duruma göre yerel listede devam ederim artık :))) teşekkür ederim kuzum
Düzenini bozan şeyleri ortadan kaldıramadığın için mezuniyet biraz mecburi gibi oldu canım. Sen ayrılmazsın zaten bizden, böylece de vermeye devam edersin. Rakip olamadan gittin sen

Söylediğine göre bu hafta her akşam kaçamak yaptın yoldan çıktın ama bak vücudun ona rağmen çok güzel vermiş. Bence bu sana bir mesaj, dikkat edebilirsen çok güzel vereceksin demek ki.

Teşekür ederim kızlar
alında zor kilo veriyorum ben ama yeni kilollar bunlar asılsam hemen gidecek
bugünde menü iş yerinde perişan çok feci

Bildirimim
Geçen hafta 64.4
Bugün 63.3
-1.1

tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…