Günaydın canım cekti kahvaltını. Bu arada tartıldın dimi :)Ben erkenden maydanozlu suyumu içtim. 8:30’da kahvaltı ettim.Eki Görüntüle 2307045
Spor:
3500 adım
Kahvaltı 08:00
Muz,ıspanak,süt,keten tohumu, yulaf ezmesi robotto çekilip içildi.
Öğle 14:30
3 kuru kayısı
1 bardak ayran
120 gr haşlanmış tavuk göğsü
Roka
Akşam 18:00
Ödem atıcı çorba
20:00
Tarçınlı sütlü kahve
Bugün spor yapmıyorum. Ufak bir yürüyüş yaptım.
Menüler güzel olmuş rakiplerimBugün okulda nobetçiydim. Kahvaltı saatinde vakit bulup yiyemedigim için kahvaltiliklar 13.00 beklemek zorunda kaldı.
13.00 Üç ceviz, iki kayısı beş zeytin, salatalık, diyet lor, üç çeri domates çay, yarım simit
15.30 Sade Türk kahvesi
18.00 Bir kase yoğurt içine iki kayısı , üç kaşık yulaf ezmesi, beş badem, pul biber
2 litre su, 8470 adım
Nego pastelfit
Erkenden yazdım canımGünaydın canım cekti kahvaltını. Bu arada tartıldın dimi :)
tebrik ediyorum canım.Geçen Cuma 77.6
Bu Cuma 77.1
Fark: 500
Hadi hayırlı olsun ablacımMutlaka deneyip yazacağım canım.Cok teşekkür ederim. Ayrıca bildirimini gördüm harikasın. Sollayip gitmişsin maşallah..efocumu görmedim henüz o ne yaptı kim..
Yaşasiiiiinartık ben de lis(t)eliyim. Rica ederim kaptanim. Önümüzdeki hafta daha çok calisicim
Teşekkür ederim canım.Menüler güzel olmuş rakiplerim
Kız 90 tl az mıMaşallah kızlar çok güzel eksiler geliyorben 90 TL derdine düştüm alıntı yapamadım
Allah allah, tl yükler gibi önce yükle sonra kullan. Canım siz sanırım telefon aldınız. Alır almaz ödeme mi yaptınız? Önce ödüyorsan, o zaman son ay kullandığını ödeyeceksin arkadan fatura çıkmayacak. Çünkü mantıksız. Dediğine göre 24 ay taahhüte 25 ay ödeme yapacaksın. O ek fatura neyin bedeliymiş o zaman.Yok Türkcellde önce ödüyormuşsun sonra kullanıyormuşsun öyle dediler dün aradıklarında.
Yanlış hatırlamıyorsam sen geldiğin günlerde ne çok ceza veriyorduk değil mi? Yine aynı hesaba döneriz nolcak, bu arada ilerleyen sayfalarda mesajının gördüm, yine 400 gr vermişsin bile. Tebrik ediyorum tatlım.Canım korumada olacağım. Bu seviyeler iyi gibi :))) Alırsam ne yapacağınızı biliyorsunuz, elinizi korkak alıştırmayın
Spor puanı tutmuyoruz ki abla
Benim de 49 muş şimdiki. Ben 42 sanıyordum eşim dediKız 90 tl az mı ☺ Benim 36 tl den 49 yaptılar doğru düzgün tel kullanmıyorum diye o kadar fazla gelmişti ki gözümeşimdi 39 tlye indi.
Düzenini bozan şeyleri ortadan kaldıramadığın için mezuniyet biraz mecburi gibi oldu canım. Sen ayrılmazsın zaten bizden, böylece de vermeye devam edersin. Rakip olamadan gittin senöyle valla canım çok şükür keşke 1 2 hafta daha durabilseydim 5 leri görürmüydüm bilmem nasip burda mezun olmakmış :))) duruma göre yerel listede devam ederim artık :))) teşekkür ederim kuzum
Söylediğine göre bu hafta her akşam kaçamak yaptın yoldan çıktın ama bak vücudun ona rağmen çok güzel vermiş. Bence bu sana bir mesaj, dikkat edebilirsen çok güzel vereceksin demek ki.
Günaydın canım ❤
Erken tartılmanın da etkisi var ama yinede güzel eksi tebrik ederim canım
Günaydın canım tebrik ederim
Sağol canım seninde cuman mübarek olsun
Günaydın canım hafta içi yemene ragmen kilo almamıssın demek ki dikkat etsen kilo verecektin bu hafta menülerinide bekliyorum
Günaydın canım gecmiş olsun ♥
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım hadi bakalım merakla bekliyorum sonucunu
Günaydın canım ❤
Bence bu hafta ödeme ve düne göre güzel eksi moralini bozma 6 lı rakamları haftaya göreceksin
Afiyet olsun ablacım ❤
Tebrik ederim canım güzel eksi
Günaydın canım ❤
Günaydın canım hayırlı cumalar♥
Günaydın canım ❤
Tebrik ederim canım
Bildirimim
Geçen hafta 64.4
Bugün 63.3
-1.1
Tebrikler canımKızlar herkese günaydın, hayırlı cumalar ❤
Geçen cuma : 62.05 kg
Bu cuma : 60.25 kg
Fark : 1.8 kg
% : 2.9
Kızlar herkese günaydın, hayırlı cumalar ❤
Geçen cuma : 62.05 kg
Bu cuma : 60.25 kg
Fark : 1.8 kg
% : 2.9
Çok teşekkür ederim cnmTebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?