Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu durum böyle giderse takımı kapatsak daha iyi olacak diye düşünüyorum
Hazırlandım çıktım cnm ben ama sanırım azcık geç kaldım evi toplamakla neden uğraştıysam
Takım toparlanmazsa tek çare o kalacak canım. Sonuçta burası da bir sorumluluk, herkes her dakika burada olamaz. Çalışan var, küçük çocuğu olan var, evle ilgili sorumluluğu olan var, hastalık var ama burası da onlardan biri. Elimizden geldiğince buraya da gelmeliyiz, en azından düzenli menü yazıp yorum yapmalıyız. Arada mutlaka yapamadığımız gün olur ama alışkanlığa dönmesin bence. Tekrar şenlikli günlerinize dönelim, çünkü bu halde amacimizdan da sapiyoruz.

Cnm sorma, sonrasında eşim lafa tuttu telefonda, 10 dkda öyle kaybettim. Yanlış minibüse bindim üstüne şimdi metrobüse attım kendimi. Ucu ucuna yetişirsem belki...
Canım ya üzüldüm üst üste aksilikler yasamissin. İnşallah gecikmezsin ama trafigin nasıl bir bela olduğunu bilip anlayış göstereceklerdir bence. Strese girme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…