Sınava kadar boşver canım telefonu, bozma düzenini. Senin gibi o da yok uzun süredir canım. Kızıyla falan ilgileniyor muhtemelen. Senin kilo durumları nasıl.Evet bide cocuk olunca tabi daha hızlı gecer kosturmaklagünler de kısalıyo tabi ondan da aksam hemen oluveriyo ben ders calisiyim diye ayrintili temizlige de girmiyorum girsem hic cikamicam kilo durumlari nasil gidiyo
İnşallah inşallah ♥ gercekten emek vermeden fedakarlık yapmadan olmuyo biseyler bunu anladim bide evlenince daha cok bilincine vardim ben calismak istiyorum yillarca bosuna okumusum gibi berbat hissettiriyo böyle olunca. Hosbuldum bu arada bende cok özledim gireyim diyorum vicdan yapiyorum elinde telefon 2 saat onu yapcagina birsurü soru cozersin diyebugün artik bi gireyim dedim firsat bulup nasil gdiiyo masallah istikrarlisiniz kilo vermissiniz baya hepiniz
Prensesiminannesiyim falan be yaptı goremdim baktim da kaptanimiz da yok su an girmedi galiba
Is guvenligi icin haber bekliyorum canimİyi insan lafimin üstüne geldi♥ insallah kaptanim insallah ozelde de is bulamadim çünkü bi sekilde rızkımızı kazaniriz insallah bi kapi acilir. Sen naptin is güvenligi uzmanı olarak baslicaktin basladin mi duruma göre caliscaksin hangi durum
Mezun oldu yine arada ugruyordu coktandir siteye girmedi canimAa öylemi mezun falan mı oldu peki? Olmadıysa insallah kötü bisey olmamistir.
Benim kilo durumlari en son tartildigimda 300 gr eksideydim ama baya oldu tartilali.. acikcasi almis gibiyim hafif ama. Korkudan tartilamiyorumSınava kadar boşver canım telefonu, bozma düzenini. Senin gibi o da yok uzun süredir canım. Kızıyla falan ilgileniyor muhtemelen. Senin kilo durumları nasıl.
Hmm anladim insallah hakkinda hayırlısı olurIs guvenligi icin haber bekliyorum canim
Bu arada dukkani devrettik gecen hafta artik evdeyim
Ama 25 kasimda izmire gidiyorum süresi belli degil ablam estetik ameliyati olacak bir sure yanında olacagim donuste ya ozel sektöre bakacagim ya da kpss calisacagim
Hmm insallah önemli bisey yokturMezun oldu yine arada ugruyordu coktandir siteye girmedi canim
Sagol canim hepimiiz icin hayırlısı olsunHmm anladim insallah hakkinda hayırlısı olur♥ dükkan icin sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim ama sanirim iyi olmus snein icin
Ayy öyle mi. O zaman sevindim iyi olmus tadını cikar evde oturmaninSagol canim hepimiiz icin hayırlısı olsun
Uzun zamandir bekliyordum canim benim icin cook iyi oldu yillar sonra cumartesi günü evde olmak cok garip geliyor mesela,izmirede gidemezdim kapanmasaydii boyle guZel oldu. :)sen yoktun tabi son zamanlarda cok bunalmistim
Tadini çıkarıyorum simdilik bakalim ne kadar sürecekAyy öyle mi. O zaman sevindim iyi olmus tadını cikar evde oturmanin
Kilo durumları iyi canım diyetisyene başladım 1.5 aydır 3 gün sonra 3 ay olacak diyete başlayalı toplamda 11.300 giden inş seneye ağustosa kadar devamEvet bide cocuk olunca tabi daha hızlı gecer kosturmaklagünler de kısalıyo tabi ondan da aksam hemen oluveriyo ben ders calisiyim diye ayrintili temizlige de girmiyorum girsem hic cikamicam kilo durumlari nasil gidiyo
İnşallah inşallah ♥ gercekten emek vermeden fedakarlık yapmadan olmuyo biseyler bunu anladim bide evlenince daha cok bilincine vardim ben calismak istiyorum yillarca bosuna okumusum gibi berbat hissettiriyo böyle olunca. Hosbuldum bu arada bende cok özledim gireyim diyorum vicdan yapiyorum elinde telefon 2 saat onu yapcagina birsurü soru cozersin diyebugün artik bi gireyim dedim firsat bulup nasil gdiiyo masallah istikrarlisiniz kilo vermissiniz baya hepiniz
Prensesiminannesiyim falan be yaptı goremdim baktim da kaptanimiz da yok su an girmedi galiba
Masallah cok güzel vermissin aynen devam devamKilo durumları iyi canım diyetisyene başladım 1.5 aydır 3 gün sonra 3 ay olacak diyete başlayalı toplamda 11.300 giden inş seneye ağustosa kadar devam
İnsallah kaptanim yine ara ara girerim iyi gecelerIyi geceler kizlar
Saricivcivcikcik iyi calismalar canim bol bol ders çalışıp atanip yeniden aramiza bekliyoruz
Amin canım inşallahUmarım bu hastalıklı halinden bı an önce kurtulur. Herkese zarar bu hali.
Çok teşekkür ederim aminn❤ korktuğu şey var tabiki bizim tahminimiz eltimin ailesi kaynım biraz oraya düşkün oglunu elinden kaçıracağını dusunuyo bide eltimle altli üstlü olduk o uzak kaldı birlik olucagimizi düşünüyo bence ilk başlar üzülüyodum haline ama artık üzülmüyorum abarttı çünkü oğullarını görünce iyice salıyo kendiniKadın travma yaşıyor besbelli. Korktuğu bir şey var. Keşke kabul etse de yardım alsa. Bu hayat böyle geçmez ki. Birilerine bağımlı yaşamak çok kötü. Kendi kendine yetmesini öğrenmesi lazım. Size de çok zarar veriyor. Eşinin hatri içi elinden geleni yap canım. Öyle şımarık gelinler var ki onların eline dusseydi bu anne oğlunun yuvası diye bir şey kalmazdı... Allah razı olsun senden. Umarım feraha çıkarsın sen de sabrinin mükâfatını görürsün canım...
Ne güzel görevim var.( Dilber Ay imocisi eli tesbihli....) Kader kurbanlarinin ablası Elhan abla...sonngulen menü yorumlama sende olsun kabul edersen, menü yazmayan olunca acımak yok hem sen hem tüm takım yüklenicez.
Gulumse24 seninle ben kaçamak yapan, sayfaya uğramayanları yandım Allah etme görevindeyiz kabul edersen
@Negohatun Spor puanlarını ben not edicem bundan sonra herkes yaptığı sporun ilk sayfadan bakıp puanını hesaplayıp beni etiketlesin, birinci seçelim.
@malii diyetle ilgili yazılar senden, bulduğunu eklekabul edersen.
Elhan abla huzur dolu mesajlarınla gönlümüze dokunmanı bekliyorum, kabul edersen.
@birmuhendisanne motivasyon içerekli capsler vs sende olsun kabul edersen.
Zipzip- kaptanım sende artık dikkat etmeyip artı gelene, göz göre göre kaçamak yapana, işi savsaklayana acıma lütfen, kibarlığın lüzumu yok ver çoşkuyu
Ne güzel görevim var.( Dilber Ay imocisi eli tesbihli....) Kader kurbanlarinin ablası Elhan abla...
Bonus nerdesin
Ooo demek yataktasınYatakta oturuyorum beni hatırladın demek
Ooo demek yataktasınvışşş çoh erötük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?