Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sınava kadar boşver canım telefonu, bozma düzenini. Senin gibi o da yok uzun süredir canım. Kızıyla falan ilgileniyor muhtemelen. Senin kilo durumları nasıl.

Is guvenligi icin haber bekliyorum canim
Bu arada dukkani devrettik gecen hafta artik evdeyim
Ama 25 kasimda izmire gidiyorum süresi belli degil ablam estetik ameliyati olacak bir sure yanında olacagim donuste ya ozel sektöre bakacagim ya da kpss calisacagim

Sınava kadar boşver canım telefonu, bozma düzenini. Senin gibi o da yok uzun süredir canım. Kızıyla falan ilgileniyor muhtemelen. Senin kilo durumları nasıl.
Benim kilo durumlari en son tartildigimda 300 gr eksideydim ama baya oldu tartilali.. acikcasi almis gibiyim hafif ama. Korkudan tartilamiyorum aslinda devam etmek istiyorum ama şu sınav gecsin oyle cunku spora baslamak gerek o da günde bi iki saat spor yapsam baya zaman kaybi olcak ders acisindan. Evlilik gercekten kilo aldiriyomus esim de coook aldi vermeye niyetleniyo ama sürekli yiyo. En sonunda gitmis zayiflama cayi siparis vermis yapma etme dedim anlattim zararli dedim dinlemedi bi iki hafta bekledi bakti kilo almaya devam ediyo bu cayi denicem ben dedi. Artik bende kızdım naparsan yap dedim

Hmm anladim insallah hakkinda hayırlısı olur dükkan icin sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim ama sanirim iyi olmus snein icin
Mezun oldu yine arada ugruyordu coktandir siteye girmedi canim
Hmm insallah önemli bisey yoktur

Hmm anladim insallah hakkinda hayırlısı olur♥ dükkan icin sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim ama sanirim iyi olmus snein icin
Sagol canim hepimiiz icin hayırlısı olsun
Uzun zamandir bekliyordum canim benim icin cook iyi oldu yillar sonra cumartesi günü evde olmak cok garip geliyor mesela,izmirede gidemezdim kapanmasaydii boyle guZel oldu. :)sen yoktun tabi son zamanlarda cok bunalmistim

Ayy öyle mi. O zaman sevindim iyi olmus tadını cikar evde oturmanin

Kilo durumları iyi canım diyetisyene başladım 1.5 aydır 3 gün sonra 3 ay olacak diyete başlayalı toplamda 11.300 giden inş seneye ağustosa kadar devam

Kilo durumları iyi canım diyetisyene başladım 1.5 aydır 3 gün sonra 3 ay olacak diyete başlayalı toplamda 11.300 giden inş seneye ağustosa kadar devam
Masallah cok güzel vermissin aynen devam devam benim de midem kuculdu fazla kaçırınca resmen midem hazmetmiyo cok afedersin istifra ediyorum elimde olmdan. O derece. Ama cok güzel bisey hafif beslenmeye alismak
Iyi geceler kizlar
Saricivcivcikcik iyi calismalar canim bol bol ders çalışıp atanip yeniden aramiza bekliyoruz
İnsallah kaptanim yine ara ara girerim iyi geceler

Çok teşekkür ederim aminn❤ korktuğu şey var tabiki bizim tahminimiz eltimin ailesi kaynım biraz oraya düşkün oglunu elinden kaçıracağını dusunuyo bide eltimle altli üstlü olduk o uzak kaldı birlik olucagimizi düşünüyo bence ilk başlar üzülüyodum haline ama artık üzülmüyorum abarttı çünkü oğullarını görünce iyice salıyo kendini bende eşim için katlanıyorum gidip geliyorum zırt pırt bakalım sonu nereye varacak

Ne güzel görevim var.( Dilber Ay imocisi eli tesbihli....) Kader kurbanlarinin ablası Elhan abla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…