- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Aynen mezun oldum ama ben menü yazmamın faydasına inanarak yazıyorum. Çünkü kilo vermek kadar korumak da zor hatta bir şeyi ağzına atıvermek çok kolay. Ama onu Buraya yazabilmek cesaret istiyor o yüzden yemiyorum.Kızlar gelelim ifşa meselesine. Ben de dahil olmak üzere dün H hasbeenandgone arkadaşımızdan başka kimse menü yazmamış. Yanlış bilmiyorsam kendisi hiç listeye girmedi hatta mezun bile oldu (yanlışım yok dimi) ona rağmen menü yazıyor. Her akşam bir önceki günün kontrolünü sağlayacağım. Bugünkü menulerinizi de lütfen diğer sayfamızda paylaşın.
Tamam canım her zaman beklerimİnsallah kaptanim yine ara ara girerim iyi geceler♥
Gecmis olsun canımBalkonda üşüttüm midem bulanıyonane limon yapıcam kendime
Insallah sınavlarında cok basarılı olursun canımBu saatte niye yazıyorum? Açık öğretim sınavım var 2. Üniversite okuyorum açıktan ders çalışıyorum dua edin kızlar.....
Günaydın canım ❤Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Temmuz ayında mısın kurban ne işin var balkondaBalkonda üşüttüm midem bulanıyonane limon yapıcam kendime
Kızzzz kalk bakım ne uykusu bu çabuk kahvaltını yap bak kayın valide bende kaldı akşam eşimle kahvaltı yaptık şimdi ales sınavına gönderdim bende onların kalkmasını bekliyorum valide evde oldugu halde kahvaltı düzenimi bozmadım erkenden yaptım hadi sende kalk huuuuuuuHerifi işe yolladım kaldığım yerden devam
Aramızda kıskananlar var bu kadar belli etme beni sevdiğiniGünaydın ballı bademim
Aramızda kıskananlar var bu kadar belli etme beni sevdiğini
Günaydınnn bacııGünaydın
Mutlu pazarlar
Günaydın canım ❤Hayırlı sabahlarrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnn milletttttttt
Günaydın canım mutlu pazarlar ❤Günaydın
Mutlu pazarlar
Geçmiş olsun canım iyi misin şimdi.Balkonda üşüttüm midem bulanıyonane limon yapıcam kendime
Sınavlarında başarılar canım, inşallah çok güzel geçsin.Bu saatte niye yazıyorum? Açık öğretim sınavım var 2. Üniversite okuyorum açıktan ders çalışıyorum dua edin kızlar.....
Günaydın canımGünaydın güzel insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?