Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen mezun oldum ama ben menü yazmamın faydasına inanarak yazıyorum. Çünkü kilo vermek kadar korumak da zor hatta bir şeyi ağzına atıvermek çok kolay. Ama onu Buraya yazabilmek cesaret istiyor o yüzden yemiyorum.
Çalıştığım işyerinde beraber diyet yaptığımız bir arkadaşım var önerdim burayı girmedi. Çikolataya düşkün, hoş hangimiz değiliz ki... o ikram edilince alıyor ben buraya yazacam diye almıyorum. Hepimizin isteği zayıflamak/ zayıf kalmak değil mi? Bunun için menü yazalım/ yazmaya teşvik edelim arkadaşlar inanın kendimiz için. Yediysek de yedik şimdi yediklerimizle de yüzleşme vakti.......

İnsallah kaptanim yine ara ara girerim iyi geceler♥
Tamam canım her zaman beklerim
Balkonda üşüttüm midem bulanıyo nane limon yapıcam kendime
Gecmis olsun canım
Bu saatte niye yazıyorum? Açık öğretim sınavım var 2. Üniversite okuyorum açıktan ders çalışıyorum dua edin kızlar.....
Insallah sınavlarında cok basarılı olursun canım
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Günaydın canım ❤

Balkonda üşüttüm midem bulanıyo nane limon yapıcam kendime
Temmuz ayında mısın kurban ne işin var balkonda
Geçmiş olsun kuzum
Bana da uğruyodu nerdeyse de bizim temizlikçi bi kazan dolusu karışık çay yapıyo kaç gündür ,onun sayesinde teğet geçti beni hastalık.
İçine taze zencefil nar üzüm nane elma tarçın ne bulduysa atıyo, tadı da çok güzel oluyo.

Herifi işe yolladım kaldığım yerden devam
Kızzzz kalk bakım ne uykusu bu çabuk kahvaltını yap bak kayın valide bende kaldı akşam eşimle kahvaltı yaptık şimdi ales sınavına gönderdim bende onların kalkmasını bekliyorum valide evde oldugu halde kahvaltı düzenimi bozmadım erkenden yaptım hadi sende kalk huuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…