Allah kolaylık versin canım, ben okurken gözümde canlandiramadimŞu 3 hafta aşırı yoğunum inş spora başlıycam sonra.
Tatilde temizlik yapmam lazım birikti işler ve ders çalışmam lazım.
Okulun başladığı hafta direksiyon başlıyor.
Diğer hafta da devam ediyor.
O hafta aynı zamanda ana sınıfı etkinlik haftası sıra bende ne yaptıracağım belli değil.
O haftanın sonunda açık lise sınavı var ovvv yee dostum
Sınavın olduğu günede direksiyon dersi koymuşlar ki ortadan yarılayım diye.
Onları iptal ettiricem tabi.
14 aralıkta tireksiyon sınavına yetişirse dersler sınava giricem bide.
Nasip.
Kasabın karışı akşam yemeği biraz fazla olmuş sanki .hiç ara öğün de yok muhtemelen çok acıktın. Gelmişken bir yorum yapayım dedimMenü yazim de başka bişey yemiyim bugün
Khvaltı 12.00
Tereyağında 1 yumurta
8 zeytin
Bi dilim peynir
2 çeri domates
Marul
5 ceviz
Akşamı 17.45 şimdi yiyorum
İki servis kaşığı bulgur pilavı
Bi buçuk kepçe kuru fasulye
2 yk yoğurt
Su 2 lt olur
30 dk zumba
10 dk yürüyüş
@Zipzip-
İnşallah olursun canım.Yarın başlıyorum artık inşaallah canım yeter bu kadar mola, cuma izin kilom da olursam girerim listeye inşaallah
Elif kimin fikriydi, diğerini de öteki belirlesin.İyiyiz canım şimdilik ilk adı Elif olacak sanırım da yanına ne olacak bilmem babasına birşey beğendirmedim tutturdu eski Türk ismi olacak diye
Sağol canımGeçmiş olsun efom
Yapcam artık aksatmadan inşallah
Aynen canım ifşa edilecek, çok iyi olur kim paylaşsa onu daTamamdır canım yaparım ben. Menü yazmayan ve yorumlqmayanlari günlük ifşa edeceğim dimi doğru mu anladım. Birisi de detoks içecek tarifleri paylaşsın ne dersin.
Afiyet olsun canımMenü yazim de başka bişey yemiyim bugün
Khvaltı 12.00
Tereyağında 1 yumurta
8 zeytin
Bi dilim peynir
2 çeri domates
Marul
5 ceviz
2 yk yoğurt
Su 2 lt olur
30 dk zumba
10 dk yürüyüş
@Zipzip-
Toplamda yarım tabak yediğim.servis kaşığı büyük değil.ara öğün asla yapmıyorum benKasabın karışı akşam yemeği biraz fazla olmuş sanki .hiç ara öğün de yok muhtemelen çok acıktın. Gelmişken bir yorum yapayım dedim
Sağol efomSağol canım ❤
Aynen canım ifşa edilecek, çok iyi olur kim paylaşsa onu daretro_hippo paylaşsın
Afiyet olsun canım
Oğlum söylemişti benim de hoşuma gitti eşim de tamam dediElif kimin fikriydi, diğerini de öteki belirlesin.
Insallah kısmetse gelirim canımYavru bize de gelsene
Adasım geliyorİyiyiz canım şimdilik ilk adı Elif olacak sanırım da yanına ne olacak bilmem babasına birşey beğendirmedim tutturdu eski Türk ismi olacak diye
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzelMenü yazim de başka bişey yemiyim bugün
Khvaltı 12.00
Tereyağında 1 yumurta
8 zeytin
Bi dilim peynir
2 çeri domates
Marul
5 ceviz
2 yk yoğurt
Su 2 lt olur
30 dk zumba
10 dk yürüyüş
@Zipzip-
Teşeklür ederim zipzipimInsallah kısmetse gelirim canım❤
Adasım geliyor
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel
Hippocan yoğun sanırım bu aralar canım, yine de kendi cevaplayacaktır. Görev vermedigimiz kimler var bı bakarız o yapamazsa .Sağol canım ❤
Aynen canım ifşa edilecek, çok iyi olur kim paylaşsa onu daretro_hippo paylaşsın
Afiyet olsun canım
Canım afiyet olsun, akşam pilav biraz fazla kaçmış bence. Spor güzel.Menü yazim de başka bişey yemiyim bugün
Khvaltı 12.00
Tereyağında 1 yumurta
8 zeytin
Bi dilim peynir
2 çeri domates
Marul
5 ceviz
2 yk yoğurt
Su 2 lt olur
30 dk zumba
10 dk yürüyüş
@Zipzip-
Annene sorsana sen uslu muymuşsun çok korkuyorum bu da yaramaz olur diyeInsallah kısmetse gelirim canım❤
Adasım geliyor
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel
Oğlana bı isim daha soyletin bakalım ne çıkacak.Oğlum söylemişti benim de hoşuma gitti eşim de tamam dedi
Tamam canımHippocan yoğun sanırım bu aralar canım, yine de kendi cevaplayacaktır. Görev vermedigimiz kimler var bı bakarız o yapamazsa .
Ben yarın start veriyorum tamamKızlar gelelim ifşa meselesine. Ben de dahil olmak üzere dün H hasbeenandgone arkadaşımızdan başka kimse menü yazmamış. Yanlış bilmiyorsam kendisi hiç listeye girmedi hatta mezun bile oldu (yanlışım yok dimi) ona rağmen menü yazıyor. Her akşam bir önceki günün kontrolünü sağlayacağım. Bugünkü menulerinizi de lütfen diğer sayfamızda paylaşın.
Tamam canım16 Kasım menüsü
11.00 kahvaltı
4 kaşık mantarlı yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 2 kaşık domatesli biber kavurması (neredeyse yağsız), 2 dilim kepek ekmek, 4 siyah zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, şekersiz çay. (Spora gideceğim için sağlam yaptım kahvaltıyı)
16.00 ara
1 kase haşlanmış lahana salatası.
16.45 akşam
Kıtır salatası (peynir domates salatalık acı biber yeşil zeytin altınbaşak bisküvi limon zeytinyagi ile salata)ve şekersiz çay.
17.15 ara
Çay yani kuru üzüm ve 12 adet fındık. Üzüm çok azdı.
Su 3 litreyi geçer.
Spor 2 saat salonda çalıştım.
(Yürüme bandı, eliptik, mekik, dambıl, ağırlıklı aletlerle üst bölge çalışmaları 4*12 setler halinde. )
Zipzip- Nego kızlar tek tek puan hesaplayamiyorum. Çünkü aletlere kaç puan vermem gerektiğini bilmiyorum. Aletin birinde 28 kilo agirlikla, bir başkasında 10 kiloluk ağırlıkla çalışınca denge kuramiyorum puan konusunda. Siz de hesapla uğraşmayın bence. Zaten bu haftadan sonra gidemiycem büyük ihtimalle.
Tamamdır yarın başlarımSağol canım ❤
Afiyet olsun canım
SüperTamamdır yarın başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?