Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah kolaylık versin canım, ben okurken gözümde canlandiramadim

Kasabın karışı akşam yemeği biraz fazla olmuş sanki .hiç ara öğün de yok muhtemelen çok acıktın. Gelmişken bir yorum yapayım dedim

Geçmiş olsun efom
Yapcam artık aksatmadan inşallah
Sağol canım
Tamamdır canım yaparım ben. Menü yazmayan ve yorumlqmayanlari günlük ifşa edeceğim dimi doğru mu anladım. Birisi de detoks içecek tarifleri paylaşsın ne dersin.
Aynen canım ifşa edilecek, çok iyi olur kim paylaşsa onu da retro_hippo paylaşsın
Afiyet olsun canım

Yavru bize de gelsene
Insallah kısmetse gelirim canım
İyiyiz canım şimdilik ilk adı Elif olacak sanırım da yanına ne olacak bilmem babasına birşey beğendirmedim tutturdu eski Türk ismi olacak diye
Adasım geliyor
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel

Sağol canım ❤

Aynen canım ifşa edilecek, çok iyi olur kim paylaşsa onu da retro_hippo paylaşsın

Afiyet olsun canım
Hippocan yoğun sanırım bu aralar canım, yine de kendi cevaplayacaktır. Görev vermedigimiz kimler var bı bakarız o yapamazsa .

Canım afiyet olsun, akşam pilav biraz fazla kaçmış bence. Spor güzel.

Kızlar gelelim ifşa meselesine. Ben de dahil olmak üzere dün H hasbeenandgone arkadaşımızdan başka kimse menü yazmamış. Yanlış bilmiyorsam kendisi hiç listeye girmedi hatta mezun bile oldu (yanlışım yok dimi) ona rağmen menü yazıyor. Her akşam bir önceki günün kontrolünü sağlayacağım. Bugünkü menulerinizi de lütfen diğer sayfamızda paylaşın.

Ben yarın start veriyorum tamam

Tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…