Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Annene sorsana sen uslu muymuşsun çok korkuyorum bu da yaramaz olur diye
Ben sürekli annemin pesinde dolasırmısım 5-6 yasına kadar böyle sürdü cok yaramaz değilmişim
Ama ablamla aramda 1 yas oldugu için arada kavgalarımız olmustur az kıskanc olabilirim
H hasbeenandgone hiç listeye girmedi canım 2-3 aydır bizimle menü paylaşımı yapıyor
Bende menümü az sonra yazacagım

Kıskançlık mı Artık hepsi birbirini kıskanır.ben de kızım uslu olacak diye hissediyorum yad a öyle olmasını diliyorum yoksa halim harap

Kıskançlık mı Artık hepsi birbirini kıskanır.ben de kızım uslu olacak diye hissediyorum yad a öyle olmasını diliyorum yoksa halim harap
Kücük oğlunla arasında cok yas farkı olmayacak :)
Ablamın beni kıskanması gerekirken ben kıskanmısım kücükken hep anlatırlar :)) uslu olacaktır insallah

Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel
Puanlamaya Pazartesi baslarız canım ❤
Afiyet olsun canım menün güzel hastasın iyileş sporda bekliyorum artık
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel

Yaklaşık 2 haftadır ben yazamadım çünki ortada menü yoktu iştahım yoktu sabah akşam beslendim kaçamak yapmadım malum diyetisyene gidiyorum ordada rezil olmak istemem bugün menümü yazmaya başlıyorum inş

@enerji_kusagi
Saricivcivcikcik
@Prensesimin Annesiyim
Nerelerdesiniz kızla hiç gorunmuyorsunuz artık.

Ortilerim @basbelasiyim ve Kirmizi pabuc sizler nasılsınız.
Uzun bi aradan sonra yeniden merhaba nerelerdeyim evlendim evleneli nasil aksam oluyo anlamiyorum sabah 8 de esimi uğurlayıp aksama kadar masada ders calisiyorum tabi araya ev isi yemek falan da girince baya hızlı geciyo zamanım sizleri de cok özledim ama kpss ye cok az kaldi malum ondan bide 90 üzeri hedefliyorum o puan da baya zorlucak bi puan tabi ondan telefonla cok ilgilenmemeye calisiyorum. İste böyle sizler nasilsiniz neler yaptiniz nasil gidiyo
Saricivcivcikcik i de unutma oda iyi ceza almıstı bizden:))))
Evett bende cok iyi hatirliyorum kaptanim özledim sizi nasilsiniz

Hoş geldin canım nasıl gidiyo evlilik teze gelin inş KPSS de istediğin puanı alırsın rabbim gönlüne göre versin

Hoş geldin canım nasıl gidiyo evlilik teze gelin inş KPSS de istediğin puanı alırsın rabbim gönlüne göre versin
Çoook tesekkür ederim canim amiiinn şükür iyi gidiyo bekledigim gibi yemek camasir bulasik zaten cok buyuk romantizm beklentilerim falan yoktu tam tahmin ettigim gibi sen nasilsın gorüsmeyeli

Çoook tesekkür ederim canim amiiinn♥ şükür iyi gidiyo bekledigim gibi yemek camasir bulasik zaten cok buyuk romantizm beklentilerim falan yoktu tam tahmin ettigim gibi sen nasilsın gorüsmeyeli
İyiyim canım aynı senin gibi iş güç çocuklar ugraşıyorum akşam nasıl oluyor anlamıyorum bile

Canım hoşgeldin, çok özledim gerçekten. Ama kpss işini bu kadar ciddiye almana ve çalışmana çok sevindim. İnşallah emeklerinin karşılığını da alacaksın canım. Bizler hala kilo vermeye çalışıyoruz bildiğin gibiyiz yani.

İyiyim canım aynı senin gibi iş güç çocuklar ugraşıyorum akşam nasıl oluyor anlamıyorum bile
Evet bide cocuk olunca tabi daha hızlı gecer kosturmakla günler de kısalıyo tabi ondan da aksam hemen oluveriyo ben ders calisiyim diye ayrintili temizlige de girmiyorum girsem hic cikamicam kilo durumlari nasil gidiyo
İnşallah inşallah ♥ gercekten emek vermeden fedakarlık yapmadan olmuyo biseyler bunu anladim bide evlenince daha cok bilincine vardim ben calismak istiyorum yillarca bosuna okumusum gibi berbat hissettiriyo böyle olunca. Hosbuldum bu arada bende cok özledim gireyim diyorum vicdan yapiyorum elinde telefon 2 saat onu yapcagina birsurü soru cozersin diye bugün artik bi gireyim dedim firsat bulup nasil gdiiyo masallah istikrarlisiniz kilo vermissiniz baya hepiniz
Prensesiminannesiyim falan be yaptı goremdim baktim da kaptanimiz da yok su an girmedi galiba

Bizde seni ozledik canim
İnşallah istedigin puani alip atanip emeklerinin karsiligini alirsin canim
Biz ayni buralardayiz canim bende duruma göre kpss ye calisacagim

Geldim geldim :)))
Prensesim annesi 9 ekimden beri siteye girmedi canim

Bizde seni ozledik canim
İnşallah istedigin puani alip atanip emeklerinin karsiligini alirsin canim
Biz ayni buralardayiz canim bende duruma göre kpss ye calisacagim
İyi insan lafimin üstüne geldi insallah kaptanim insallah ozelde de is bulamadim çünkü bi sekilde rızkımızı kazaniriz insallah bi kapi acilir. Sen naptin is güvenligi uzmanı olarak baslicaktin basladin mi duruma göre caliscaksin hangi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…