- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Sınıftaki kızları sayıyorOğlana bı isim daha soyletin bakalım ne çıkacak.
Ben sürekli annemin pesinde dolasırmısım 5-6 yasına kadar böyle sürdü cok yaramaz değilmişimAnnene sorsana sen uslu muymuşsun çok korkuyorum bu da yaramaz olur diye
H hasbeenandgone hiç listeye girmedi canım 2-3 aydır bizimle menü paylaşımı yapıyorKızlar gelelim ifşa meselesine. Ben de dahil olmak üzere dün H hasbeenandgone arkadaşımızdan başka kimse menü yazmamış. Yanlış bilmiyorsam kendisi hiç listeye girmedi hatta mezun bile oldu (yanlışım yok dimi) ona rağmen menü yazıyor. Her akşam bir önceki günün kontrolünü sağlayacağım. Bugünkü menulerinizi de lütfen diğer sayfamızda paylaşın.
Kıskançlık mıBen sürekli annemin pesinde dolasırmısım 5-6 yasına kadar böyle sürdü cok yaramaz değilmişim
Ama ablamla aramda 1 yas oldugu için arada kavgalarımız olmustur az kıskanc olabilirim
H hasbeenandgone hiç listeye girmedi canım 2-3 aydır bizimle menü paylaşımı yapıyor
Bende menümü az sonra yazacagım
Kücük oğlunla arasında cok yas farkı olmayacak :)Kıskançlık mıArtık hepsi birbirini kıskanır.ben de kızım uslu olacak diye hissediyorum yad a öyle olmasını diliyorum yoksa halim harap
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel16 Kasım menüsü
11.00 kahvaltı
4 kaşık mantarlı yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 2 kaşık domatesli biber kavurması (neredeyse yağsız), 2 dilim kepek ekmek, 4 siyah zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, şekersiz çay. (Spora gideceğim için sağlam yaptım kahvaltıyı)
16.00 ara
1 kase haşlanmış lahana salatası.
16.45 akşam
Kıtır salatası (peynir domates salatalık acı biber yeşil zeytin altınbaşak bisküvi limon zeytinyagi ile salata)ve şekersiz çay.
17.15 ara
Çay yani kuru üzüm ve 12 adet fındık. Üzüm çok azdı.
Su 3 litreyi geçer.
Spor 2 saat salonda çalıştım.
(Yürüme bandı, eliptik, mekik, dambıl, ağırlıklı aletlerle üst bölge çalışmaları 4*12 setler halinde. )
Zipzip- @Negohatun kızlar tek tek puan hesaplayamiyorum. Çünkü aletlere kaç puan vermem gerektiğini bilmiyorum. Aletin birinde 28 kilo agirlikla, bir başkasında 10 kiloluk ağırlıkla çalışınca denge kuramiyorum puan konusunda. Siz de hesapla uğraşmayın bence. Zaten bu haftadan sonra gidemiycem büyük ihtimalle.
Afiyet olsun canım menün güzel hastasın iyileş sporda bekliyorum artıkMenü verim az karışık..
Kahvaltı 12de..
1 yumurta
Peynir
Çeri domates
Salatalık
2 dilik tt ekmek
Çay
Ara
1 salkım Üzüm
Ara
Muz
Ara 16da..
Türk kahvesi
Bikaç draje
Akşam 18de
1 kase mercimek çorbası
Fırında mantarlı patates( bütün yemeğe 2 küçük boy patates koydum 3 kişi yedik)
Su 2 olmamıştır heralde içerim daha.. birazdan az sütlü kahve içerim..
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzelSaat 10:00
Bir yemek kaşığı patates kavurması
Bir zeytin
Bir dilim beya zpeynir
Bir salatalık
Çay
Saat: 13:30
Filtre kahve sütlü
Saat 18:00
Bir lahmacun
Salata
1,5 litre su
Bir kahva daha içeriim akşam
Biraz zumba yapacağım yatmadan
Yaklaşık 2 haftadır ben yazamadım çünki ortada menü yoktu iştahım yoktu sabah akşam beslendim kaçamak yapmadım malum diyetisyene gidiyorum ordada rezil olmak istememKızlar gelelim ifşa meselesine. Ben de dahil olmak üzere dün H hasbeenandgone arkadaşımızdan başka kimse menü yazmamış. Yanlış bilmiyorsam kendisi hiç listeye girmedi hatta mezun bile oldu (yanlışım yok dimi) ona rağmen menü yazıyor. Her akşam bir önceki günün kontrolünü sağlayacağım. Bugünkü menulerinizi de lütfen diğer sayfamızda paylaşın.
Yerim onu yaaa, tek kız da değil belli kiSınıftaki kızları sayıyorbaşta sarışın hoşlandığı kızlar olmak üzere tabi
canım sen çok güzel zayıflamıştın 65 i görmüş müydün en son hatırladığım nasıl geri kilo aldınYapalım efom ya bu sabah 100ü gördümtut elimden kurtar beni
Yok sarışın ve yaramaz olmaması yeterli çok konuşanları sevmiyorYerim onu yaaa, tek kız da değil belli ki
Uzun bi aradan sonra yeniden merhaba@enerji_kusagi
Saricivcivcikcik
@Prensesimin Annesiyim
Nerelerdesiniz kızla hiç gorunmuyorsunuz artık.
Ortilerim @basbelasiyim veKirmizi pabuc sizler nasılsınız.
Evett bende cok iyi hatirliyorum kaptanimSaricivcivcikcik i de unutma oda iyi ceza almıstı bizden:))))
Hoş geldin canım nasıl gidiyo evlilik teze gelinUzun bi aradan sonra yeniden merhabanerelerdeyim evlendim evleneli nasil aksam oluyo anlamiyorum sabah 8 de esimi uğurlayıp aksama kadar masada ders calisiyorum tabi araya ev isi yemek falan da girince baya hızlı geciyo zamanım sizleri de cok özledim ama kpss ye cok az kaldi malum ondan bide 90 üzeri hedefliyorum o puan da baya zorlucak bi puan tabi ondan telefonla cok ilgilenmemeye calisiyorum. İste böyle sizler nasilsiniz neler yaptiniz nasil gidiyo
Evett bende cok iyi hatirliyorum kaptanimözledim sizi nasilsiniz ♥
Çoook tesekkür ederim canim amiiinnHoş geldin canım nasıl gidiyo evlilik teze gelininş KPSS de istediğin puanı alırsın rabbim gönlüne göre versin
İyiyim canım aynı senin gibi iş güç çocuklar ugraşıyorum akşam nasıl oluyor anlamıyorum bileÇoook tesekkür ederim canim amiiinn♥şükür iyi gidiyo bekledigim gibi yemek camasir bulasik zaten cok buyuk romantizm beklentilerim falan yoktu tam tahmin ettigim gibi sen nasilsın gorüsmeyeli
İşi biliyor çocuk, hem güzel olsun hem dırdır yapmasınYok sarışın ve yaramaz olmaması yeterli çok konuşanları sevmiyor
Canım hoşgeldin, çok özledim gerçekten. Ama kpss işini bu kadar ciddiye almana ve çalışmana çok sevindim. İnşallah emeklerinin karşılığını da alacaksın canım. Bizler hala kilo vermeye çalışıyoruz bildiğin gibiyiz yani.Uzun bi aradan sonra yeniden merhabanerelerdeyim evlendim evleneli nasil aksam oluyo anlamiyorum sabah 8 de esimi uğurlayıp aksama kadar masada ders calisiyorum tabi araya ev isi yemek falan da girince baya hızlı geciyo zamanım sizleri de cok özledim ama kpss ye cok az kaldi malum ondan bide 90 üzeri hedefliyorum o puan da baya zorlucak bi puan tabi ondan telefonla cok ilgilenmemeye calisiyorum. İste böyle sizler nasilsiniz neler yaptiniz nasil gidiyo
Evet bide cocuk olunca tabi daha hızlı gecer kosturmaklaİyiyim canım aynı senin gibi iş güç çocuklar ugraşıyorum akşam nasıl oluyor anlamıyorum bile
İnşallah inşallah ♥ gercekten emek vermeden fedakarlık yapmadan olmuyo biseyler bunu anladim bide evlenince daha cok bilincine vardim ben calismak istiyorum yillarca bosuna okumusum gibi berbat hissettiriyo böyle olunca. Hosbuldum bu arada bende cok özledim gireyim diyorum vicdan yapiyorum elinde telefon 2 saat onu yapcagina birsurü soru cozersin diyeCanım hoşgeldin, çok özledim gerçekten. Ama kpss işini bu kadar ciddiye almana ve çalışmana çok sevindim. İnşallah emeklerinin karşılığını da alacaksın canım. Bizler hala kilo vermeye çalışıyoruz bildiğin gibiyiz yani.
Bizde seni ozledik canimUzun bi aradan sonra yeniden merhabanerelerdeyim evlendim evleneli nasil aksam oluyo anlamiyorum sabah 8 de esimi uğurlayıp aksama kadar masada ders calisiyorum tabi araya ev isi yemek falan da girince baya hızlı geciyo zamanım sizleri de cok özledim ama kpss ye cok az kaldi malum ondan bide 90 üzeri hedefliyorum o puan da baya zorlucak bi puan tabi ondan telefonla cok ilgilenmemeye calisiyorum. İste böyle sizler nasilsiniz neler yaptiniz nasil gidiyo
Geldim geldim :)))Evet bide cocuk olunca tabi daha hızlı gecer kosturmaklagünler de kısalıyo tabi ondan da aksam hemen oluveriyo ben ders calisiyim diye ayrintili temizlige de girmiyorum girsem hic cikamicam kilo durumlari nasil gidiyo
İnşallah inşallah ♥ gercekten emek vermeden fedakarlık yapmadan olmuyo biseyler bunu anladim bide evlenince daha cok bilincine vardim ben calismak istiyorum yillarca bosuna okumusum gibi berbat hissettiriyo böyle olunca. Hosbuldum bu arada bende cok özledim gireyim diyorum vicdan yapiyorum elinde telefon 2 saat onu yapcagina birsurü soru cozersin diyebugün artik bi gireyim dedim firsat bulup nasil gdiiyo masallah istikrarlisiniz kilo vermissiniz baya hepiniz
Prensesiminannesiyim falan be yaptı goremdim baktim da kaptanimiz da yok su an girmedi galiba
İyi insan lafimin üstüne geldiBizde seni ozledik canim
İnşallah istedigin puani alip atanip emeklerinin karsiligini alirsin canim
Biz ayni buralardayiz canim bende duruma göre kpss ye calisacagim
Aa öylemi mezun falan mı oldu peki? Olmadıysa insallah kötü bisey olmamistir.Geldim geldim :)))
Prensesim annesi 9 ekimden beri siteye girmedi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?