Hadi bakalim cok uzak değilsin o rakamlardan aralıkda o rakamları göreceksinBende istiyorum artık canım, kendimi böyle hiç mutlu hissetmiyorum, en azından 65 altına düşmem lazım
Yaa ne güzel diyorsun, hiç motivasyonum kalmadı benim, tekrar diyet yapacak gücü göremiyorum kendimde ama böyle de mutlu değilimHadi bakalim cok uzak değilsin o rakamlardan aralıkda o rakamları göreceksin
Daha önce basardın yine basaracaksın canım, eski kıyafetletin duruyordur onları cıkar ya da eski resimlerine bak zayıfken ne güzel durduguna bak, vazgecmek yok hep birlikte basaracagızYaa ne güzel diyorsun, hiç motivasyonum kalmadı benim, tekrar diyet yapacak gücü göremiyorum kendimde ama böyle de mutlu değilim
İyiyim abla sen nasılsın ❤İyi akşamlar kızlar. @Bonus bebeğim geçmiş olsun. İyi bak kendine.Ne sıkıntın vardı balkonda üşüyene kadar kaldın. Diyet grupları dışındaki enerjine hayranım sana noluyorsa modun düşüyor buralarda. Çok esprili neşeli mizahsever bir hatun oldugunu bilmesem kapilacagim depresyon rüzgarına...
@hasbeenandgone bebeğim inşallah iyi geçmiştir sınavın başarılar seninle olsun.
@malii kasabın karısı nörüyon kuzu...
@Zipzip- im ve @snglmlk ve @Gulumse25 @birmuhendisanne tatlı @Alvillaa canlar sizler nasılsınız @hippocan ım bir selam da sana❤❤❤❤
Daha önce basardın yine basaracaksın canım, eski kıyafetletin duruyordur onları cıkar ya da eski resimlerine bak zayıfken ne güzel durduguna bak, vazgecmek yok hep birlikte basaracagız
Kesinlikle takımın enerjisinin yükselmesi şartBir de takımı yeniden eskisi gibi toparlayabilsek hersey daha güzel olacak
Takıma yeni üyeler cagırayım katılmak isteyenleri takip edeyimKesinlikle takımın enerjisinin yükselmesi şart
Bencede, takım kalabalık ama ortada üç dört kişi anca aktifTakıma yeni üyeler cagırayım katılmak isteyenleri takip edeyim
Free listeyide düzenledim dün aksam gelmeyenleri sildimBencede, takım kalabalık ama ortada üç dört kişi anca aktif
15 kişinin 5 i bile yok nerdeyseFree listeyide düzenledim dün aksam gelmeyenleri sildim
Ama onun dısında da 15 kişi varız aktif olan sayımız az
Haklısın canım duruma göre cuma listeden de cıkartmayı düşünüyorum, yeter bu kadar idare etmek15 kişinin 5 i bile yok nerdeyse
Bencede, gerçekten önem veren ciddiyetini bilenler kalsın. Özel diyet günlüğü değil, takım yarışması burası sonuçtaHaklısın canım duruma göre cuma listeden de cıkartmayı düşünüyorum, yeter bu kadar idare etmek
Haklısın canım bu durumu bu hafta cözeceğimBencede, gerçekten önem veren ciddiyetini bilenler kalsın. Özel diyet günlüğü değil, takım yarışması burası sonuçta
Tatilde misin döndün müİyi akşamlar kızlar. @Bonus bebeğim geçmiş olsun. İyi bak kendine.Ne sıkıntın vardı balkonda üşüyene kadar kaldın. Diyet grupları dışındaki enerjine hayranım sana noluyorsa modun düşüyor buralarda. Çok esprili neşeli mizahsever bir hatun oldugunu bilmesem kapilacagim depresyon rüzgarına...
@hasbeenandgone bebeğim inşallah iyi geçmiştir sınavın başarılar seninle olsun.
@malii kasabın karısı nörüyon kuzu...
@Zipzip- im ve @snglmlk ve @Gulumse25 @birmuhendisanne tatlı @Alvillaa canlar sizler nasılsınız @hippocan ım bir selam da sana❤❤❤❤
Ne oldu canım,inşallah iyisindir şu an.Kaptanım ben yarın tam başlıyımolır mu, bugün can sıkıcı durumlar oldu kendimi işe güce yemek yapmaya verdim.
Deşarj olmam lazımdı.
Yarından itibaren sopanızı eksik etmeyin.
Zipzip-
Tamam canım hatırladım şimdi. Spor puanimla ilgili bişey yazmıştın hatta.Gördüm canım dün hatta yorumda yapmıstım
Tamam canım olur insallah can sıkıcı durumlarda ortadan kalkar
Yemek yaptım demissinde insallah yaptıklarını yememissindri senide bu hafta listeye alalım artık
Daha iyiyim canım, dünden beri yoktu keyfimNe oldu canım,inşallah iyisindir şu an.
Salmak yok kendimizi. İlk basladigimdaki irade bende de yok ama toparlamaya çalışıyorum. Bugün misafirim vardı,yemek biraz fazla kaçtı ama yarından itibaren bahanesi yok artık bu işin. Yılbaşında kesinlikle 5li rakamlarda olacağım kendime söz veriyorum.Yaa ne güzel diyorsun, hiç motivasyonum kalmadı benim, tekrar diyet yapacak gücü göremiyorum kendimde ama böyle de mutlu değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?