Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa ne güzel diyorsun, hiç motivasyonum kalmadı benim, tekrar diyet yapacak gücü göremiyorum kendimde ama böyle de mutlu değilim
Daha önce basardın yine basaracaksın canım, eski kıyafetletin duruyordur onları cıkar ya da eski resimlerine bak zayıfken ne güzel durduguna bak, vazgecmek yok hep birlikte basaracagız

İyi akşamlar kızlar. @Bonus bebeğim geçmiş olsun. İyi bak kendine.Ne sıkıntın vardı balkonda üşüyene kadar kaldın. Diyet grupları dışındaki enerjine hayranım sana noluyorsa modun düşüyor buralarda. Çok esprili neşeli mizahsever bir hatun oldugunu bilmesem kapilacagim depresyon rüzgarına...
@hasbeenandgone bebeğim inşallah iyi geçmiştir sınavın başarılar seninle olsun.
@malii kasabın karısı nörüyon kuzu...
@Zipzip- im ve @snglmlk ve @Gulumse25 @birmuhendisanne tatlı @Alvillaa canlar sizler nasılsınız @hippocan ım bir selam da sana

İyiyim abla sen nasılsın ❤

Daha önce basardın yine basaracaksın canım, eski kıyafetletin duruyordur onları cıkar ya da eski resimlerine bak zayıfken ne güzel durduguna bak, vazgecmek yok hep birlikte basaracagız
Bir de takımı yeniden eskisi gibi toparlayabilsek hersey daha güzel olacak
Kesinlikle takımın enerjisinin yükselmesi şart

Tatilde misin döndün mü Elhan hocam?

Tamam canım hatırladım şimdi. Spor puanimla ilgili bişey yazmıştın hatta.

Yaa ne güzel diyorsun, hiç motivasyonum kalmadı benim, tekrar diyet yapacak gücü göremiyorum kendimde ama böyle de mutlu değilim
Salmak yok kendimizi. İlk basladigimdaki irade bende de yok ama toparlamaya çalışıyorum. Bugün misafirim vardı,yemek biraz fazla kaçtı ama yarından itibaren bahanesi yok artık bu işin. Yılbaşında kesinlikle 5li rakamlarda olacağım kendime söz veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…