Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar napıyosunuz bakım nevşehirden halamın dünürler geldi oraya gittim hoş geldine eve ayagımı atar atmaz bi ton misafir geldi çay servisi bulaşık derken hiç oturmadım gelin hanım rahatsızlandı tuğçenin başı agrıdı onları hastaneye gönderdik serum takmışlar ikisinede arabada yer olmadığı için ben gidemedim eve zor attım kendimi ancak müsayit oldum geldim

15 Kasım

Sabah Bir yumurta

Öğlen bir haşlanmış tavuk baget bir kase mercimek çorbası bir bardak koyu kıvamda ayran

Saat 15 bir avuç çiğ fındık 3 kuru kayısı

Akşam 20.30 iki tabak çorba
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım. Aralarda yediğin meyveler yüksek şekerli, draje de sanırım çikolata, hepsi birlikte biraz fazla olmuş bence.
Kahvaltı 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 siyah zeytin
3 yesil zeytin
Domates
Salatalık

Öğlen -aksam 16.00
1 tabak pırasa yemeği
4 kasık bulgur pilavı

Su 2 lt
Spor 7.000 adım
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor.
Afiyet olsun canım güzel menü, suyu artirmalisin.
Sporların güzel canım, cumartesi pilavalrin fazla olmuş. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor. Pestil de erimistir inşallah.
Afiyet olsun canım.

Napıyosun bakım iki gözümün bebegi canım elticim
Spor yaptım şimdi de liste çıkardım canım menü yazmayanlari. Onları paylaşacam. Tuğçe ye geçmiş olsun, ilaç kullanmaya baslamadi mi. İnşallah bir an önce kurtulur ağrılarından yavrucum. Bu arada kanaviçe işine bayıldım ellerine sağlık hamarat eltim.

Kızlar 16 Kasım menüsü paylasmayanlar sıralı liste aşağıdadır. Mazeretini bildirenler dikkate almaya olur, ben sadece birmuhendisanne ve Alvillaa nin müsait olmadığını biliyorum.

pastelfit
birmuhendisanne
Alvillaa
Canfeb
N nilhan2705
Yonahime sağlık sorunları var, bilgilendirmisti
Bonus
Elhan tatildeydi
Nego pazartesi başlayacağım demişti
Hayatagulhayatdasanaguler doğru kişiyi etiketledigimden emin değilim açıkçası ama tek çıkan üye buydu.

Evet arkadaşlar lütfen menü paylaşımı ve yorumlamayi eksik etmeyin.

Antibiyotik burun spreyi ve suya atılan bi ilaç verdi ama hiç faydası olmadı canım ya hemen hemen hergün yine başı agrıyo yanakları kıp kırmızı oluyor hafta içi yine götürücem galiba antibiyotik sabah biter az kalmış ne olacak bilmiyorum kaneviçe kayınvalidemde gördüm hoşuma gitti elimde bi uğraş olsun istedim çok güzel modeller indirdim yapıp satmayı düşünüyorum şimdiden herkes hediye bekliyor bizede yap diye onlardan fıratım olursa şayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…