Hakkaten görmüşken sorayımKızlar 16 Kasım menüsü paylasmayanlar sıralı liste aşağıdadır. Mazeretini bildirenler dikkate almaya olur, ben sadece @birmuhendisanne ve @Alvillaa nin müsait olmadığını biliyorum.
@pastel34
@birmuhendisanne
@Alvillaa
@Canfeb
@nilhan2705
Yonahime sağlık sorunları var, bilgilendirmisti
@Bonus
Elhan tatildeydi
Nego pazartesi başlayacağım demişti
@Minikmeleklerimbenim doğru kişiyi etiketledigimden emin değilim açıkçası ama tek çıkan üye buydu.
Evet arkadaşlar lütfen menü paylaşımı ve yorumlamayi eksik etmeyin.
Hediye yok satış var deseydin canımAntibiyotik burun spreyi ve suya atılan bi ilaç verdi ama hiç faydası olmadı canım ya hemen hemen hergün yine başı agrıyo yanakları kıp kırmızı oluyor hafta içi yine götürücem galiba antibiyotik sabah biter az kalmış ne olacak bilmiyorum kaneviçe kayınvalidemde gördüm hoşuma gitti elimde bi uğraş olsun istedim çok güzel modeller indirdim yapıp satmayı düşünüyorum şimdiden herkes hediye bekliyor bizede yap diye onlardan fıratım olursa şayet
Henüz haber vermedi canım sağlık sorunları demişti. Ben de merak ediyorumHakkaten görmüşken sorayımYonahime nin nesi var göremiyorum ne zamandır varmı bi haber yaa
Canım götürmedigim bölüm kalmadıki çocuk doktoru nöroloji kardioloji beyin cerrahı k.b.b hepsine götürdüm emar çektirdim hiç bişey çıkmıyo k.b.b sinüzit dedi ilaç verdi ama nafile nöroloji beyinde boşluk var dedi beyin cerrahı o herkesde var çocukta bişey yok kendi kendilerine hastalık çıkarmasınlar dedi kızdıHediye yok satış var deseydin canım
Tatlım benim oğlumun doğumda bazı sorunları olmuştu o yüzden ben birkaç yılda bir mr cektiriyorum. 3 yaşındayken beyin cerrahide çekilen emarda kafatası içinin yoğun iltihap dolu olduğu görülmüştü. Kulağın içindeki süngerimsi kemikler bile doluymuş. O zamanlar oğlum hiç konuşamıyordu ve doktorun biri bu çocukta yoğun başağrısı ve uguldama yapar çok huysuz olur demişti. İlacı hatırlamıyorum ama tedavi görmüştü ve normale döndü. Başka bir doktora mi götürsen acaba.
Burda çocuk bölümü sadece bi hastanede var oda üniversite hastanesinde hepsine götürdüm hepsi topu başkasına attı gezdirmedigim bölüm kalmadı geçmezse yine götürücemHediye yok satış var deseydin canım
Tatlım benim oğlumun doğumda bazı sorunları olmuştu o yüzden ben birkaç yılda bir mr cektiriyorum. 3 yaşındayken beyin cerrahide çekilen emarda kafatası içinin yoğun iltihap dolu olduğu görülmüştü. Kulağın içindeki süngerimsi kemikler bile doluymuş. O zamanlar oğlum hiç konuşamıyordu ve doktorun biri bu çocukta yoğun başağrısı ve uguldama yapar çok huysuz olur demişti. İlacı hatırlamıyorum ama tedavi görmüştü ve normale döndü. Başka bir doktora mi götürsen acaba.
Anladım canım inşallah bı an önce iyi bir doktor bulursunuz. İnsan bazen ondan ona sürüklenirken takati kalmıyor. Ergenliğe girerken baş ağrısı oluyor muydu ki. Hiç bir şey cikmayinca insan her şeyden şüpheleniyor.Burda çocuk bölümü sadece bi hastanede var oda üniversite hastanesinde hepsine götürdüm hepsi topu başkasına attı gezdirmedigim bölüm kalmadı geçmezse yine götürücem
Evet yaaaaa üzülmüştüm. Sağol kaptanım....
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar napıyosunuz bakımnevşehirden halamın dünürler geldi oraya gittim hoş geldine eve ayagımı atar atmaz bi ton misafir geldi çay servisi bulaşık derken hiç oturmadım gelin hanım rahatsızlandı tuğçenin başı agrıdı onları hastaneye gönderdik serum takmışlar ikisinede arabada yer olmadığı için ben gidemedim eve zor attım kendimi ancak müsayit oldum geldim
Evet ben bugün başlıyorum artıkKızlar 16 Kasım menüsü paylasmayanlar sıralı liste aşağıdadır. Mazeretini bildirenler dikkate almaya olur, ben sadece @birmuhendisanne ve @Alvillaa nin müsait olmadığını biliyorum.
@pastel34
@birmuhendisanne
@Alvillaa
@Canfeb
@nilhan2705
Yonahime sağlık sorunları var, bilgilendirmisti
@Bonus
Elhan tatildeydi
Nego pazartesi başlayacağım demişti
@Minikmeleklerimbenim doğru kişiyi etiketledigimden emin değilim açıkçası ama tek çıkan üye buydu.
Evet arkadaşlar lütfen menü paylaşımı ve yorumlamayi eksik etmeyin.
Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl oğlunHediye yok satış var deseydin canım
Maşaallah canım 59 u koruyorsunGulumse24 canım geçmiş olsun migren olmasın bende de var hatırlıyorum ilkokulun sonlarında başladı...
Kanaviçen çok güzelmiş canım eline sağlık iyi yapmışsın el işi yapmanın psikoloji üzerine de olumlu etkileri var diyorlardı morali mi yüksek tutuyor bilmiyorum
KaptanımZipzip- kilo Bildirimi yapıyorum 59.75 kg... Elhan ı mı da merakla bekliyorum aynı kiloda mıyız..... ben biraz aldım o da biraz verdiyse ortada buluşuruz.......
Doğumda nefessiz kaldığı için beyinde hasar gören bölgesi var canım, arada bir kontrol ettiriyoruz o yüzden ama maşallah fiziksel ve zihinsel olarak etkilenmemiş bu durumdan. Allah tüm çocukları korusun. Profil fotom oğlum.Çok geçmiş olsun canım
Evet ben bugün başlıyorum artık
Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl oğlun
Maşaallah canım 59 u koruyorsun
Günaydın canım artı 1 kiloyla geldim yine.Günaydınnnn
İnşallah canım.Günaydın hanımlar.. artık 69u görene kdr durmak yok.. bahane yok inş..
Amiin canım, yeğenim de nefessiz kaldı yoğun bakımda yattı.Doğumda nefessiz kaldığı için beyinde hasar gören bölgesi var canım, arada bir kontrol ettiriyoruz o yüzden ama maşallah fiziksel ve zihinsel olarak etkilenmemiş bu durumdan. Allah tüm çocukları korusun. Profil fotom oğlum.
Oğlum da kaldı günlerce. Coksukur iyiler şimdi. Sizinki de iyi dimi.Amiin canım, yeğenim de nefessiz kaldı yoğun bakımda yattı.
Evet biliyorum oğlun olduğunu maşaallah
Amin
Sana da sopayı ben çıkarayım ne dersinOff tartılmayı unutup kahvaltı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?