Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oğlum da kaldı günlerce. Coksukur iyiler şimdi. Sizinki de iyi dimi.
Evet canım çok şükür, orta öğretim son senesi. Yani biraz algıda var gibi sıkıntı ama tetkikleri hro normal çıkmıştı. İlk iki yıl epilepsi ilacı gibi bir şey kullanmıştı

Yarın tartılırım artık, zaten bugün start verdim diyete
Benim gibi artı 1 geleceğine unut daha iyi
Evet canım çok şükür, orta öğretim son senesi. Yani biraz algıda var gibi sıkıntı ama tetkikleri hro normal çıkmıştı. İlk iki yıl epilepsi ilacı gibi bir şey kullanmıştı
Hep iyi daha iyi olsun inşallah.

Valla bilmiyorum kimse birşey demiyo nöroloji emarda birşey gördüm zararsız dedi ilaç berecekti beyin cerrahı izin vermedi herkesde görüle bilen bir durum ilaca gerek yok hastalık çıkarmasınlar ne yapayım elim kolum bağlandı

Gecmis olsun canım nasıl simdii
Ben şimdi listeyi hazırladım canım, paylaşacağım. Sana mazeret bildiren var mı bilmiyorum ben hepsini yazıyorum.
Tamam canım bu hafta kimsenin mazereti yok
Güzel olmus eline sağlık canım
Minik Duduklu Tencere menü yazmamıssın 2 gündür canım
@malii de ilk sayfaya yazmayı unutmusum malii menünü bekliyorum
Rica ederim canım, yaptıktan sonra yorumunu bekliyorum.
Tamam canım
Güzel 59 lu ları koruyorsun
Evet yaaaaa üzülmüştüm. Sağol kaptanım.... ❤❤❤
Aslında cuma yazıyordu kilo yazmayınca silmiştim bundan sonra cumada bildirim bekliyorum
Günaydın canım ❤
Günaydın hanımlar.. artık 69u görene kdr durmak yok.. bahane yok inş..
Günaydın canım ❤
Kilo bildirimi yapayım.
Cuma 63
Bugün 64
Regl oldum bu sabah.
Reglin etkisidir canım
Off tartılmayı unutup kahvaltı yaptım
Neyseki bugün cok önemli değil :))
Okulda vizeler başladı diye kahvaltı yapamadan erkenden çıktım. Öğle yemeği de gelmeyecekmis.kantindeki yiyeceklerin hangisi daha az zararlıdır kumarı oynayacağım
Neler varki kantinde en az kalorili olandan yersin :)))

Gulumse24 hemn beyine yormamak lazım kp senelerce çekmiş kafasını duvarlara vururmuş düşün ama bişe çıkmazmış o geçsin dye sağlam dişini bile çektrmiş ama sadece bir tane hoca okumuş kendini öyle geçmiş çok iyi bir hocaydı

Elhan ablanin bir beli dogrulamadi dün akşama kadar diyetimi hiç bozmadım ne olduysa kaymaklı ekmek kadayifini görünce oldu...Afyon' da süper yapıyorlar hele manda kaymağı inanılmaz bir şeydi. İtiraf ediyorum yedikten sonra pişman da olmadım yılda kaç kere denk gelecek dedim... Zipzipim beni takımdan atmadığı sürece sanırım inatla sana yetişmeye çalışacağım kuzum. Tartı yok bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gündüz gece

Ablacım hiç takımdan atar mıyım seni tatilin bittiğinde aramıza muhtesem döneceksin

Cami hocasına götürsem olurmu acaba dünya dua üzerine neden olmasın tuğçenin ellerinde siğil vardı cildiyeye götürdüm geçmedi hoca pirinç okudu gömdük geçti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…