Ohhh beklediğim cevap.....
Saol cnmGünaydın canım ❤
Dikkat et canım cok yorma kendini
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım.Kızlar az önce annemlere geçtim, akşama eve geçeceğim. Mahalleden çok sevdiğim bir büyüğüm rahmetli olmuş, çok moralim bozuk...
canım menülerin çok az geldi bana acıkmıyor musun19 Kasım
1,5 mandalina bir avuçtan fazla tuzlu fıstık, bir kk peynir
Saat 16: bi kase kıymalı patates 1/4 dilim kepekli ekmek, kuru kayısı ( 5-6 tane)
( otobüs gelmedi eşim almadı derken eve varışım 9 olunca başka bir şey yiyemedim)
menün çok güzel canım adımında çok iyi bende sultani yiyorum18 Kasım Menüsü
9.00 = 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, zeytin, iki dilim tam buğday ekmeği
11.00 = Yarım paket altın başak, biraz peynir, 1 ayva, kahve
13.30 = Yoğurtlu ıspanak, 4 kaşık tavuk sote
15:00 = 10 badem
18.30 = 1 muz, 1 kase yoğurt
Su: 1.5 litre
Spor : 5 bin adım
Afiyet olsun canım menün güzelBurayı bulup menü yazmaya üşenen bi ben miyim
Pazartesi menüsü
Kahvaltı 10.30 gibi..
2 biberli yumurta
Çeri domates
Salatalık
1 zeytin
Peynir
Çay
Ara
Türk kahvesi
1 kaşık kuru üzüm
5 badem
1 ceviz
1 kare çiko
Akşam 16.30
Ayran detoksu çorbası( 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı ile cacık)
Spor yapamadım daha iyileşmemişim halim yok..
Evet canım yarınSenin de mi misafirlerin yarın geliyor canım. Bu arada sen de yazar mısın menünü rica etsem. Cuma günü eşimin doğum günü. Neler hazırlasam diye düşünüyorum.
Allah rahmet eylesin canımKızlar az önce annemlere geçtim, akşama eve geçeceğim. Mahalleden çok sevdiğim bir büyüğüm rahmetli olmuş, çok moralim bozuk...
Başımmm üstüne senin gibi misafire evimdede gönlümdede yer var canım benimEllerine sağlık canım benim,kalben ben de misafirin olayım
Aynı durumdayız bu günlük bitti bende bittim belim kopuyoTemizliğim bitti bende bittim
İkramlıkları hazırlıyım
Allah rahmetiyle muamele eylesin inş canımKızlar az önce annemlere geçtim, akşama eve geçeceğim. Mahalleden çok sevdiğim bir büyüğüm rahmetli olmuş, çok moralim bozuk...
Dünü bende yazmadım aklımdayken yazayımKimsecikler menü yazmamış ya
Ohhh ellerine sağlık şimdiden misafirlerine afiyet olsun canımEvet canım yarın
Fellah köfte
Kuru biber dolma
Börülce salatası
Brokoli salatası
Kıymalı börek
Patesli kek
Revani
Browni kurabiye
Aynı ya ellerim uyuştu artıkAynı durumdayız bu günlük bitti bende bittim belim kopuyo
Hoş geldin Bonus umİyi akşamlar
Sağol canım, bir eltim gelecek aslında kalabalık değilOhhh ellerine sağlık şimdiden misafirlerine afiyet olsun canım
Benimde fıtık ve düzleşme var ama uyuşma yok sadece boynumun oraya ağrı toplanıyor yumurta gibi üzerine basınca aklım çıkıyo sankiAynı ya ellerim uyuştu artıkuyuşma oluyor ellerimde çok iş yapınca, boyun fıtığı düzleşme var o yüzden
Hoş geldin Bonus um
Geçti dimi biraz daha baş dönmen.
Sağol canım, bir eltim gelecek aslında kalabalık değil
Maşallah bir elyitin içinse bu hazıtlık seviyorsun cnm eltini o zmnAynı ya ellerim uyuştu artıkuyuşma oluyor ellerimde çok iş yapınca, boyun fıtığı düzleşme var o yüzden
Hoş geldin Bonus um
Geçti dimi biraz daha baş dönmen.
Sağol canım, bir eltim gelecek aslında kalabalık değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?