Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım benim çok üzüldüm böyle bir şey yaşamana. İnşallah çok sıkıntı çıkarmazlar canım. Çok büyük bir meblağ mıydı. Diğer arkadaşının hatası sana çok yuklenmemeleri lazım, herkes hata yapabilir ayrıca. Nasıl bir işte calistigini bilmiyorum ama hakkında en hayırlısını versin Rabb'im.

Yok meblağ düşük allahtan o asıl yazan suçlu kontrol etmeden onaylayınca ben de suçlu oluyorum bir virgül olayı.... şimdilik bi şey Çıkmaz gibi ama bazen yöneticiler kafalarına göre şunu bi atalım deyip eleman arayışına giriyorlar. Ama dua ettiniz galiba hissediyorum rahatladım ..... bu yıl oğlanın okul taksidi bitti allahtan özel derslerimiz var. Napalım allah hepimize hayırlı işler versin canım. Bela geliyorum demez.....

Etmez olur muyuz canım ettik tabiki. Allah ferahlık versin içine. Hem belki bu küçük kayıp çok daha büyük birşeyi engellemiştir. Vardır bunda da bir hayır, sıkma canını.

İnşallah böyle kalmak istemiyorum ama gerekli çabayı düzgün gösteremiyorum da.

Sen neler yapıyosun bittimiydi derslerin?
Zayıfladıgında kendini daha iyi hissedeceksin

Dün son dersimi aldım canım ama tek basina trafige cıkabilir miyim bilmiyorum kullanmaya devam edeceğim dersler bosa gitmesin

Kızlar az önce annemlere geçtim, akşama eve geçeceğim. Mahalleden çok sevdiğim bir büyüğüm rahmetli olmuş, çok moralim bozuk...
Sevdiğinin kaybına çok üzüldüm canım. Ölüm hep ani acılar bizim için. Sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Zayıfladıgında kendini daha iyi hissedeceksin

Dün son dersimi aldım canım ama tek basina trafige cıkabilir miyim bilmiyorum kullanmaya devam edeceğim dersler bosa gitmesin

Trafiğe çıkacağın biri var mı? Bi süre onunla çıkmalısın. Bi yere gidilcekse trafiğin daha az yoğun olduğu saatte sen kullanmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…