Aaa neden ki canım kutlasaydınız cumaya gelmeside güzeldi aslındaSenin menü de çok güzelmiş canım afiyet olsun ellerine sağlık. Benim doğum günü planı iptal oldu gibi.
Erzurum a bir gün gelirsem gerçekten seni görmeden donmiycem canımBaşımmm üstüne senin gibi misafire evimdede gönlümdede yer var canım benim
Dışarda mı yemek varSenin menü de çok güzelmiş canım afiyet olsun ellerine sağlık. Benim doğum günü planı iptal oldu gibi.
Canım benim çok üzüldüm böyle bir şey yaşamana. İnşallah çok sıkıntı çıkarmazlar canım. Çok büyük bir meblağ mıydı. Diğer arkadaşının hatası sana çok yuklenmemeleri lazım, herkes hata yapabilir ayrıca. Nasıl bir işte calistigini bilmiyorum ama hakkında en hayırlısını versin Rabb'im.Hazırlık yapacaklara kolay gelsin @birmuhendisanne senin de başın sağolsun... benim de işyerinde canım sıkıldı biraz bir hata yapmışım müşteriye para iadesi yapmak zorunda kaldık aslında tam olarak benim suçum da değil ama başkasının yazdığı sayıları iyi kontrol edemediğim için saçma bir şekilde suçluyum...çalışmam da lazım Kızlar dualarınızı beklerim iş hayatı kaygan zemin valla. Kapının önüne konulurum diye tedirginim....Hayırlısı inşallah.....
Allah kolaylık versin canımEve yeni geldim daha.iş çıkışı lazerciye uğradım yarına randevu aldım.trafik de çok anca eve geldim
Yok meblağ düşük allahtan o asıl yazan suçlu kontrol etmeden onaylayınca ben de suçlu oluyorum bir virgül olayı.... şimdilik bi şey Çıkmaz gibi ama bazen yöneticiler kafalarına göre şunu bi atalım deyip eleman arayışına giriyorlar. Ama dua ettiniz galiba hissediyorum rahatladımCanım benim çok üzüldüm böyle bir şey yaşamana. İnşallah çok sıkıntı çıkarmazlar canım. Çok büyük bir meblağ mıydı. Diğer arkadaşının hatası sana çok yuklenmemeleri lazım, herkes hata yapabilir ayrıca. Nasıl bir işte calistigini bilmiyorum ama hakkında en hayırlısını versin Rabb'im.
Yemeğin geç vakte kalmış canım eve geç gelince.Oh oh ne güzel allah huzurla dinlenmeyi nasip etsin hep
Ben de çekyata yarım uzandım ama kalkamıyom daha yemek yapmadım ,ne pişircem diye düşünmeye bile fırsatım olmadı bugün
Ben de senin gibi sabahları yemeden çıkıyordum. Çok şükür burdaki hatunlar sayesinde kahvaltı yapıyorum artık iki lokma da olsa.Aynen canım sabah ev işi yapıyorum aceleyle o kısmı da @Negohatun un sayfasına yazıyorum
Evet canım çok güzel denk gelmişti ama eşim şehir dışına çıkacak o sabah.Aaa neden ki canım kutlasaydınız cumaya gelmeside güzeldi aslında
Yok canım ya eşim haftasonu olmayacak. Cuma erkenden çıkacak.Dışarda mı yemek var
Gelince kutlarsınız canımEvet canım çok güzel denk gelmişti ama eşim şehir dışına çıkacak o sabah.
Etmez olur muyuz canım ettik tabiki. Allah ferahlık versin içine. Hem belki bu küçük kayıp çok daha büyük birşeyi engellemiştir. Vardır bunda da bir hayır, sıkma canını.Yok meblağ düşük allahtan o asıl yazan suçlu kontrol etmeden onaylayınca ben de suçlu oluyorum bir virgül olayı.... şimdilik bi şey Çıkmaz gibi ama bazen yöneticiler kafalarına göre şunu bi atalım deyip eleman arayışına giriyorlar. Ama dua ettiniz galiba hissediyorum rahatladım..... bu yıl oğlanın okul taksidi bitti allahtan özel derslerimiz var. Napalım allah hepimize hayırlı işler versin canım. Bela geliyorum demez.....
Duruma göre öyle yaparız canım.Gelince kutlarsınız canım
Hadi artık seni listeye alalım belki o zaman daha dikkatli beslenirsinHergün diyorum ki bugün düzgün yemeye devam ediyim sonra işin gücün arasında ne varsa onu koyup yemek kolay geliyo.
Bir arpa yol gidemiyorum tabiki.
Hadi artık seni listeye alalım belki o zaman daha dikkatli beslenirsin
Zayıfladıgında kendini daha iyi hissedeceksinİnşallah böyle kalmak istemiyorum ama gerekli çabayı düzgün gösteremiyorum da.
Sen neler yapıyosun bittimiydi derslerin?
Sevdiğinin kaybına çok üzüldüm canım. Ölüm hep ani acılar bizim için. Sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Kızlar az önce annemlere geçtim, akşama eve geçeceğim. Mahalleden çok sevdiğim bir büyüğüm rahmetli olmuş, çok moralim bozuk...
Zayıfladıgında kendini daha iyi hissedeceksin
Dün son dersimi aldım canım ama tek basina trafige cıkabilir miyim bilmiyorum kullanmaya devam edeceğim dersler bosa gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?