Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar az önce annemlere geçtim, akşama eve geçeceğim. Mahalleden çok sevdiğim bir büyüğüm rahmetli olmuş, çok moralim bozuk...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım
Kimsecikler menü yazmamış ya
Kac gündür onu diyoruz canım
Kaptanım yeni gelen arkadaşlarımız vardı onlar ne oldu sanırım girmiyorlar
Gelmiyorlar canım cuma duruma göre listeden cıkacaklar
İyi aksamlar ❤

Hazırlık yapacaklara kolay gelsin birmuhendisanne senin de başın sağolsun... benim de işyerinde canım sıkıldı biraz bir hata yapmışım müşteriye para iadesi yapmak zorunda kaldık aslında tam olarak benim suçum da değil ama başkasının yazdığı sayıları iyi kontrol edemediğim için saçma bir şekilde suçluyum...çalışmam da lazım Kızlar dualarınızı beklerim iş hayatı kaygan zemin valla. Kapının önüne konulurum diye tedirginim ....Hayırlısı inşallah.....

Yaa insallah bir sorun olmadan calısmaya devam edersin dualarımız seninle canım

Afiyet olsun canım özellikle sabah düzgün şeyler yiyememissin. İş yuzuden çok düzenin olmuyor galiba.
Afiyet olsun canım güzel menü, adımlar da iyi. Suyu az içmişsin.
Afiyet olsun canım, bayağı az yemişsin gibi geldi bana.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım güzel menü, suyu az içmişsin

Oo iziin yarın bol bol dinlenirsin
Bende iyiyim canım dinlenmenin tadını cıkartıyorum simdilik
Oh oh ne güzel allah huzurla dinlenmeyi nasip etsin hep
Ben de çekyata yarım uzandım ama kalkamıyom daha yemek yapmadım ,ne pişircem diye düşünmeye bile fırsatım olmadı bugün

Evet canım yarın

Fellah köfte
Kuru biber dolma
Börülce salatası
Brokoli salatası
Kıymalı börek
Patesli kek
Revani
Browni kurabiye
Senin menü de çok güzelmiş canım afiyet olsun ellerine sağlık. Benim doğum günü planı iptal oldu gibi.

Oh oh ne güzel allah huzurla dinlenmeyi nasip etsin hep
Ben de çekyata yarım uzandım ama kalkamıyom daha yemek yapmadım ,ne pişircem diye düşünmeye bile fırsatım olmadı bugün
Amin canım hepimize nasip etsin
Bence gec olmadan kalk yemegini yap sonrasında bol bol dinlenirsin

Aynen canım sabah ev işi yapıyorum aceleyle o kısmı da Nego un sayfasına yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…