Kim iş yaptırıyo sana söyle hemenAynı ya ellerim uyuştu artıkuyuşma oluyor ellerimde çok iş yapınca, boyun fıtığı düzleşme var o yüzden
Hoş geldin Bonus um
Geçti dimi biraz daha baş dönmen.
Sağol canım, bir eltim gelecek aslında kalabalık değil
kalimeraaa
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canımKızlar az önce annemlere geçtim, akşama eve geçeceğim. Mahalleden çok sevdiğim bir büyüğüm rahmetli olmuş, çok moralim bozuk...
Kac gündür onu diyoruz canımKimsecikler menü yazmamış ya
Gelmiyorlar canım cuma duruma göre listeden cıkacaklarKaptanım yeni gelen arkadaşlarımız vardı onlar ne oldu sanırım girmiyorlar
İyi aksamlar ❤İyi akşamlar
❤
en iyisi kaptanım bnce şuan kaç kişiyiz aktif olan takımdaAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım
Kac gündür onu diyoruz canım
Gelmiyorlar canım cuma duruma göre listeden cıkacaklar
İyi aksamlar ❤
❤
5-6 kişi anca varız aktif olan diğerleri gelmiyor canımen iyisi kaptanım bnce şuan kaç kişiyiz aktif olan takımda
Yaa insallah bir sorun olmadan calısmaya devam edersin dualarımız seninle canımHazırlık yapacaklara kolay gelsinbirmuhendisanne senin de başın sağolsun... benim de işyerinde canım sıkıldı biraz bir hata yapmışım müşteriye para iadesi yapmak zorunda kaldık aslında tam olarak benim suçum da değil ama başkasının yazdığı sayıları iyi kontrol edemediğim için saçma bir şekilde suçluyum...çalışmam da lazım Kızlar dualarınızı beklerim iş hayatı kaygan zemin valla. Kapının önüne konulurum diye tedirginim ....Hayırlısı inşallah.....
Kolay gelsin canım bu hafta sabah mı gidiyorsunEve yeni geldim daha.iş çıkışı lazerciye uğradım yarına randevu aldım.trafik de çok anca eve geldim
Akşam eve çok geç gelince yemek istemedimcanım menülerin çok az geldi bana acıkmıyor musun
menün çok güzel canım adımında çok iyi bende sultani yiyorum
Afiyet olsun canım menün güzel
Çok teşekkür ederim duaların içinYaa insallah bir sorun olmadan calısmaya devam edersin dualarımız seninle canım
Evet zipzipim.bu hafta sabahçıyım hep.yarın izinliyimKolay gelsin canım bu hafta sabah mı gidiyorsun
Canım benim insallah o ihtiyacların için her zaman bir işin olurÇok teşekkür ederim duaların içinmelek kaptanım benim....çoluk çocuk masraf.....bu devirde hayat çok zor....
Oo iziin yarın bol bol dinlenirsinEvet zipzipim.bu hafta sabahçıyım hep.yarın izinliyimsen nasılsın
Afiyet olsun canım özellikle sabah düzgün şeyler yiyememissin. İş yuzuden çok düzenin olmuyor galiba.19 Kasım
1,5 mandalina bir avuçtan fazla tuzlu fıstık, bir kk peynir
Saat 16: bi kase kıymalı patates 1/4 dilim kepekli ekmek, kuru kayısı ( 5-6 tane)
( otobüs gelmedi eşim almadı derken eve varışım 9 olunca başka bir şey yiyemedim)
Afiyet olsun canım güzel menü, adımlar da iyi. Suyu az içmişsin.18 Kasım Menüsü
9.00 = 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, zeytin, iki dilim tam buğday ekmeği
11.00 = Yarım paket altın başak, biraz peynir, 1 ayva, kahve
13.30 = Yoğurtlu ıspanak, 4 kaşık tavuk sote
15:00 = 10 badem
18.30 = 1 muz, 1 kase yoğurt
Su: 1.5 litre
Spor : 5 bin adım
Afiyet olsun canım, bayağı az yemişsin gibi geldi bana.Burayı bulup menü yazmaya üşenen bi ben miyim
Pazartesi menüsü
Kahvaltı 10.30 gibi..
2 biberli yumurta
Çeri domates
Salatalık
1 zeytin
Peynir
Çay
Ara
Türk kahvesi
1 kaşık kuru üzüm
5 badem
1 ceviz
1 kare çiko
Akşam 16.30
Ayran detoksu çorbası( 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı ile cacık)
Spor yapamadım daha iyileşmemişim halim yok..
Afiyet olsun canım güzel menü.Pzt menüsü
Sabah10.00
1 sahanda peynirli omlet
1.5 dilim kepekli ekmek
1 çatal tereyağı
Pekmez
Ara15.00
1 fırında imambayıldı
1 kase yoğurt
Yarım dilim kepekli ekmek
Akşam19.30
Yarım tabak pilav kuru fasulye
Tere roka ayran
Su 2 lt
Spor 1 890 adımZipzip-
Afiyet olsun canım güzel menü, suyu az içmişsin18 kasım menüsü
Sabah kahvaltım saat 10.00
1 tane yumurta
3 tane çeri domates
2 dilim kaşar
1 kaşık tulum peyniri
2 dilim çavdar ekmek
Öğlen yemeği saat 13.30
6 kaşık makarna
5 kaşık ıspanak
1 bardak kefir
Ara ögün saat 17.00
1 fincan sütlü kahve
1 tane lokmalık pişmaniye
Akşam yemeği saat 19.00
1 kase çorba
Ara ögün saat 20.00
1 avuç leblebi kuru üzüm
1.5 litre su
Spor yok
Ben az önce yazdım canımKimsecikler menü yazmamış ya
Oh oh ne güzel allah huzurla dinlenmeyi nasip etsin hepOo iziin yarın bol bol dinlenirsin
Bende iyiyim canım dinlenmenin tadını cıkartıyorum simdilik❤
Senin menü de çok güzelmiş canım afiyet olsun ellerine sağlık. Benim doğum günü planı iptal oldu gibi.Evet canım yarın
Fellah köfte
Kuru biber dolma
Börülce salatası
Brokoli salatası
Kıymalı börek
Patesli kek
Revani
Browni kurabiye
Amin canım hepimize nasip etsinOh oh ne güzel allah huzurla dinlenmeyi nasip etsin hep
Ben de çekyata yarım uzandım ama kalkamıyom daha yemek yapmadım ,ne pişircem diye düşünmeye bile fırsatım olmadı bugün
Aynen canım sabah ev işi yapıyorum aceleyle o kısmı daAfiyet olsun canım özellikle sabah düzgün şeyler yiyememissin. İş yuzuden çok düzenin olmuyor galiba.
Afiyet olsun canım güzel menü, adımlar da iyi. Suyu az içmişsin.
Afiyet olsun canım, bayağı az yemişsin gibi geldi bana.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım güzel menü, suyu az içmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?