Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eşinin planı çok güzelmiş canım. Benim şu an aklıma bir şey gelmiyor ama düşüneceğim

Ben de kahvaltıya götüreceğim sanırım canım. Oturduğumuz yerde yürüyerek gideceğimiz, göletinde ördek ve kazların yüzdüğü güzel bir yer. Böylece şikayet edeceği hiçbir şey olmayacak benim eşim de trafikte acayip gergin olan biri. Hiç riske gerek yok.

İnşallah yakında güzel bir işe sahip olacaksın canım inanıyorum buna.

Tamam canım sorun değil afiyet olsun. Zaten liste sadelesene kadar kontrol yapmayacağım ben. Boşuna uğraşmaya gerek yok gelmeyenlere. Sana da bugün için kolay gelsin diyorum canım

Dün poğça yapıcaktım bugüne kaldı bi baktımki 2 bardak unum anca var o bana napar mısır unu yulaf unu ne varsa koydum nuhun poğçası gibi bişey oldu heralde
Seninde mi misafirin var canım. 7 tahıllı ekmek gibi bir poğaça olmuş. Benim spesiyalim dersin

Cnm kayınvalidem iyi çok şükür, kemoterapiye gerek kalmamış, 3 ayda 1 kontrolleri olacak. Erken teşhis olduğu için nispeten ucuz atlatmış olduk.
Gözünüz aydın olsun canım
Kolay gelsin cnm ❤
Sağol canım
Dün poğça yapıcaktım bugüne kaldı bi baktımki 2 bardak unum anca var o bana napar mısır unu yulaf unu ne varsa koydum nuhun poğçası gibi bişey oldu heralde
Eline sağlık canım
Bugün nasıl olduysa benim oğlan kaldirmamis beni. Eşim de okula gitmiş.
Susmuyorlar ki sussalar uyurum belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…