Eşinin planı çok güzelmiş canım. Benim şu an aklıma bir şey gelmiyor ama düşüneceğimDogum günlerimiz geçtide 3 aralık evlilik yıl dönümümüz ne yapsam acaba diye düşünüyorum geçen yıl eşim canlı müzik türkü evine götürmüştü masa hazırlatmıştı mumlu güller küçük notlar sonradan pasta gelmişti sizde bana fikir verin azcıkın
Geçmiş olsun canım. Aynı babam gibi konuştunAkşam migrenim tuttu 9.30 da yattım saat 5 de kalktım eşimi gönderdim kahvaltımı yaptım haydinnnn kalkın öğlen oldu akşam yatmaz sabah kalkmazlar gurubu uyanın heyyyyyyy
Bugün nasıl olduysa benim oğlan kaldirmamis beni. Eşim de okula gitmiş.Ahh ahh ben her gün cebren ve hile ile kaldırılıyorum çocuklar tarafından bu saatte
Biz iyiyiz canım sen nasılsınKızlar günaydınnnn ❤ Sonunda gruba aktif olarak dönebildiminşallah herkes iyidir ve her şey yolundadır.
Ben de kahvaltıya götüreceğim sanırım canım. Oturduğumuz yerde yürüyerek gideceğimiz, göletinde ördek ve kazların yüzdüğü güzel bir yer. Böylece şikayet edeceği hiçbir şey olmayacakEşiminde 29 kasımda ama kutlama yapmayı düşünmüyorum. 2 sene önce rumeli hisarının orda güzel bir yerde kahvaltıya götürdüm, gittiğimiz yerden tutunda trafiğe kadar her şeyden şikayet ettiküçük bir pasta bile kafi bence
İnşallah yakında güzel bir işe sahip olacaksın canım inanıyorum buna.Kızlar bugün 3 te iş görüşmem var ama kalkıp hazırlanasım yokartık görüşmelere gitmek bile zulüm, saatlerce bekle bekle, üstüne tüm günüm gidiyor. İnşallah bu süreç biter yakında.
Tamam canım sorun değil afiyet olsun. Zaten liste sadelesene kadar kontrol yapmayacağım ben. Boşuna uğraşmaya gerek yok gelmeyenlere. Sana da bugün için kolay gelsin diyorum canım
Tamam canım sağolTamam canım sorun değil afiyet olsun. Zaten liste sadelesene kadar kontrol yapmayacağım ben. Boşuna uğraşmaya gerek yok gelmeyenlere. Sana da bugün için kolay gelsin diyorum canım
Ben de persembelere hiç bir plan koymuyorum artık canımBende yarın yeğenimin diş partisine gdecemde tamda zamanı yarın cuma olaydı ne vardı ki sanki
Çok sevindim canım Allah tekrarını yaşatmasın.Cnm kayınvalidem iyi çok şükür, kemoterapiye gerek kalmamış, 3 ayda 1 kontrolleri olacak. Erken teşhis olduğu için nispeten ucuz atlatmış olduk.
Seninde mi misafirin var canım. 7 tahıllı ekmek gibi bir poğaça olmuş. Benim spesiyalim dersinDün poğça yapıcaktım bugüne kaldı bi baktımki 2 bardak unum anca var o bana naparmısır unu yulaf unu ne varsa koydum nuhun poğçası gibi bişey oldu heralde
Gözünüz aydın olsun canımCnm kayınvalidem iyi çok şükür, kemoterapiye gerek kalmamış, 3 ayda 1 kontrolleri olacak. Erken teşhis olduğu için nispeten ucuz atlatmış olduk.
Sağol canımKolay gelsin cnm ❤
Eline sağlık canımDün poğça yapıcaktım bugüne kaldı bi baktımki 2 bardak unum anca var o bana naparmısır unu yulaf unu ne varsa koydum nuhun poğçası gibi bişey oldu heralde
Susmuyorlar ki sussalar uyurum belkiBugün nasıl olduysa benim oğlan kaldirmamis beni. Eşim de okula gitmiş.
Çok güzel geçsin inşallah.Günaydın cnm, bende hazırlanıyorum görüşmeye gideceğim.
Sana da günaydın canımGünaydın canım ❤
Seninde mi misafirin var canım. 7 tahıllı ekmek gibi bir poğaça olmuş. Benim spesiyalim dersin
Tek olunca ses yapmıyor haliyle, normalde beni sevme bahanesiyle gelip öper öyle uyandırır.. sonra da seni özlemiştim der. Maksat uyandırmakGözünüz aydın olsun canım
Sağol canım ❤
Eline sağlık canım
Susmuyorlar ki sussalar uyurum belki
Afiyet olsun canım.Yok ya çocuklara yaptım çok güzel oldu.
İnşallah cnmÇok güzel geçsin inşallah.
Yaşla alakası yok canım, çok şükür genciz daha. İstanbul çileli trafik konusunda.İnşallah cnm ☺ Yaşlandım mı nedir, eziyet geliyor gel git yapması artık, sonuçlanır inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?