yaaa gitgide motivasyonumuz mu düşüyor nedir:sm_confused::gitme:
eddoras ablam evet hergün bskül aynı çoıkmaz bendede öyle gelgitler oluyor bu normal ..opuyorumnanaktanGünaydınlar arkadaşlar.
Kilomu yazaymda geçmişi sonra okurum
maalesef kilom buhaftada aynı 72 kiloyum
arkadaşlar sizinde kilo oynaması oluomu tartıda.
mesela geçen hafta cuma günüde 72kilo çıktm tartıda.
ertesi gün tartldm 71.2.şok oldum.
adet düzensizlğndn olabilirmi.
bir fikriniz varmı.
1saat sonra gelirim oğlum öğlen yemeğine gelck
öptüm hepinizi canlarım
canım yazdık ama görmedin takımlarda deneme haftaları var ...tunaydın ve hayırlı cumalar kızlar
sızden ses soluk cıkmadı sanırım alınmadım tesekkurler
ALLAH kolaylık versin güzelcim umarım nerde olusan ol istedigin kiloda olursun .:1hug:her zaman bekleriz ...naz cım tskkur ederım gerak kalmaıd zaten ben baska bı takıma basladım yınede cok tskkr ederım ama ben zaten basltan soylemıstım paylasım sorun olmaz demıstın neyse
gözdem işide çok olsada bence bizi asıyor ...:dilcikar::dilcikar:
hehe ....bugun nekadar açık sözlüyüm galiba ....lülülülülülü
eddoras ablam evet hergün bskül aynı çoıkmaz bendede öyle gelgitler oluyor bu normal ..opuyorumnanaktan
canım yazdık ama görmedin takımlarda deneme haftaları var ...
ama senin 1.2 mesajından başka görmedik .. nesıl diyet yaparsın vs hiç bilgimiz yok ben menü verdiginide hiç görmedim ...:1hug:
ALLAH kolaylık versin güzelcim umarım nerde olusan ol istedigin kiloda olursun .:1hug:her zaman bekleriz ...
.. biz hadi gel desek ne diycektin ben başka takıma gidiyorummu :sm_confused:
paylaşım olmadan nasıl takımda olunacak onuda anlamadım ...
takımımızın kuralları var nazlımda yazmıştır ..
peyleşimde bulunmak günlük menülerini ve nesıl kilo verdigini yazmak . takımdaki arkadaşlarla olan diyolag .. cumaları saatinde bildirim ...
gelmediginde mazeret bildirmek bizim kurallarımız güzelcim ..
genelde tüm takımlarda kuraldır bu .fisfisfis..
inan burda paylaşımda olursak kilolar gidiyor burda oksa bilki diyettende uzak oluyoruz ...
başarılar güzelcim ...a.s...
ben geldim
hosgeldimohaoldumsmile
hoşgeldin derya naber? bebeğinin resmini kaldır kız Allah korusun nazar değecek diye korkuyorum çok tatlıııı.. maşallahh.. kaldır valla ciddiyim yani.
arkadasimi bekliyorum gelsin disari cikicaz.dedim bir bakim bizim hatunlar napiyor.4 kisi var kimsecikler konusmuyor.sadece nazcim haric tabi
ona nazar degmesin bana degsin.o hasta olmasin ben hasta olum.o yüzden kendi resmimi koyum bari.birazda bana bakin.ay cokmu kendini begendilik var acaba bende simarik miyim neyimbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmiledelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?