Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kız biz insan değilmiyiz konuşuyok ya işte :dilcikar:
canimcim konusuyoruzda arkadasim izinli anca zaman buldu zavallim bugüne
bence de :) mantık kuralları çerevesinde öyle yapman gerekiyor :)) yok yok bilakis çok mütavaziyiz. :)
hahahhahaahha
waaaoow güzel foto ama daha uzatan çekilmiş olsa daha iyi olmazmı? böyle biraz cööö yapmışsın bize :)

haklisin degistirim

norum kıs geç cevap oldu ama evet nohut, kuru fasulye spagetti . ekmek ..karbonhidrat canım nohut yaptıysan afiyet olsun .... aklımda kalmış cevap yazamamıştım öyleyin ....:))))

ben bugün karbonhidrat günü yaptımda hehe ....
yarına ALLAH BıLıR 1 kilo fazla çıkarım baskülde ...
ha hay . ama onları yemeyincede olmuyor belli bir kilo veriliyor sonra tıkanıp kalıyorsun önemli olan hepsini dengede yemek ...

olsun aebenim geç olsun güç olmasın.. bende akşama nohut yicem etlerinden yemicem cısssss..

aebencim bişey sormak istiyorum eyvahedigeldismile dün ben tatlı yaptımya hiç tatmadım bile aklımda kaldı irmikten yaptım içinde 3 su bardağı süt, 5 yemek kaşığı şeker ve 4 yemek kaşığı irmik var okadar :) sütlü tatlı yesemmii acaba diyorum ?? hani sütlüya ondan :) hamur yok beyaz unda yok.. sadece şeker kısmı monti amcama aykırı irmik konusunda bi fikrim yok..

slm arkadaşlar ben sürekli kilo veriyorum ne güzel dimi bugün de 69.100 çıktım.
biraz diyeti abartıyorum galiba.
bu hafta 6.takım ilk sıralara girememiş yine.aslında bahar aylarında daha azimli olmamız lazım yoksa yazlık kıyafetlerin içine giremeyeceğiz.neyse bu hafta toparlanır grup umarım

lmaz:sen unut o tatlıyı noru daha geçen hafta kaçamaklarda boguldun ...lmaz:

şeker zaten yasaka irmikte öyle beyaz un gibi.. hadı sık dişini belki yarın sabaha 74 çıkarsın boşa riske atma bence kendini çok canın çektiyse al agzına tadını alana kadar çigne ama sakın yutma sonra dogru çöpe ...bu yöntem işe yararlaelaelaelaelae ...

eyliülcüm bugün cuma bildirm günüydü..11 e kadar keşke kilo bildirseydin.kaydirigubbakcemile3takıma girmek istemiyo musun ;?eyvahedigeldismile

ayy o yöntem çok riskli eyvahedigeldismile yutarım ben kesin eyvahedigeldismile azöncede eşim aradı dışarda yiyelim dedi olmaaazz lmaz: dedim.. ne olurdu yeyip yeyip zayıf kalsaydık :1no2: üniversitede ev arkadaşım vardı yağlı kırmızı biberi ekmek arası yapa yapa 1 kavanoz biberi bitirirdi yine zayıftı bense hep kilolu ohaoldumsmile

ben kilo bildirmem gerktiğini bilmiyordum.belli bir grup var ve onlar yarışıyor zannediyordum
benim gibi sonradan katılanlar yalnızca yzışıyor diye düşünmüştüm.
ama takıma girmeyeyim şimdilik ya.ben sizin yazdığınız kadar paylaşımda bulunamıyorum.yatılı okulda öğretmen olduğum için bazı günler akşam 10'a kadar nöbet oluyor,gündüz de zaten okuldayım.ben ancak fırsat bulunca yazabiliyorum bu da takım kuralına uymaz.
yazışmak da benim için oldukça faydalı oldu.ilginize teşekkür ederim

aebencim bir de montiyi biraz araştırdım da mantığı karbonhidrat ve proteinleri birlikte yememek sanırım doğru anlamış mıyım.

İyi akşamlar, ve benim oturdugum yere servisi kaldıracaklarmış yarı yola kadar dolmusla gel dolmus paranı verelim, tek servise düseceğiz diyorlar, ama taaa maltepelere gidecek, sinirimden istifamı verdim, kabul edilmedi, ama muhtemelen zorla kabul ettireceğim, bakamıyorum buraya, paylaşımda bulunamıyorum, takıma girmek isteyen arkadaşlar var, nazlıcığım bana geri dönmek üzere ayrıldı yazabilirmisin, ne olursunuz boşuna yer işgal etmek istemiyorum mafoldumben

lmaz:AAAAAAAAA. tüm ipleri koparıp her zorlukta gitmek yok .. bugün yogun olursun giremessin yarın düzelir aaa gözde bu yazını hiç okumamış olayım ....alsanaalsanasmileolumunekankayizsmileher zorluktaher koşulda yanındayız gözde ...boshayallersmile

bu yazıyı yazarken sallandım benn depremmi oldu neee...:1shok:delikafadulden..

Selam kızlar..... Bende yoldan geldim, duşa girdim ve hemen buraya koştum herkesin keyifler yerindedir umarım..... Biraz geçmişe göz atıp geliyorum......opuyorumnanaktan

Sizleri çok ama çok özledimmmmmmm

eylülcüm aslında kuralımız okdar katı deyil takım olarak fakat kaynaşmak önemli senin baya katılımın var .. sadece bildirimi bilmiyormuşun ... ama sen bilirsin tabi..

montiye gelince yanlış anlamışın güzelim ...:1no2:yaptıgımız ayrım deyil aslında . sağlıklı beslenme . gl endekse (kan şekerine) göre besleniyoruz ..... sadece kan şekeri yüksek gıdaların yanında ekmek makarna gibi doymuş yaglı et .süt ürünlerini yemiyoruz oda ekmegin ve makarnanın kan şeker oranı baya yüksek oldugundan ...a.s
ama o yiyceklerdende asla vaz geçmiyoruz çünki önenli besin kaynaklarıdır kendileri.....
amacımız dengeli ve saglıklı beslenerek kalıcı ve yavaş kilo vermek . ve bunu hayatımıza uyarlamak ...bu beslenme sadece kilo verdirmiyor sağlık açısından bir sürü faydası var . istedigim kiloya insem bile 2. aşamada devam edicem çünki bu benim sağlıgım için şart...:1hug:

Kızlar yaaaa ben bu hafta çok sağlıksız kilo verdim..... Yanına gittiğim arkadaşımın morali çok bozuktu, yemek yaptım zorla yedirmeye çalıştım yemiyodu hiçbirşey..... Bende geçip karşısına yiyemedim doğal olarak...... Neyse artık yaaaaaa yapacak bişey yok umarım bu hafta bu sağlıksız kilo vermeyi dengeleyebilirim.... Bol bol light yoğurt yedim antalyada bide arada meyve......

Şu an yatmaya çok ihtiyacım var yarın sabah yanınızdayım..... Bu arada bana bol bol dua edin, bu pazar günü KPDS sınavım var, çok korkuyorum.......

gözdem işide çok olsada bence bizi asıyor ...:dilcikar::dilcikar:
hehe ....bugun nekadar açık sözlüyüm galiba ....lülülülülülü

Asmıyorum abla, şirkette çok üzerime oynuyorlar, asabım çok bozuk, yoksa herbirinizi ne kadar çok sevdiğimi bilsen senağlama

Selam kızlar..... Bende yoldan geldim, duşa girdim ve hemen buraya koştum herkesin keyifler yerindedir umarım..... Biraz geçmişe göz atıp geliyorum......opuyorumnanaktan

Sizleri çok ama çok özledimmmmmmm
hoş geldin sinemcim ....tebrikler canım hedefkilona yaklaştın ... eee artık bir foto koyarsın ..:jeyyar:

deprem oldu farketmedinmi Ankarada...:1ninca:

hoş geldin sinemcim ....tebrikler canım hedefkilona yaklaştın ... eee artık bir foto koyarsın ..:jeyyar:

deprem oldu farketmedinmi Ankarada...:1ninca:

Hiç hissetmedim ablacığım ya..... Bu arada aklımda foto koymak ben bol bol şu an nasılım diye kameradan sultana soruyorum ama sizlerinde görmesi için en kısa zamanda boydan foto çektirip koyacağım......opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…