Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar..... Bende yoldan geldim, duşa girdim ve hemen buraya koştum herkesin keyifler yerindedir umarım..... Biraz geçmişe göz atıp geliyorum......opuyorumnanaktan

Sizleri çok ama çok özledimmmmmmm
Hoşgeldin sinemciğim, ne var ne yok canım

Gözdemmmmmm, bizi bırakıp nereye gidiyorsun sen bakayım..... Ben bırakmam ki seniiii hiç bir yere.... Sorunlarına gelincede hepimizin hayatında oluyor engebeler canım benim biz her zaman, her sorununda seni dinlemeye hazırız.... Bütün sorunlarımızıda birbirimizin desteği ile aşmıyormuyuz burada zaten.....opuyorumnanaktan

Biliyorum ablacığım, ben gene buralarda olacağım ama sadece listeden çıkayım diyorum, aynı elif gibi, olmazmı? Söz hep paylaşımda bulunacağım zaten

Bizde seni çok özledik sinemciğim, ben gene buralardayım ama sadece listede olmak istemiyorum, yoksa yine yanınızdayımmm bennn hayatım

:Saruboceq:çok çalıştın sinem ALLAH bunun mukafatını verir sana ...:Saruboceq::1hug:
Asmıyorum abla, şirkette çok üzerime oynuyorlar, asabım çok bozuk, yoksa herbirinizi ne kadar çok sevdiğimi bilsen senağlama
:1hug:bilmemmi ben hepinizi görmesemde çok iyi tanıyorum gözde Şeniz
Kilo da almışım nazlıcığım, tam 3 kg mafoldumben
canın sag olsun istesen 1 haftada verirsin sen ..a.s

slm fıstıklar ben geldim

3-4 gündür aferin diyorum kendime

bugün yemekte mantı vardı ama ben 1 dl ekmek götürmüştüm ,peynir domates salatalıkla yedim

arkadaşın da doğum günü vardı pastanın sadece çilek ve kivisinden aldım

yoğurdu ,ayranı yemekten eksik etmiyorum

montiye tam anlamıyla uymuş değilim ama çok dikkat ediyorum

alkisalkisalkisbencede aferini hak etmişin elif ...Şenizhihoyyyt

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 154.ETAP

(23-30 Nisan)

1. 8.takım (1,55)

2. 3.takım (0,85)

3. 14.takım (0,83)

BıREYSELDE

1. 8.takımdan chatlax (7,61)

2. 14.takımdan hiray (4,20)
3. 6.takımdan magıcdarkwısh (2,60)

tazecik sonuçlar geldiiiii

sinemcim tebrikler

sagol cnm rabbim ismini fıtartında tecelli ettrsin insl bncede cok güzel bir isim sugra kulagada cok hso geliyor rabbim hayrlı bebiş nasip etsinde istedgin ismi koyarsın ozamnyerimseniben

paylasım için cok sagol cnmolumunekankayizsmile

aa ablacım nimet agza alındıktan sonra nasıl çöpe gider bi kere tadını almsken bırakılır mı hiçsempatiksalakcinni

cnm ya iş yerinde son günlerde cok skıntı cekiyorsun ama sabret herişte bi hayır vardr muhakkakyerimseniben takımdan cıkma işien gelince tatlım yer işgal etgin falan yok ozamn bnde diyim bn kac hafdr sabitim bide üstüen bu hafta artık cıktım takımı etkiliyorum cıkayım kabul edecek msiniz sen burda kalıp paylsıma devm etmen demek kendini bzlere karsı sorumlu hisstmen demektr bak bi süredr yazamıyosun 3 kilo almsın bile ne olursa olsun takımdan kopmak yokkk gözdem hanım kacısın yok bu kilolar verilecek kızz yazın nişn yok mu senin ne yani tombik bi gelin olmak istiyorsunlülülülülülü

Selam kızlar..... Bende yoldan geldim, duşa girdim ve hemen buraya koştum herkesin keyifler yerindedir umarım..... Biraz geçmişe göz atıp geliyorum......opuyorumnanaktan

sinemcim hsgeldin fstgım insl sorunları halledip gönül rahtlıgyla gelmişşndr bizde seni cok özledikolumunekankayizsmile

Allh yardımcın olsun cnm hiç sıkma canını hayırlı grp cıkarsın insl:Saruboceq:

evet bana süreki nasılım sultan diyo bnde yeter daah nerene kilo verceksin diyorumnaniknanik

tebrikler melekcim rabbim sevkini bzomasın insl:Saruboceq:alkisalkisalkis

ayy bn bu sonucları görmemiştim sinemcim tebrikler ama bzim takım bu haftada derceye giremedi kızllar noluyo bize nazr mı degdi nesırnaşık şey

monti baya karışıkmış ama anladığım kadarıyla vücudu kilo almaya yatkın kişilerin bunu alışkanlık haline getirmesi baya faydalı olmalı.biraz daha araştırayım bakalım şunu.

sinemcim seni tebrik eder tüm takıma dereceye giremediği için geçmiş olsun diliyorum ve önümüzdeki hafta 2 kilo kayıpla takıma katkı sağlayacağımı umuyorum bayanssulusmile

evet aebencim ankarada deprem olmuş. 3,8 mi ne dedi..

hoşgeldinnnnolumunekankayizsmile
bir geldin pir geldin maşallah canım ilk 3 deymsin tebrik ederimkaydirigubbakcemile5

yaaaaaaaaa olmaz ama nereye ya, ne yer işgali otur oturduğun yerde , sensiz olur mu hiç takımın tadı kalır mı?
kilolarını hiç dert etme biz o 2-3 kiloyu azmedersek 2-3 günde veririz hiç dert etme sen hadi göndericez şu kilocuklarıkaydirigubbakcemile2

tebrik ederi canım inş. hep böyle devam eder bu arada avatarın çok güzelmiş

aminn aminn Allah razı olsun sultancım:1hug:

bugünkü menümü yazayım hazır girmişken h.sonu ne olacağı belli olmuyor;

sabah
7.00: 4kuru kayısı/7.45:1elma
11.00: yarım çiğköfte dürüm, koca bir kase salata,ayran
16.00:yarım çiğ köfte dürüm,büyük bir kase lorlu salata.
20.45:4yk.taze fasulye+2kase cacık

gözdemcim takımdan çıkmakda ne demek.. duymamış olayım lmaz: sen olmazsan ben napparrıımmm mafoldumben

alkisalkisalkis süpersin alkisalkisalkis arada menü verde alkışlayalım seni cicim dimii alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…