- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Hoşgeldin sinemciğim, ne var ne yok canımSelam kızlar..... Bende yoldan geldim, duşa girdim ve hemen buraya koştum herkesin keyifler yerindedir umarım..... Biraz geçmişe göz atıp geliyorum......opuyorumnanaktan
Sizleri çok ama çok özledimmmmmmm
İyi akşamlar, ve benim oturdugum yere servisi kaldıracaklarmış yarı yola kadar dolmusla gel dolmus paranı verelim, tek servise düseceğiz diyorlar, ama taaa maltepelere gidecek, sinirimden istifamı verdim, kabul edilmedi, ama muhtemelen zorla kabul ettireceğim, bakamıyorum buraya, paylaşımda bulunamıyorum, takıma girmek isteyen arkadaşlar var, nazlıcığım bana geri dönmek üzere ayrıldı yazabilirmisin, ne olursunuz boşuna yer işgal etmek istemiyorum mafoldumben
lmaz:AAAAAAAAA. tüm ipleri koparıp her zorlukta gitmek yok .. bugün yogun olursun giremessin yarın düzelir aaa gözde bu yazını hiç okumamış olayım ....alsanaalsanasmileolumunekankayizsmileher zorluktaher koşulda yanındayız gözde ...boshayallersmile
bu yazıyı yazarken sallandım benn depremmi oldu neee...:1shok:delikafadulden..
Hoşgeldin sinemciğim, ne var ne yok canım
:Saruboceq:çok çalıştın sinem ALLAH bunun mukafatını verir sana ...:Saruboceq::1hug:Kızlar yaaaa ben bu hafta çok sağlıksız kilo verdim..... Yanına gittiğim arkadaşımın morali çok bozuktu, yemek yaptım zorla yedirmeye çalıştım yemiyodu hiçbirşey..... Bende geçip karşısına yiyemedim doğal olarak...... Neyse artık yaaaaaa yapacak bişey yok umarım bu hafta bu sağlıksız kilo vermeyi dengeleyebilirim.... Bol bol light yoğurt yedim antalyada bide arada meyve......
Şu an yatmaya çok ihtiyacım var yarın sabah yanınızdayım..... Bu arada bana bol bol dua edin, bu pazar günü KPDS sınavım var, çok korkuyorum.......
:1hug:bilmemmi ben hepinizi görmesemde çok iyi tanıyorum gözde ŞenizAsmıyorum abla, şirkette çok üzerime oynuyorlar, asabım çok bozuk, yoksa herbirinizi ne kadar çok sevdiğimi bilsen senağlama
canın sag olsun istesen 1 haftada verirsin sen ..a.sKilo da almışım nazlıcığım, tam 3 kg mafoldumben
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2:Bizde seni çok özledik sinemciğim, ben gene buralardayım ama sadece listede olmak istemiyorum, yoksa yine yanınızdayımmm bennn hayatım
alkisalkisalkisbencede aferini hak etmişin elif ...Şenizhihoyyytslm fıstıklar ben geldim
3-4 gündür aferin diyorum kendime
bugün yemekte mantı vardı ama ben 1 dl ekmek götürmüştüm ,peynir domates salatalıkla yedim
arkadaşın da doğum günü vardı pastanın sadece çilek ve kivisinden aldım
yoğurdu ,ayranı yemekten eksik etmiyorum
montiye tam anlamıyla uymuş değilim ama çok dikkat ediyorum
cnım geçen haftaki protein diyetimi yazmıştım sana ve buraya ama o menüde kesinlikle spor yapmak ve bol su tüketmek gerekiyor, ayrıca salata çünkü kabızlık olabiliyor menülerde, bu hafta sebze ağırlıklı bir menü verdi birazdan alıyım listemi onu da ekleyim inş.
bebişe Allah hyırlı uzun ömürler versin, ismiyle müsemma bir mümine hanım olur inş. cennet kadınları arasına alsın Rabbim:Saruboceq:
suğra da çok hoş geliyor kulağa bende seviyorum, kızım olsa koysam mı diyorum(gerçi benim kza koymay düşündüğüm o kadar çok isim varkikaydirigubbakcemile3) benim ismim de haticetül kübradan esinlenmiş babam, ama suura da çok hoşuma gidiyor Kübra diyen çok birazda suurayı deniyeyim suuraya devam:lepi:
aminn:Saruboceq:
bu hafta diyetisyenimin verdiği listeyi yazayım belki faydalanan olur
sabah kalkınca
1 bardak su içiniz
kahvaltı
şekersiz çay
1dilim beyaz peynir(30gr,kk),4-5zeytin
mevsim sebzeleri
1-2 dilim ekmek (ben tam buğday kullanıyorum ayrıca sabahla öğle arasındaki meyve yerine kahvaltımda kendi yaptığım marmelattn yiyorum)
kuşluk
1porsiyon meyve,1sb şekesiz süt veya yoğurt
öğle4-5yk susuz sebze yemeği,(etli-kıymalı olabilir) (ben normalde çok yağlı yemek yapmadığım için sulu yiyorum vitamini suyunda diye)
2-3köfte kadar et
az yağlı salata(ben yağsız yiyorum alışkanlık)
1dilim ekmek(çok aç değilsem yemiyorum genelde)
ara 1: 1porsiyon meyve 1 galeta (ben bu arayı yapmıyorum sabah kalkınca 4adet kuru kayısı yiyorum)
ara2: 1porsiyon meyve,1-2 galeta (bu galetaları içinde un var diye yemiyorum acil zamanlarda değişim için kullanıyorum yada 1/2avuç leblebi yyorum)
akşam yemeği
1kase çorba
susuz sebze yemeği(kıymalı-etli olabilir)
az yağlı salata 1çb. yoğurt veya 1bardak ayran(doyulmazsa 1dilim ekmek yenebilir)
gece: 1çb şekersi süt veya yoğurt, 1 porsiyon meyve (burdaki sütü genelde öğle yemeğimin yanında ayran veya yoğurt olarak tüketiyrum)
*ayrıca dr. dondurmayı çok sevdiğimi ve ekmeği çok tüketmediğimi bildiği için gün aşırı yani haftada 3 kez 1 kase yiyebilirsin dedi, ben haftada 2 kere light tüketmeyi planlıyorum ayrıca çikolata da sevdiğimi bildiği için bitteri küçk karelereböl canın çok istediği zaman bir tane at ağzına ama öncesinde su ile bastırmayı dene dedi. kendini yasaklı hissetme, öyle hissedersen 1 tane yedim nasılsa diye 1 paketi de yersin dediohaoldumsmile), tabi bire bir yapamıyorum ama menülerim bu diyeti baz olarak oluşturuyorum, eğer imkanım varsa birebir uymaya çalışıyorum
lmaz:sen unut o tatlıyı noru daha geçen hafta kaçamaklarda boguldun ... lmaz:
şeker zaten yasaka irmikte öyle beyaz un gibi.. hadı sık dişini belki yarın sabaha 74 çıkarsın boşa riske atma bence kendini çok canın çektiyse al agzına tadını alana kadar çigne ama sakın yutma sonra dogru çöpe ...bu yöntem işe yararlaelaelaelaelae ...
İyi akşamlar, ve benim oturdugum yere servisi kaldıracaklarmış yarı yola kadar dolmusla gel dolmus paranı verelim, tek servise düseceğiz diyorlar, ama taaa maltepelere gidecek, sinirimden istifamı verdim, kabul edilmedi, ama muhtemelen zorla kabul ettireceğim, bakamıyorum buraya, paylaşımda bulunamıyorum, takıma girmek isteyen arkadaşlar var, nazlıcığım bana geri dönmek üzere ayrıldı yazabilirmisin, ne olursunuz boşuna yer işgal etmek istemiyorum mafoldumben
Selam kızlar..... Bende yoldan geldim, duşa girdim ve hemen buraya koştum herkesin keyifler yerindedir umarım..... Biraz geçmişe göz atıp geliyorum......opuyorumnanaktan
Kızlar yaaaa ben bu hafta çok sağlıksız kilo verdim..... Yanına gittiğim arkadaşımın morali çok bozuktu, yemek yaptım zorla yedirmeye çalıştım yemiyodu hiçbirşey..... Bende geçip karşısına yiyemedim doğal olarak...... Neyse artık yaaaaaa yapacak bişey yok umarım bu hafta bu sağlıksız kilo vermeyi dengeleyebilirim.... Bol bol light yoğurt yedim antalyada bide arada meyve......
Şu an yatmaya çok ihtiyacım var yarın sabah yanınızdayım..... Bu arada bana bol bol dua edin, bu pazar günü KPDS sınavım var, çok korkuyorum.......
Hiç hissetmedim ablacığım ya..... Bu arada aklımda foto koymak ben bol bol şu an nasılım diye kameradan sultana soruyorum ama sizlerinde görmesi için en kısa zamanda boydan foto çektirip koyacağım......opuyorumnanaktan
slm fıstıklar ben geldim
bugün yemekte mantı vardı ama ben 1 dl ekmek götürmüştüm ,peynir domates salatalıkla yedim
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 154.ETAP
(23-30 Nisan)
1. 8.takım (1,55)
2. 3.takım (0,85)
3. 14.takım (0,83)
BİREYSELDE
1. 8.takımdan chatlax (7,61)
2. 14.takımdan hiray (4,20)
3. 6.takımdan magıcdarkwısh (2,60)
tazecik sonuçlar geldiiiii
sinemcim tebrikler
eylülcüm aslında kuralımız okdar katı deyil takım olarak fakat kaynaşmak önemli senin baya katılımın var .. sadece bildirimi bilmiyormuşun ... ama sen bilirsin tabi..
montiye gelince yanlış anlamışın güzelim ...:1no2:yaptıgımız ayrım deyil aslında . sağlıklı beslenme . gl endekse (kan şekerine) göre besleniyoruz ..... sadece kan şekeri yüksek gıdaların yanında ekmek makarna gibi doymuş yaglı et .süt ürünlerini yemiyoruz oda ekmegin ve makarnanın kan şeker oranı baya yüksek oldugundan ...a.s
ama o yiyceklerdende asla vaz geçmiyoruz çünki önenli besin kaynaklarıdır kendileri.....
amacımız dengeli ve saglıklı beslenerek kalıcı ve yavaş kilo vermek . ve bunu hayatımıza uyarlamak ...bu beslenme sadece kilo verdirmiyor sağlık açısından bir sürü faydası var . istedigim kiloya insem bile 2. aşamada devam edicem çünki bu benim sağlıgım için şart...:1hug:
lmaz:AAAAAAAAA. tüm ipleri koparıp her zorlukta gitmek yok .. bugün yogun olursun giremessin yarın düzelir aaa gözde bu yazını hiç okumamış olayım ....alsanaalsanasmileolumunekankayizsmileher zorluktaher koşulda yanındayız gözde ...boshayallersmile
bu yazıyı yazarken sallandım benn depremmi oldu neee...:1shok:delikafadulden..
hoşgeldinnnnolumunekankayizsmileSelam kızlar..... Bende yoldan geldim, duşa girdim ve hemen buraya koştum herkesin keyifler yerindedir umarım..... Biraz geçmişe göz atıp geliyorum......opuyorumnanaktan
yaaaaaaaaa olmaz ama nereye ya, ne yer işgali otur oturduğun yerde , sensiz olur mu hiç takımın tadı kalır mı?İyi akşamlar, ve benim oturdugum yere servisi kaldıracaklarmış yarı yola kadar dolmusla gel dolmus paranı verelim, tek servise düseceğiz diyorlar, ama taaa maltepelere gidecek, sinirimden istifamı verdim, kabul edilmedi, ama muhtemelen zorla kabul ettireceğim, bakamıyorum buraya, paylaşımda bulunamıyorum, takıma girmek isteyen arkadaşlar var, nazlıcığım bana geri dönmek üzere ayrıldı yazabilirmisin, ne olursunuz boşuna yer işgal etmek istemiyorum mafoldumben
tebrik ederi canım inş. hep böyle devam eder bu arada avatarın çok güzelmişslm fıstıklar ben geldim
sagol cnm rabbim ismini fıtartında tecelli ettrsin insl bncede cok güzel bir isim sugra kulagada cok hso geliyor rabbim hayrlı bebiş nasip etsinde istedgin ismi koyarsın ozamnyerimseniben
paylasım için cok sagol cnmolumunekankayizsmile
aa ablacım nimet agza alındıktan sonra nasıl çöpe gider bi kere tadını almsken bırakılır mı hiçsempatiksalakcinni
cnm ya iş yerinde son günlerde cok skıntı cekiyorsun ama sabret herişte bi hayır vardr muhakkakyerimseniben takımdan cıkma işien gelince tatlım yer işgal etgin falan yok ozamn bnde diyim bn kac hafdr sabitim bide üstüen bu hafta artık cıktım takımı etkiliyorum cıkayım kabul edecek msiniz sen burda kalıp paylsıma devm etmen demek kendini bzlere karsı sorumlu hisstmen demektr bak bi süredr yazamıyosun 3 kilo almsın bile ne olursa olsun takımdan kopmak yokkk gözdem hanım kacısın yok bu kilolar verilecek kızz yazın nişn yok mu senin ne yani tombik bi gelin olmak istiyorsunlülülülülülü
sinemcim hsgeldin fstgım insl sorunları halledip gönül rahtlıgyla gelmişşndr bizde seni cok özledikolumunekankayizsmile
Allh yardımcın olsun cnm hiç sıkma canını hayırlı grp cıkarsın insl:Saruboceq:
evet bana süreki nasılım sultan diyo bnde yeter daah nerene kilo verceksin diyorumnaniknanik
tebrikler melekcim rabbim sevkini bzomasın insl:Saruboceq:alkisalkisalkis
ayy bn bu sonucları görmemiştim sinemcim tebrikler ama bzim takım bu haftada derceye giremedi kızllar noluyo bize nazr mı degdi nesırnaşık şey
slm fıstıklar ben geldim
simoş nereye gidiyosun kız cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?