Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

burdayım hayatım sadece sıralamada olmayayım diyorum

simoşum eğer sıralamadan çıkarsan ++++++ kilolar gelecek yavrukuşum :) kendimden biliyorum :) ben 78 e kadar indim sonra 83le geri döndüm o da takıma en az zararla dönmek için toparlanmış halim :) yoksa 85 falanla dönerdim.. sakın çıkma tatlım.. listede olmak bile insanı dizginlemeye yetiyor bazen.

evet ablcım olmuş hemde etimesgut merkezi:1shok:

monti baya karışıkmış ama anladığım kadarıyla vücudu kilo almaya yatkın kişilerin bunu alışkanlık haline getirmesi baya faydalı olmalı.biraz daha araştırayım bakalım şunu.
canım hiç karışık değil,azıcık monti linkinitakip et vaktin oldukça,tam uyöasanda bazı önemli noktalarıtespit edersin en azından uyarsın ailene de uygulayıp sağlıklı beslenmenin bir ucundan tutarsın. ben tam monti yapmadığım halde her mesajı takip ediyorum çok şey öğreniyorum

çookk haklı vallahi nuro gitme bir yereeeee:gitme:

kızlar inanın durup sizinle muhabbet etmeyi özellikle gözdem de burdayken onu vazgeçirmek dına çabalamayı çok isterdim. ama benim uyku saatim geldi. bu saatte uyumayınca sabah çok huzursuz oluyorum. kusura bakmayın olur mu?
hepimize hayırlı geceleropuyorumnanaktanŞeniz

simoşum pamuğum benim olumunekankayizsmile ben şimdi çıkıyorum kocam kızdı :) pc ye sarılıp yatıcan nerdeyse diyo :kedi: yarın görüşürüz tatlim öptüm. iyi geceler tatlı rüyalar rüyanda beni göööörrrrrmeeee :) yasini gör :)

ben geldim gecmise bir göz attimda sinem cikmak istemis cok üzüldüm cikma kiz alistik sana.
biraz önce geldim arkadasimla disaridaydik.felekten bir calalim dedik bebis hic rahat vermedi.

nurocum degistirdim avatarimi gündüz degistiememistim

oy canım süperiz maşşallah

günaydınlar Şeniz

günaydın arkadaşlar
yine hafta sonu geldi umarım bol kaçamaksız bir hafta sonu geçiririz
günaydınlar canım inş, güzel bir hafta sonu geçiririzolumunekankayizsmile

Günaydınnnnnn..... Herkese iyi haftasonları opuyorumnanaktan

günaydınlar tatlım dinlenebildin mi,:1hug:

Bizde seni çok özledik sinemciğim, ben gene buralardayım ama sadece listede olmak istemiyorum, yoksa yine yanınızdayımmm bennn hayatım

Bence hedefe ulaşana kadar listeden çıkmamak lazım Gözdemcim.....

Aaaaaa 3. olmuşum bu hafta bireyselde çok teşekkürler ama artık takımı derecede göremeyince çok üzülüyorum..... Neler oluyor bize???? Bu 6. takım olamaz..... Yeniden canlanalım kızlar ya.......

Saol Sultancığım ama ben bu hafta sağlıksız kilo verdim sıkıntıdan, ama sorunları halledemedik kesin olarak ayrılma kararı aldılar....
Evet sana nasıl gözüküyorum diye sorup duruyorum, sende sıkılmadan azimle bana cevap veriyorsun saol canım arkadaşım opuyorumnanaktan

sinemcim seni tebrik eder tüm takıma dereceye giremediği için geçmiş olsun diliyorum ve önümüzdeki hafta 2 kilo kayıpla takıma katkı sağlayacağımı umuyorum bayanssulusmile

Çok teşekkürler, ama takımcada artık harekete geçme zaman, nazar değdirdiler bize....

hoşgeldinnnnolumunekankayizsmile
bir geldin pir geldin maşallah canım ilk 3 deymsin tebrik ederimkaydirigubbakcemile5

Çok teşekkürler canım benim.... Darısı takımca dereceye girmemize inşallah....

ben geldim gecmise bir göz attimda sinem cikmak istemis cok üzüldüm cikma kiz alistik sana.
biraz önce geldim arkadasimla disaridaydik.felekten bir calalim dedik bebis hic rahat vermedi.

Yaaa deryacımmmm ben bir yere gitmek istemiyorum, hep takımdayımmmmmmmmmmmm nerden çıktı ooooooooo opuyorumnanaktan

günaydınlar tatlım dinlenebildin mi,:1hug:

GÜNAYDIN opuyorumnanaktan, Canım ya ben dinlenmeye gitmemiştim Antalyaya arkadaşımla eşi ayrılma kararı almışlar onun yanına gittim destek olmak için..... İyice moralim allak bullak oldu geldim.... Aklımda arkadaşımda kaldı....

good morning sekera.s.

günaydın arkadaşlar
yine hafta sonu geldi umarım bol kaçamaksız bir hafta sonu geçiririz

günaydın eylulcum isnl takım olarak bu hafta toplamamz lazım kendimiziÇok üzgünüm çoook

Günaydınnnnnn..... Herkese iyi haftasonları opuyorumnanaktan

sende dinlen cnm bu hafta negatif enerjiiy at üzerinden:umursamaz:

hayırlı sabahlarrrrrropuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım bugün zemuszemus

hayırlı günler cnm bugün gece uayndım ben ya her yerim agrıyo vala haftasonu denge sasıyo insanınkafamçokkarıştı

cnm ya cok üzüldüm ama her işte vardr bi hayır mutsz bir evlilik devam ettirilmemli bana göre ama tabi bazen sartlar herkes için aynı olmuyor arkdsında insl dogru bir karar vermiştrolumunekankayizsmile

epeydr görüsemiyoruz artık msnde cnm son halini merak ediyorum bi ara yien acta camı söle bi bakam son halinesempatiksalakcinni

[

epeydr görüsemiyoruz artık msnde cnm son halini merak ediyorum bi ara yien acta camı söle bi bakam son halinesempatiksalakcinni
[/FONT][/CENTER]

Evet Sultancım epeydir görüşemiyoruz...... Yarınki KPDS sınavını bir atlatayım, msnde konuşuruz yine bakar bana bir yorum yaparsın fıstığım benim.....opuyorumnanaktan

biliyorum canım ya inanki çok üzüldüm dua da ettim iş. hayırlısı olur diye, demekki haklarında hayırlısı buymuş. yine de umut var biraz ayrılık iyi gelebilir.
dün çok yorgunum uyuyamadım 1 haftadır yazmışsın ya o yüzden sordum dinlenebildin mi negatif enerjiyi atabildin mi diye:1hug:

Evet Sultancım epeydir görüşemiyoruz...... Yarınki KPDS sınavını bir atlatayım, msnde konuşuruz yine bakar bana bir yorum yaparsın fıstığım benim.....opuyorumnanaktan

bende giricem kpds ye üds çok iyi geçmişti 71 almışım inş. kpds den de en az 70 alabilirm. tabi sende inş istediğin notu alırısn :Saruboceq:

Evet dün gece mışıl mışıl uyumuşum..... Baya dinlendi kafamda vücudumda.....

Bende en son kpdsden kasımdakinde 69da kaldım, banada 70 gerekiyor canım ya umarım bu sınavda olur......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…