Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bunu paylaşım alanından getirdin çogu takım kurllara pek aldırış etmiyor ...püskütümde haklı olarak isyan etmiş .....

bu kurallar tüm takımlar ve üyeleri için geçerli kıslar okursanız sevinirim .....

ayrıca nazlım takımızın kaptanı sensin . fakat yardımcımız yok kirazım geri gelmedi o yüzden yeni bir yardımcı seçip püsküüte bildirmemiz lazım . ortalıkta olmayan birni yardımcı olrak gösteremeyiz . kirazım nerde ?bidaha gelmedi hiççççç.....

KARAR DEFTERı

1- Her ay başında, başvuru topiği yeni üye alımı için açılacak. Takımlar kaç tane üye alacaklarını, takımlarının linki beraberinde topiğe yazacak. Alımlar tamamlandığında topik, bir sonraki aybaşına kadar kapatılacak.

2- Toplam takım sayısı “12” yi geçmeyecek.

3- Takım üyeleri “izinli” görünmeyecek. Herhangi bir nedenle aramızda olmayan yarışmacılar “kilo vermemiş” gibi, takım kilo bildirim listelerinde rakamsal varlıklarına devam edecekler. Mazaret süreleri uzarsa, liderin inisiyatifinde “yeniden alınmak” kaydıyla yarışmadan çıkartılabilirler.

4- Takımlardaki üye sayısı “12” olarak belirlenecek. Yarışmaya girmeyi bekleyenleri de düşünerek; bu üye sınırı sayısına ulaşmak her takım için zorunlu olacak. Aylık alımlar bu sınıra göre yapılacak.

5- Haber vermeden, geçerli bir neden ileri sürmeden yarışmadan ayrılan yarışmacılar, bir daha yarışamazlar. Dolayısı ile konuyla ilgili bilgi paylaşımı esastır. Başvuru topiğinde, bu tanıma uyan arkadaşlarımızı gördüğümüzde gerekli uyarıları yazalım.

6- Her etap bitiminde, sonuç listelerinde, takımlardan bağımsız olarak bireysel sıralamada gösterdiğimiz "etap birincisi" unvanını alan arkadaşımız, etap bitiminde ve en geç Pazartesi gününe kadar olmak kaydıyla, sözkonusu etapta neler yaptığını, neyi değiştirdiği, hangi yönteme başvurduğunu... yani kısaca nasıl olup da o kiloyu verdiğini bizlerle paylaşacaktır. Konunun takibini, sözkonusu üyenin bağlı olduğu takım lideri ve/ya yardımcısının yapması gerekmektedir.

7 - "Geri dönmek üzere" ayrılarak yarışmaya ara veren yarışmacımız, döndüğünde ilgili etap başlangıç kilosu, ayrıldığı etabın bitiş kilosu olacaktır. Yani yarışırken bildirdiği son kilosu, daha sonra döndüğündeki kilo olarak kabul edilecektir. Bu kuralın sebebi, ara verme döneminde alınması muhtemel olan kiloların sorumluluğunu yarışmacıya kazandırmaktır.

Eğer üye, herhangi bir nedenle yarışmadan ayrıldıysa ve durumu "geri dönmek üzere ayrıldı" ibaresiyle belirtilmediyse, bu durumda da aynı kurallar geçerllidir.

Her koşulda yarışmaya geri dönen üyenin, dönüş yaptığı etabın başlangıç kilosu, arşivimizde kayıtlı son kilosu olacaktır. Amaç aradan geçen süre zarfında aldığı ve/ya verdiği kilonun sorumluluğunu, takımıyla paylaşma gereğidir.

Bu kuralın tek istisnası, üyemizin kilo almasının zorunlu/istemsiz koşullarda olmasıdır. Bu koşullar da sadece ve sadece iki tanedir:
a) Hamilelik nedeniyle kilo almak
b) Hastalık / tedavi nedeniyle kilo almak

8 - 19 Aralık 2008 tarihinden itibaren kilo bildirimlerinde "Kardeş Takım Kontrol Sistemi" devreye girmiştir.
Kardeş Takım Listesi :
8.Takım - 6.Takım
4.Takım - 7.Takım
1.Takım - 9.Takım
3.Takım - 14. Takm
12.Takım - 2. Takım
5.Takım - 13. Takım

Sistem Nasıl ışleyecek ?1. aşama: Takım listesini hazırladı. Kardeş takımın topiğine listeyi iletir. Kardeş takım kontrolünü yapar, onaylar. Hata varsa uyarır ve takım gerekli düzenlemeyi yapar. Böylece, liste kontrolü ve editi, takım topiklerinde bitmiş olur.

2. aşama: Kontrolü ve düzenlemesi biten kilo bildirim listesi Paylaşım Alanına yazılır. Yani paylaşım alanına eklenen listeler, işi bitmiş temize çıkmış listelerdir.

3. aşama: Sona kalan takım dona kalmaz. 12 takımız. 1. takımdan başlayarak her takım sırayla bu işi üstlenir. Bundan sonraki bildirim 19 Aralıkta. O etabın liste hazırlayan takımı 1. takımdır. Sonraki etap 2. takım, sonraki etap 3. takım... Ben bu sırayı takip eder ve ilgili takım liderine sorumlu olduğu haftayı iletirim. Böylece, sonuç listelerini hazırlama işi her takıma 12 haftada bir gelmiş olur ki bu 3 ay demek.. Fena değil hani.. )

4. aşama: Bütün listelerin, kontrolü editi vs.. sonrasında temiz halde paylaşım alanında yayımlanması için son süre, eskiden olduğu gibi Cuma akşamları 21:00 dir.

5. aşama: O hafta sıra hangi takımdaysa Cuma akşamı 21:30 kadar listeleri yayımlar.

"Herhangi bir mazaret ileri sürmeden, yukarıdaki şartlarda bildirim yapmayan takımlar kapatılacaktır."

9 - MEZUNıYET KARNESıNE HAK KAZANMA:
11 Ocak 2010 tarihi itibariyle mezuniyet karnesine hak kazanma konusunda yeni bir uygulama başlatılmıştır.
Bu tarih itibariyle, hedef kilosunun minimum %80 ine ulaşmış arkadaşlarımız karne almaya hak kazanacaktır. Örneğin 100 kilo ile yarışmaya başlamış ve hedefinin 80 kiloya inmek olduğunu söylemiş olan bir arkadaşımız, en az 16 kilo (hedefin %80 i : 20*0.80=16) vermiş olmalıdır ki mezuniyet karnesi alabilsin. Bu konudaki denetim, takım kaptanına aittir.
Bu kararın uygulamaya geçilebilmesi için, takım kaptanlarının, takım üyelerinin hedeflerini biliyor olması gerekmektedir.

Hedefinin %80 ine ulaşmış üyemizin mezuniyet karnesi talebi, takım kaptanınca, ilgili etabın Cuma sonuç listesinde beyan edilmesi gerekmektedir.

Açıklama :
  • Yukarıda yazılı kararlar, “öneri” niteliğinde paylaşım alanında takım liderlerinin onayına sunulup, geçerli oyu sağlayarak “karar” niteliği almış önerilerdir.
  • Alınan kararlara uymak ve takım içi iletişimi sağlamak zorunludur.
  • Takım toplam mevcudunun, yarıdan bir fazlası “geçerli oy” tanımıdır. (11 takımda 6 lider veya yardımcısı oyu yeterlidir. Takım sayısı 12 olduğunda, oy sayısı 7 ye çıkacaktır.)
  • Öneriler ve oylama sayılarıyla ilgili bilgiler linkte mevcuttur.

İnanılmaz mutlu oldum yaaa...... En çok kilo verenler arasında 1. olmuşum..... Ablacığım bunların hepsi sizlerin sayesinde... Takımımdan hiç bir zaman kopmayacağım..... Çünkü biliyorumki bu hedefe ulaşmamda en büyük destek sizlerdiniz ve bundan sonrada kilolarımı kororumamda yine sizler en büyük desteğim olacaksınız.....opuyorumnanaktan

oy canım süperiz maşşallah

günaydınlar Şeniz

günaydınlar canım inş, güzel bir hafta sonu geçiririzolumunekankayizsmile

günaydınlar tatlım dinlenebildin mi,:1hug:
sagol canimcim.
gözdemle seni karistirmisim canim kusura bakma bebisim

coook tebrikler darisi bizim basimiza insaaaallllaaaaah

sagol canimcim.

gözdemle seni karistirmisim canim kusura bakma bebisim

coook tebrikler darisi bizim basimiza insaaaallllaaaaah

Sorun değil deryacım..... Çok teşekkürler ayrıca bende görünce çok şaşırdım ve çok mutlu oldum deryacım sizleride görmeyi çok isterim 1. sırada....opuyorumnanaktan

Bugünkü menü bildirimim

01/05/2010

SABAH:

1 kase tarhana çorbası

ÖĞLEN:

4 yemek kaşığı z.yağlı taze fasülye
1 dilim kepek ekmek

ARA: Form çayı içtim

AKŞAM:

Haşlanmış kırmızı et
Yeşil salata

iyi akşamlar kızlaropuyorumnanaktan dershaneden gelim emeğimi yedim burayabir uğrayıverdim
Evet dün gece mışıl mışıl uyumuşum..... Baya dinlendi kafamda vücudumda.....

Bende en son kpdsden kasımdakinde 69da kaldım, banada 70 gerekiyor canım ya umarım bu sınavda olur......

inş alırsın cannım ya 69 da insanın sinirini bozar ya hayırlısı alırsın 70i. gerçi geç oldu biraz ama ben 2005de 85 almıştım ve öyle çok ing de bilmiyordum sadece bol bol soru çözmekle oldu. o sene dilden össye girince baya soru çözmüştük. hatta 5yıldır unutmuşumdur dedim geçen üdsden 71 almışım yani işin sırrı ing. bilmek konu çalışmak değil tabi o da lazım ama çok bol soru çözmek teste alışkın olmak püf noktası

tebriklerr sinemmmm darısı bizekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

inş. dükkat edlim ablacım

Son düzenleme:
bende bugünkü menümü yazayım ve müsade isteyim;

sabah 07.15. 3 kuru kayısı
11.00 kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,30gr light peynir,salatalık-dom-maydonoz,3zeytin,1tatlı kaşığı marmelat(şekersiz)(dün karbonhidrat fazla kaçtı diye bugün ekmek yemedim)
16.00 ara:1kutu(200ml) süt
19.00:4kuru kayısı
19.45:3yk bakla,3yk. taze fasulye,salata,1kase cacık.
belki 10gibi bir elma yiyebilirim

Evet canım ya.... Benim ingilizcem iyidir normalde ama bu kpds nedense zorluyor beni, ingilizce seviyem normal şartlarda upper düzeyinde.... Bakalım hayırlısı olsun artık, bende yatayımda sabah sersem gibi girmeyeyim sınava bu arada çok teşekkürler darısının sizlerinde başına olmasını temenni ediyorum insanı daha çok gaza getiriyor emeklerinin karşılığını almak ve sonucunda takdir edilmek...opuyorumnanaktan

bu arada ençok kilo verenler listesinde 17. sıradayım.. azmettim hızla yukarılara tırmanıyorum :) bu arada bugün kıyafet denedim 40 beden çok rahat oldu :)) çok mutlu oldum:) gömlek de M beden :) çok mutluyum :)

Sorun değil deryacım..... Çok teşekkürler ayrıca bende görünce çok şaşırdım ve çok mutlu oldum deryacım sizleride görmeyi çok isterim 1. sırada....opuyorumnanaktan
insallah canim ama nerdeeee

bu arada ençok kilo verenler listesinde 17. sıradayım.. azmettim hızla yukarılara tırmanıyorum :) bu arada bugün kıyafet denedim 40 beden çok rahat oldu :)) çok mutlu oldum:) gömlek de M beden :) çok mutluyum :)
tebrikler nurocum ayni kilo sayiliriz kiz
süpper foto :lepi:

ay tesekkürlerbayanssulusmile:kedi:
bu arada bende menü yazmiyorum cünkü utaniyorum yazmayaa cok dengesiz ama pazartesi basliyorum yine saglikli beslenmeye

Günaydın canım takımım birazdan evden çıkacağım sınavım saat 9.30da..... Heyecandan kalbim güm güm atıyor..... Bana dua edin lütfen canlarım benim..... Bari şu heyecanım geçsin....

günaydın arkadaşlar sabah tartıldım 500 gr vermişim hemen kilo çizelgemi değiştirdim
sizlerle paylaşayım dedim.

Günaydın canım takımım birazdan evden çıkacağım sınavım saat 9.30da..... Heyecandan kalbim güm güm atıyor..... Bana dua edin lütfen canlarım benim..... Bari şu heyecanım geçsin....

başarılar tatlımm allah zihin açıklığı versinnn :Saruboceq:

açıklandı ve berbat bir sonuçç la karşılaştık aebenimm
beynimizden vurulmuş gibi deli divane oldukkk
yapılacak bir şey yok artıkk geriye döndüremiyoruz zamanııı :çok üzgünüm:

simoşun dediği gibi müthiş bir dağılma var bendede her şey üst üate geliyor bu araaa hayatımdaaa :çok üzgünüm:

aşırı gerginlik ve stresss diyete konsantre olmamııı engelliyorr
neresinden tutacağımı bilmiyorum hayatıki diyetimin neresinden tutacağımı bileyimm :1no2:

geçecek bu günler biliyorumm ama boşlukta ordan oroaya savruluyorumm
allah vucut sağlığı versinn tek tesellim buuu a.s

şurasıda bir gerçekki kızımın hayal kırıklığı ve üzüntüsü son bir aydır çok hırpaladı beniii :1no2:

ama toparlanıcammm toparlanmalıyım hayat devam ediyorrr :sm_confused:

günaydın arkadaşlar sabah tartıldım 500 gr vermişim hemen kilo çizelgemi değiştirdim
sizlerle paylaşayım dedim.

güzel bir haber tatlımmm :1hug:

ama çok sık tartılma istersen haftada bir bile fazla bencee yarım kilolar yanıltabilir üzülürsün son raaa a.s

Sınavdan geldim iyi geçti sayılır galiba bu sefer 70i geçeceğim....

Bu arada ablacığım sınav sonucu için üzüldüm ama hedefinden asla vazgeçmesin sadece 1 kere girme hakkı yok sonuçta bu sınava.... o hatayı ben bir kere yaptım sırf olsun diye istemediğim bi bölüm okudum ve mutsuzum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…